Romsås og Grei på topp av hver sin 4. divisjonstabell

Romsås og Grei på topp av hver sin 4. divisjonstabell

 

Fotballherrene til Romsås har seks seire på syv forsøk hittil i 4. divisjon, avd. 1. Dermed har de skaffet seg en luke til konkurrentene.

Skrevet av:

I fotballens 4. divisjon kjempes det som aldri før om poeng og lokal ære. Mandag kveld slo Romsås-herrene til og vant 4-1 borte mot lokalrivalene fra Veitvet. Dermed leder de avdelingen med et solid forsprang på fem poeng foran Kurer på andreplass. Romsås har seks seire og ett tap som gir 18 poeng.
- Starten vår er slettes ikke verst. Vi er godt fornøyde med å ha stukket av, sier Filip Bes fra trenerteamet.

Han er også godt fornøyd med seieren over Veitvet.

- Vi hadde forberedt oss godt til kampen, men man vet aldri hva som kan skje i lokaloppgjør. Vi følte vi styrte kampen og fortjente seieren. 4-1 er dessuten pene sifre, sier han.

Oppgjørets mann ble Deniz Yelkenci som scoret alle fire målene for Romsås, hvorav spesielt ett var av høy klasse.

- Deniz har blitt mer effektiv, og han begynner virkelig å bli god. Det ene målet hans var enn sann glede for de mellom 150 og 200 tilskuerne.

- Vi håper Deniz fortsetter i dette sporet, sier Bes.

Umer Niaz og Rune Danielsen er også spillere som fortjener en kommentar fra oppgjøret. Etter å ha kommet innpå etter 35 minutter spilte Niaz strålende på venstre flanke. Han hadde blant annet to assist og skaffet Romsås én straffe.

Rune Danielsen hadde også en matchvinnende redning på stillingen 1-0 til bortelaget.

 

Håper på Bjøråsen

Nå kommer lokaloppgjørene tett for Romsås. Både Ellingsrud og HSIL venter i de neste serierundene. Romsås håper å få ta imot Ellingsrud på det nye kunstgresset på Bjøråsen til tirsdag.

- Gresset er jo klart, og det er ledig til å spille der. Vi må bare få klarert det med kretsen først. Vi håper å skape en skikkelig ramme rundt kampen, og at vi fortsetter å sanke inn tre poeng. Det hadde vært moro å starte med seier på vår egen hjemmebane, ler Filip Bes.

 

Slik gikk det med de andre

I avdelingen finner vi også Høybråten og Stovner og Ellingsrud. Førstnevnte har fått den hardeste starten av våre lokale lag i avdelingen, men tirsdagens 2-1-seier over Norstrand 2 førte dem opp på sjetteplass på tabellen. Ett poeng, og på plassen foran, ligger Ellingsrud, som vant sin mandagskamp 2-1 over Oppegård.

I 4. divisjon, avd. 2 stiller både Grei, Grorud 2 og Putten fra Groruddalen. Grei leder avdelingen med sine 19 poeng etter 5-1 seieren over Vembli på tirsdag. Putten ligger på fjerde palss. De slo Heming 4-3 på bortebane. Grorud 2 ligger på sjetteplass etter å ha slått Sagene 2 4-2 samme kveld.

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!