Sajandan til topps

Sajandan til topps

 

Sajandan Rutthira ble kåret til årets ildsjel under kveldens idrettsgalla.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.01.2016 kl 23:18

Idrettslederen, med bakgrunn fra Furuset IF og Høybråten og Stovner, ble valgt fram av juryen blant totalt 19 kandidater fra hele landet. Sajandan, i kjent beskjeden stil, benyttet anledningen til å takke klubbene, Groruddalen og sine kolleger for prisen. Ikke minst takket han idretten selv, og kom i samme slengen med det mange mener var kveldens beste sitat.
- Idretten har gitt meg mye mer enn jeg har gitt den.

Les mer om idrettsgallaen, der også den tidligere Hasle/Løren-gutten Mats Zuccarello Aasen vant to priser, i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.