Seiret over Skeid

Seiret over Skeid

 

Furusets juniorer har hatt et spennende NC så langt. Hvor langt vil det bære?

Furusets juniorgutter er i vinden for tiden. Laget består av unge spillere hvor halve troppen er førsteårs juniorspillere. Det stoppet dem likevel ikke fra å herje i gruppespillet. Av lagets tre kamper ble det tre seire, og lag som Sandviken, Bjerkealliansen og MK har gått poengløse av banen. Onsdag formiddag var det Skeid sin tur til å få pepper.

Kampen starta med Furuset press, og de produserte mange store målsjanser. Etter 15 minutter fikk Furuset hyll på byllen, men etter dette kom også Skeid mer inn i det igjen, og utlignet ikke lenge senere. Et kvarter ut i andreomgangen tok Furuset ledelsen på ny, og i tillegg fikk de et tvilsomt annulert mål. Skeid på sin side klarte ikke å kjempe seg tilbake i kampen, og for Furuset venter nå oppegård i neste runde som spilles torsdag klokka 11.30 på bane 11.

I Furuset vil man ikke spekulere for mye om hvor langt man kan nå, men litt spekulasjoner blir det likevel.

- Vi har hatt fokus på serien vår i år, men vi har hatt en fin flyt inn mot Norway Cup, og fin flyt i innledningen. Vi kan kanskje håpe på en kvartfinale, men det hadde ikke gjort noe med gull heller, forteller Trond Prestegården.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.