Seks strake tap for Rommen

Seks strake tap for Rommen

 

Hva har egentlig skjedd med Rommen? Etter at de slo Vestli og Huk i vår har Rommen gått på seks strake tap. Nå er det langt opp til sikker plass.

Skrevet av:

Rommen var langt fra fornøyd med å ha tapt 2-3 hjemme mot Kolbotn på mandag.

- Vi visste godt hvor viktig denne kampen var for oss, men vi var overhodet ikke med de 25 første minuttene. Det var ingen tenning i gutta, sukker trener Rune Gulbrandsen.

Kolbotn takket og bukket og scoret tre kjappe før Rommen i det hele tatt forsto at de var på kamp.

Etter den horrbile starten hjalp det lite at Rommen tok over og førte kampen. Et lag i motgang setter som regel ikke sjansene sine, og det maktet ikke Rommen heller. De hadde muligheter til både å utlikne og ta ledelsen, men mistet alt.

- Vi prøvde å gjøre noe utover i kampen, men vi slet med effektiviteten. Denne kampen ødela vi selv med den forferdelige starten, slår treneren fast.

 

Negativ utvikling

Rommen fikk en godkjent start på sesongen, og lå lenge an til å være blant lagene som kjempet om den viktige sjetteplassen som gir automatisk plass i neste års 3. divisjon. Nå må vi likevel tilbake til mai-måned før vi finner sist gang Rommen seiret, borte mot Huk. I mellom har det blitt seks strake tap. Det er for dårlig om man skal ha håp om å overleve i divisjonen.

- Jeg er skuffet over utviklingen vi har hatt. Hvert poeng er gull verdt i denne pulja, og vi har rett og slett ikke vært gode nok. Jeg hadde forventet at vi skulle bite bedre fra oss enn vi har gjort i det siste. Ålreit at det svinger litt, men vi har vært gjennomført dårlige i det siste, innrømmer Gulbrandsen.

Han har imidlertid ikke noe svar på hvorfor.

- Hadde vi hatt svaret på hva som går galt hadde vi gjort noe med det. Det er nok mange faktorer som spiller inn, men vi har uansett ikke funnet noen løsning ennå, sier han.

- Er det realistisk å tro at dere kan bli blant de seks beste fremdeles?

- Vi kommer ikke til å gi oss før det er spikra, men det er klart at det ser mørkt ut. Det er mye som skal til for å klare det, innrømmer Gulbrandsen.

Så får vi se om Rommen kan gjøre noe ekstraordinært også denne sesongen. I de siste sesongene har de blitt kjent som overlevelseslaget i 3. divisjon ettersom de har sikret fornyet kontrakt i siste liten.

 

Forlanger tenning

Rommen møter Årvoll i neste kamp, og Rune Gulbrandsen forlanger at gutta møter tente til innsats.

- Tenninga burde være tilstede. Det trenger ikke stå Vestli på motstanderkortet hver gang. Årvoll er et lokaloppgjør det også, minner han om.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Rommen - Kolbotn 2-3 (1-3)

Rommen gress

Tilskuere: ca. 40

Dommer: Henrik Skjevestad

Gule kort: Håvard Nilsen.

Mål for Rommen: Ibrahim Mahnin og Murat Demirci.

Rommens lag (4-4-2): Dag Olav Dverseth, Henning Dokken, Sven Pickhardt (Håvard Nilsen fra 45.), Emre Uymaz, Salar Abdulgani, Øzgur Demirci (Thomas Karlaug fra 60.), Vidar Jansen, Kenneth Arvlund, Ibrahim Mahnin, Murat Demirci, Rune Gulbrandsen (Øzkan Uymaz fra 45.).

Stjernene:

 • ** ingen
 • * Salar Abdulgani
 • Håvard Nilsen.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!