Romsås og Grei på topp av hver sin 4. divisjonstabell

Romsås og Grei på topp av hver sin 4. divisjonstabell

 

Fotballherrene til Romsås har seks seire på syv forsøk hittil i 4. divisjon, avd. 1. Dermed har de skaffet seg en luke til konkurrentene.

I fotballens 4. divisjon kjempes det som aldri før om poeng og lokal ære. Mandag kveld slo Romsås-herrene til og vant 4-1 borte mot lokalrivalene fra Veitvet. Dermed leder de avdelingen med et solid forsprang på fem poeng foran Kurer på andreplass. Romsås har seks seire og ett tap som gir 18 poeng.

- Starten vår er slettes ikke verst. Vi er godt fornøyde med å ha stukket av, sier Filip Bes fra trenerteamet.

Han er også godt fornøyd med seieren over Veitvet.

- Vi hadde forberedt oss godt til kampen, men man vet aldri hva som kan skje i lokaloppgjør. Vi følte vi styrte kampen og fortjente seieren. 4-1 er dessuten pene sifre, sier han.

Oppgjørets mann ble Deniz Yelkenci som scoret alle fire målene for Romsås, hvorav spesielt ett var av høy klasse.

- Deniz har blitt mer effektiv, og han begynner virkelig å bli god. Det ene målet hans var enn sann glede for de mellom 150 og 200 tilskuerne.

- Vi håper Deniz fortsetter i dette sporet, sier Bes.

Umer Niaz og Rune Danielsen er også spillere som fortjener en kommentar fra oppgjøret. Etter å ha kommet innpå etter 35 minutter spilte Niaz strålende på venstre flanke. Han hadde blant annet to assist og skaffet Romsås én straffe.

Rune Danielsen hadde også en matchvinnende redning på stillingen 1-0 til bortelaget.

 

Håper på Bjøråsen

Nå kommer lokaloppgjørene tett for Romsås. Både Ellingsrud og HSIL venter i de neste serierundene. Romsås håper å få ta imot Ellingsrud på det nye kunstgresset på Bjøråsen til tirsdag.

- Gresset er jo klart, og det er ledig til å spille der. Vi må bare få klarert det med kretsen først. Vi håper å skape en skikkelig ramme rundt kampen, og at vi fortsetter å sanke inn tre poeng. Det hadde vært moro å starte med seier på vår egen hjemmebane, ler Filip Bes.

 

Slik gikk det med de andre

I avdelingen finner vi også Høybråten og Stovner og Ellingsrud. Førstnevnte har fått den hardeste starten av våre lokale lag i avdelingen, men tirsdagens 2-1-seier over Norstrand 2 førte dem opp på sjetteplass på tabellen. Ett poeng, og på plassen foran, ligger Ellingsrud, som vant sin mandagskamp 2-1 over Oppegård.

I 4. divisjon, avd. 2 stiller både Grei, Grorud 2 og Putten fra Groruddalen. Grei leder avdelingen med sine 19 poeng etter 5-1 seieren over Vembli på tirsdag. Putten ligger på fjerde palss. De slo Heming 4-3 på bortebane. Grorud 2 ligger på sjetteplass etter å ha slått Sagene 2 4-2 samme kveld.

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.