ANNONSE

Seiret over Skeid

Seiret over Skeid

 

Furusets juniorer har hatt et spennende NC så langt. Hvor langt vil det bære?

Furusets juniorgutter er i vinden for tiden. Laget består av unge spillere hvor halve troppen er førsteårs juniorspillere. Det stoppet dem likevel ikke fra å herje i gruppespillet. Av lagets tre kamper ble det tre seire, og lag som Sandviken, Bjerkealliansen og MK har gått poengløse av banen. Onsdag formiddag var det Skeid sin tur til å få pepper.

Kampen starta med Furuset press, og de produserte mange store målsjanser. Etter 15 minutter fikk Furuset hyll på byllen, men etter dette kom også Skeid mer inn i det igjen, og utlignet ikke lenge senere. Et kvarter ut i andreomgangen tok Furuset ledelsen på ny, og i tillegg fikk de et tvilsomt annulert mål. Skeid på sin side klarte ikke å kjempe seg tilbake i kampen, og for Furuset venter nå oppegård i neste runde som spilles torsdag klokka 11.30 på bane 11.

I Furuset vil man ikke spekulere for mye om hvor langt man kan nå, men litt spekulasjoner blir det likevel.

- Vi har hatt fokus på serien vår i år, men vi har hatt en fin flyt inn mot Norway Cup, og fin flyt i innledningen. Vi kan kanskje håpe på en kvartfinale, men det hadde ikke gjort noe med gull heller, forteller Trond Prestegården.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE