Romsås så rødt

Romsås så rødt

 

Drømmen om avansement fra 16-delsfinalen mot LIllestrøm ble knust da Romsås G13 fikk se det røde kortet to ganger.

- Vi synes det var trist med disse røde kortene. Uten de kunne vi i det minste ha fått et bedre resultat. 5-1 gir ikke et riktig bilde av kampen, sier Gunn Stubergh.

Hun er lagleder for Rommen G99. Onsdag kveld var de i aksjon mot Lillestrøm i 32-delsfinalen i A-sluttspillet. Det hele startet bra for Romsås sin del, og de tok ledelsen rett etter avspark. Fire minutter senere snudde imidlertid kampen.

- Vår spiller sto inne i straffefeltet, fikk ballen på ryggen, og den datt ned på hånda. Dommeren mente det var direkte rødt kort og sende ham av banen. Vi mener det var en meget streng straff, sier Stubergh.

Med én spiller mindre på banen tok Lillestrøm over kampen. Rett før slutt fikk også Romsås se det røde kortet en gang til.

- Det var en duell mellom spissen vår og keeperen til LSK. Begge gikk for ballen. Vi ropte på straffe, men dommeren ga det røde kortet til vår spiller i steden for, sier Stubergh.

På tross av tapet er hun stolt over guttas innsats i Norway Cup.

- Guttene gjorde så godt de kunne. De oppførte seg kjempefint, og har spilt mye flott fotball. De har på alle måter levert en bra turnering og kost seg. Nå ønsker vi å videreutvikle disse spillerne. Det er mye talent her, sier hun.

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.