Satser i Rommen

Satser i Rommen

VIL TA STEG: Leder i Rommen SK, Espen Myrbakken (bak), har ansatt Kjell Sverre Hansen Wold (nederst) og Petter Halvorsen (midten) som nye trenere, klubbutviklere og spillerutviklere i klubben. Nå vil de ta Rommen til nye høyder.

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Skrevet av:

Oppdatert:
02.01.2017 kl 10:50

– Vi går inn med hud og hår! Vi vil bygge et ungt og bra A-lag på Rommen som kan ta store steg de neste årene, slår Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen fast.

De er Rommen SKs nye A-lagstrenere, spillerutviklere og klubbutviklere og har store planer for framtiden på Stovner.

– Her håper vi å få flest mulig av barna inn i idretten og gi alle et godt miljø samt et strukturert og faglig godt fotballtilbud. Vi vil satse på barnefotballen og legge til rette for å utvikle gode enkeltspillere som etter hvert kan ta steget opp i takt med at vårt A-lag bli bedre.

– Samtidig vil vi utvikle trenerne i de yngre avdelingene i klubben og dele av vår erfaring og kompetanse. Dette håper vi vil være med å utvikle Rommen SK til nye høyder, sier Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen.

Bred kompetanse

De nyansatte trenerne, som begge jobber på Bjerke VGS, er ikke ukjente for dalens fotballtilhengere. Groruddølen Kjell Sverre Hansen Wold har vært en profilert trener, assisterende trener og spillerutvikler i både Romsås, Stabæk, Hønefoss, Manglerud Star, Follo, Kolbotn og Skeid. Petter Halvorsen har fulgt Hansen Wold i de fleste prosjektene som assisterende trener, spillerutvikler og spiller.

Sammen har de en ganske imponerende track-rekord med spillerutvikling. For eksempel noen av de gyldne Skeid-årgangene med Dawda Leigh, Mohammed Abdellaoue og Daniel Braaten.

– Vi møttes da Kjell hentet meg til Skeid. Siden den tid har vi jobba sammen i mange år. I Rommen vil min rolle første og fremst være som spillerutvikler på A-laget, mens Kjell har et mer overordnet ansvar både for førstelaget og utviklingen av hele klubben, sier Petter Halvorsen.

– Årets julegave

Leder i Rommen SK, Espen Myrbakken, er strålende fornøyd med å ha fått duoen på plass og kaller ansettelsen en julegave til alle som er glad i fotball, Stovner og Rommen.

– Klubbens styre har de siste årene lagt ned mye arbeid i å legge til rette for å utvikle og bygge opp Rommen Sportsklubb. Med solid støtte fra Bydel Stovner og Oslo Idrettskrets i tillegg til stor egeninnsats har vi kommet til et punkt hvor resultatet av dette arbeidet nå begynner å bli synlig. I første omgang med denne ansettelsen.

– Ikke bare har vi fått bedre administrative rutiner. Nå får vi også på plass det viktigste for et idrettslag, nemlig muligheten til å bedre det sportslige tilbudet til spillerne, sier Myrbakken.

Les hele saken i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen, eller i vår E-avis.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!