Romsås og Grei på topp av hver sin 4. divisjonstabell

Romsås og Grei på topp av hver sin 4. divisjonstabell

 

Fotballherrene til Romsås har seks seire på syv forsøk hittil i 4. divisjon, avd. 1. Dermed har de skaffet seg en luke til konkurrentene.

I fotballens 4. divisjon kjempes det som aldri før om poeng og lokal ære. Mandag kveld slo Romsås-herrene til og vant 4-1 borte mot lokalrivalene fra Veitvet. Dermed leder de avdelingen med et solid forsprang på fem poeng foran Kurer på andreplass. Romsås har seks seire og ett tap som gir 18 poeng.
- Starten vår er slettes ikke verst. Vi er godt fornøyde med å ha stukket av, sier Filip Bes fra trenerteamet.

Han er også godt fornøyd med seieren over Veitvet.

- Vi hadde forberedt oss godt til kampen, men man vet aldri hva som kan skje i lokaloppgjør. Vi følte vi styrte kampen og fortjente seieren. 4-1 er dessuten pene sifre, sier han.

Oppgjørets mann ble Deniz Yelkenci som scoret alle fire målene for Romsås, hvorav spesielt ett var av høy klasse.

- Deniz har blitt mer effektiv, og han begynner virkelig å bli god. Det ene målet hans var enn sann glede for de mellom 150 og 200 tilskuerne.

- Vi håper Deniz fortsetter i dette sporet, sier Bes.

Umer Niaz og Rune Danielsen er også spillere som fortjener en kommentar fra oppgjøret. Etter å ha kommet innpå etter 35 minutter spilte Niaz strålende på venstre flanke. Han hadde blant annet to assist og skaffet Romsås én straffe.

Rune Danielsen hadde også en matchvinnende redning på stillingen 1-0 til bortelaget.

 

Håper på Bjøråsen

Nå kommer lokaloppgjørene tett for Romsås. Både Ellingsrud og HSIL venter i de neste serierundene. Romsås håper å få ta imot Ellingsrud på det nye kunstgresset på Bjøråsen til tirsdag.

- Gresset er jo klart, og det er ledig til å spille der. Vi må bare få klarert det med kretsen først. Vi håper å skape en skikkelig ramme rundt kampen, og at vi fortsetter å sanke inn tre poeng. Det hadde vært moro å starte med seier på vår egen hjemmebane, ler Filip Bes.

 

Slik gikk det med de andre

I avdelingen finner vi også Høybråten og Stovner og Ellingsrud. Førstnevnte har fått den hardeste starten av våre lokale lag i avdelingen, men tirsdagens 2-1-seier over Norstrand 2 førte dem opp på sjetteplass på tabellen. Ett poeng, og på plassen foran, ligger Ellingsrud, som vant sin mandagskamp 2-1 over Oppegård.

I 4. divisjon, avd. 2 stiller både Grei, Grorud 2 og Putten fra Groruddalen. Grei leder avdelingen med sine 19 poeng etter 5-1 seieren over Vembli på tirsdag. Putten ligger på fjerde palss. De slo Heming 4-3 på bortebane. Grorud 2 ligger på sjetteplass etter å ha slått Sagene 2 4-2 samme kveld.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!