Romsås og Grei på topp av hver sin 4. divisjonstabell

Romsås og Grei på topp av hver sin 4. divisjonstabell

 

Fotballherrene til Romsås har seks seire på syv forsøk hittil i 4. divisjon, avd. 1. Dermed har de skaffet seg en luke til konkurrentene.

Skrevet av:

I fotballens 4. divisjon kjempes det som aldri før om poeng og lokal ære. Mandag kveld slo Romsås-herrene til og vant 4-1 borte mot lokalrivalene fra Veitvet. Dermed leder de avdelingen med et solid forsprang på fem poeng foran Kurer på andreplass. Romsås har seks seire og ett tap som gir 18 poeng.

- Starten vår er slettes ikke verst. Vi er godt fornøyde med å ha stukket av, sier Filip Bes fra trenerteamet.

Han er også godt fornøyd med seieren over Veitvet.

- Vi hadde forberedt oss godt til kampen, men man vet aldri hva som kan skje i lokaloppgjør. Vi følte vi styrte kampen og fortjente seieren. 4-1 er dessuten pene sifre, sier han.

Oppgjørets mann ble Deniz Yelkenci som scoret alle fire målene for Romsås, hvorav spesielt ett var av høy klasse.

- Deniz har blitt mer effektiv, og han begynner virkelig å bli god. Det ene målet hans var enn sann glede for de mellom 150 og 200 tilskuerne.

- Vi håper Deniz fortsetter i dette sporet, sier Bes.

Umer Niaz og Rune Danielsen er også spillere som fortjener en kommentar fra oppgjøret. Etter å ha kommet innpå etter 35 minutter spilte Niaz strålende på venstre flanke. Han hadde blant annet to assist og skaffet Romsås én straffe.

Rune Danielsen hadde også en matchvinnende redning på stillingen 1-0 til bortelaget.

 

Håper på Bjøråsen

Nå kommer lokaloppgjørene tett for Romsås. Både Ellingsrud og HSIL venter i de neste serierundene. Romsås håper å få ta imot Ellingsrud på det nye kunstgresset på Bjøråsen til tirsdag.

- Gresset er jo klart, og det er ledig til å spille der. Vi må bare få klarert det med kretsen først. Vi håper å skape en skikkelig ramme rundt kampen, og at vi fortsetter å sanke inn tre poeng. Det hadde vært moro å starte med seier på vår egen hjemmebane, ler Filip Bes.

 

Slik gikk det med de andre

I avdelingen finner vi også Høybråten og Stovner og Ellingsrud. Førstnevnte har fått den hardeste starten av våre lokale lag i avdelingen, men tirsdagens 2-1-seier over Norstrand 2 førte dem opp på sjetteplass på tabellen. Ett poeng, og på plassen foran, ligger Ellingsrud, som vant sin mandagskamp 2-1 over Oppegård.

I 4. divisjon, avd. 2 stiller både Grei, Grorud 2 og Putten fra Groruddalen. Grei leder avdelingen med sine 19 poeng etter 5-1 seieren over Vembli på tirsdag. Putten ligger på fjerde palss. De slo Heming 4-3 på bortebane. Grorud 2 ligger på sjetteplass etter å ha slått Sagene 2 4-2 samme kveld.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!