Så klare de kan bli

Så klare de kan bli

 

Vestlis håndballherrer er klare for å plukke nye poeng. Søndag braker det løs.

Det har vært en lang juleferie for landets beste håndballspillere på herresiden. Mens resten av nasjonen har fulgt med på EM-innsatsen til norges landslag, har Vestli-herrene gjort seg klare for årets første seriekamp. Den braker løs i Stovnerhallen søndag kveld, da Kragerø kommer på besøk.- Er dere klare?- Vi er så klare som vi kan få blitt. Det har vært en bra treningsperiode, og vi har fått lovende resultater fra treningskampene. Dessuten virker den nye keeperen vår Per Egil Riddervold ganske solid, sier Terje Hammer fra Vestli.- Hvordan tror du kamputfallet blir?- Hehe, jeg tror vi vinner 35-19, sier han bråkjekt.Om han får rett får du vite på søndag. Kampen starter klokken 18.00

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.