ANNONSE

Så klare de kan bli

Så klare de kan bli

 

Vestlis håndballherrer er klare for å plukke nye poeng. Søndag braker det løs.

Det har vært en lang juleferie for landets beste håndballspillere på herresiden. Mens resten av nasjonen har fulgt med på EM-innsatsen til norges landslag, har Vestli-herrene gjort seg klare for årets første seriekamp. Den braker løs i Stovnerhallen søndag kveld, da Kragerø kommer på besøk.- Er dere klare?- Vi er så klare som vi kan få blitt. Det har vært en bra treningsperiode, og vi har fått lovende resultater fra treningskampene. Dessuten virker den nye keeperen vår Per Egil Riddervold ganske solid, sier Terje Hammer fra Vestli.- Hvordan tror du kamputfallet blir?- Hehe, jeg tror vi vinner 35-19, sier han bråkjekt.Om han får rett får du vite på søndag. Kampen starter klokken 18.00

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE