ANNONSE

Russiske gutter ble for tøft for HSIL

Russiske gutter ble for tøft for HSIL

 

HSIL G11 år møtte det russiske laget Tekstilschik-Ivanovo på sletta onsdag ettermiddag. Guttene fra Russland skårte seks mål i nettet på HSIL keeperen...

Tekst:

Publisert:

HSIL G11 år møtte det russiske laget Tekstilschik-Ivanovo på sletta onsdag ettermiddag. Guttene fra Russland skårte seks mål i nettet på HSIL keeperen. HSIL ga ikke opp og kjempet seg til et mål i midten av første omgang. Dessverre ble stillingen 6-1 til Tekstilschik-Ivanovo. Likevel var det moro å spille sa guttene og de to jentene som spiller på guttelaget.

-Det er kult å møte utenlandske lag, sier Bertine som er kaptein på guttelaget.

-De snakket veldig rart, la hele laget til.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE