Russiske gutter ble for tøft for HSIL

Russiske gutter ble for tøft for HSIL

 

HSIL G11 år møtte det russiske laget Tekstilschik-Ivanovo på sletta onsdag ettermiddag. Guttene fra Russland skårte seks mål i nettet på HSIL keeperen...

Tekst:

Publisert:

HSIL G11 år møtte det russiske laget Tekstilschik-Ivanovo på sletta onsdag ettermiddag. Guttene fra Russland skårte seks mål i nettet på HSIL keeperen. HSIL ga ikke opp og kjempet seg til et mål i midten av første omgang. Dessverre ble stillingen 6-1 til Tekstilschik-Ivanovo. Likevel var det moro å spille sa guttene og de to jentene som spiller på guttelaget.

-Det er kult å møte utenlandske lag, sier Bertine som er kaptein på guttelaget.

-De snakket veldig rart, la hele laget til.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.