ANNONSE

Sajandan til topps

Sajandan til topps

 

Sajandan Rutthira ble kåret til årets ildsjel under kveldens idrettsgalla.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.01.2016 kl 23:18

Idrettslederen, med bakgrunn fra Furuset IF og Høybråten og Stovner, ble valgt fram av juryen blant totalt 19 kandidater fra hele landet. Sajandan, i kjent beskjeden stil, benyttet anledningen til å takke klubbene, Groruddalen og sine kolleger for prisen. Ikke minst takket han idretten selv, og kom i samme slengen med det mange mener var kveldens beste sitat.
- Idretten har gitt meg mye mer enn jeg har gitt den.

Les mer om idrettsgallaen, der også den tidligere Hasle/Løren-gutten Mats Zuccarello Aasen vant to priser, i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE