ANNONSE

Romsås-herrene imponerer igjen

Romsås-herrene imponerer igjen

 

Opprykksekspertene i Romsås fotball imponerer stadig. Nå ligger de an til opprykk fra 4. divisjon, samtidig som de slår ut 3. divisjons-lag fra cuper.

Fotballen på Romsås har for alvor startet å blomstre. Klubben sikret seg i fjor opprykk til 4. divisjon, men det spesielle var at dette var klubbens fjerde opprykk på like mange år. Nå ligger de godt plassert i 4. divisjon, men at motstanden i 3. divisjon er overkommelig beviser Romsås i OBOS-cupen.

I andre runde slo de nemlig ut Oldenburg som ligger på fjerde plass i avdeling med både Vestli og Rommen.

Suksesstrener, Nikola Bes, er selvfølgelig happy.

- Vi gjør det fremdeles bra, og jeg er stolt over at vi slår ut lag som er en divisjon høyere. Det viser at vi er på et nivå lenger opp. Det samme sa Oldenburg-treneren til oss også. Han lurte på hva i alle dager vi dreiv med i 4. divisjon, ler Bes.

I 4. divisjon ligger klubben forøvrig komfortabelt på fjerdeplass etter seks runder.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE