ANNONSE

Satser i Rommen

Satser i Rommen

VIL TA STEG: Leder i Rommen SK, Espen Myrbakken (bak), har ansatt Kjell Sverre Hansen Wold (nederst) og Petter Halvorsen (midten) som nye trenere, klubbutviklere og spillerutviklere i klubben. Nå vil de ta Rommen til nye høyder.

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2017 kl 10:50

– Vi går inn med hud og hår! Vi vil bygge et ungt og bra A-lag på Rommen som kan ta store steg de neste årene, slår Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen fast.

De er Rommen SKs nye A-lagstrenere, spillerutviklere og klubbutviklere og har store planer for framtiden på Stovner.

– Her håper vi å få flest mulig av barna inn i idretten og gi alle et godt miljø samt et strukturert og faglig godt fotballtilbud. Vi vil satse på barnefotballen og legge til rette for å utvikle gode enkeltspillere som etter hvert kan ta steget opp i takt med at vårt A-lag bli bedre.

– Samtidig vil vi utvikle trenerne i de yngre avdelingene i klubben og dele av vår erfaring og kompetanse. Dette håper vi vil være med å utvikle Rommen SK til nye høyder, sier Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen.

Bred kompetanse

De nyansatte trenerne, som begge jobber på Bjerke VGS, er ikke ukjente for dalens fotballtilhengere. Groruddølen Kjell Sverre Hansen Wold har vært en profilert trener, assisterende trener og spillerutvikler i både Romsås, Stabæk, Hønefoss, Manglerud Star, Follo, Kolbotn og Skeid. Petter Halvorsen har fulgt Hansen Wold i de fleste prosjektene som assisterende trener, spillerutvikler og spiller.

Sammen har de en ganske imponerende track-rekord med spillerutvikling. For eksempel noen av de gyldne Skeid-årgangene med Dawda Leigh, Mohammed Abdellaoue og Daniel Braaten.

– Vi møttes da Kjell hentet meg til Skeid. Siden den tid har vi jobba sammen i mange år. I Rommen vil min rolle første og fremst være som spillerutvikler på A-laget, mens Kjell har et mer overordnet ansvar både for førstelaget og utviklingen av hele klubben, sier Petter Halvorsen.

– Årets julegave

Leder i Rommen SK, Espen Myrbakken, er strålende fornøyd med å ha fått duoen på plass og kaller ansettelsen en julegave til alle som er glad i fotball, Stovner og Rommen.

– Klubbens styre har de siste årene lagt ned mye arbeid i å legge til rette for å utvikle og bygge opp Rommen Sportsklubb. Med solid støtte fra Bydel Stovner og Oslo Idrettskrets i tillegg til stor egeninnsats har vi kommet til et punkt hvor resultatet av dette arbeidet nå begynner å bli synlig. I første omgang med denne ansettelsen.

– Ikke bare har vi fått bedre administrative rutiner. Nå får vi også på plass det viktigste for et idrettslag, nemlig muligheten til å bedre det sportslige tilbudet til spillerne, sier Myrbakken.

Les hele saken i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen, eller i vår E-avis.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE