Romsås-herrene imponerer igjen

Romsås-herrene imponerer igjen

 

Opprykksekspertene i Romsås fotball imponerer stadig. Nå ligger de an til opprykk fra 4. divisjon, samtidig som de slår ut 3. divisjons-lag fra cuper.

Fotballen på Romsås har for alvor startet å blomstre. Klubben sikret seg i fjor opprykk til 4. divisjon, men det spesielle var at dette var klubbens fjerde opprykk på like mange år. Nå ligger de godt plassert i 4. divisjon, men at motstanden i 3. divisjon er overkommelig beviser Romsås i OBOS-cupen.

I andre runde slo de nemlig ut Oldenburg som ligger på fjerde plass i avdeling med både Vestli og Rommen.

Suksesstrener, Nikola Bes, er selvfølgelig happy.

- Vi gjør det fremdeles bra, og jeg er stolt over at vi slår ut lag som er en divisjon høyere. Det viser at vi er på et nivå lenger opp. Det samme sa Oldenburg-treneren til oss også. Han lurte på hva i alle dager vi dreiv med i 4. divisjon, ler Bes.

I 4. divisjon ligger klubben forøvrig komfortabelt på fjerdeplass etter seks runder.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.