Seks strake tap for Rommen

Seks strake tap for Rommen

 

Hva har egentlig skjedd med Rommen? Etter at de slo Vestli og Huk i vår har Rommen gått på seks strake tap. Nå er det langt opp til sikker plass.

Rommen var langt fra fornøyd med å ha tapt 2-3 hjemme mot Kolbotn på mandag.

- Vi visste godt hvor viktig denne kampen var for oss, men vi var overhodet ikke med de 25 første minuttene. Det var ingen tenning i gutta, sukker trener Rune Gulbrandsen.

Kolbotn takket og bukket og scoret tre kjappe før Rommen i det hele tatt forsto at de var på kamp.

Etter den horrbile starten hjalp det lite at Rommen tok over og førte kampen. Et lag i motgang setter som regel ikke sjansene sine, og det maktet ikke Rommen heller. De hadde muligheter til både å utlikne og ta ledelsen, men mistet alt.

- Vi prøvde å gjøre noe utover i kampen, men vi slet med effektiviteten. Denne kampen ødela vi selv med den forferdelige starten, slår treneren fast.

 

Negativ utvikling

Rommen fikk en godkjent start på sesongen, og lå lenge an til å være blant lagene som kjempet om den viktige sjetteplassen som gir automatisk plass i neste års 3. divisjon. Nå må vi likevel tilbake til mai-måned før vi finner sist gang Rommen seiret, borte mot Huk. I mellom har det blitt seks strake tap. Det er for dårlig om man skal ha håp om å overleve i divisjonen.

- Jeg er skuffet over utviklingen vi har hatt. Hvert poeng er gull verdt i denne pulja, og vi har rett og slett ikke vært gode nok. Jeg hadde forventet at vi skulle bite bedre fra oss enn vi har gjort i det siste. Ålreit at det svinger litt, men vi har vært gjennomført dårlige i det siste, innrømmer Gulbrandsen.

Han har imidlertid ikke noe svar på hvorfor.

- Hadde vi hatt svaret på hva som går galt hadde vi gjort noe med det. Det er nok mange faktorer som spiller inn, men vi har uansett ikke funnet noen løsning ennå, sier han.

- Er det realistisk å tro at dere kan bli blant de seks beste fremdeles?

- Vi kommer ikke til å gi oss før det er spikra, men det er klart at det ser mørkt ut. Det er mye som skal til for å klare det, innrømmer Gulbrandsen.

Så får vi se om Rommen kan gjøre noe ekstraordinært også denne sesongen. I de siste sesongene har de blitt kjent som overlevelseslaget i 3. divisjon ettersom de har sikret fornyet kontrakt i siste liten.

 

Forlanger tenning

Rommen møter Årvoll i neste kamp, og Rune Gulbrandsen forlanger at gutta møter tente til innsats.

- Tenninga burde være tilstede. Det trenger ikke stå Vestli på motstanderkortet hver gang. Årvoll er et lokaloppgjør det også, minner han om.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Rommen - Kolbotn 2-3 (1-3)

Rommen gress

Tilskuere: ca. 40

Dommer: Henrik Skjevestad

Gule kort: Håvard Nilsen.

Mål for Rommen: Ibrahim Mahnin og Murat Demirci.

Rommens lag (4-4-2): Dag Olav Dverseth, Henning Dokken, Sven Pickhardt (Håvard Nilsen fra 45.), Emre Uymaz, Salar Abdulgani, Øzgur Demirci (Thomas Karlaug fra 60.), Vidar Jansen, Kenneth Arvlund, Ibrahim Mahnin, Murat Demirci, Rune Gulbrandsen (Øzkan Uymaz fra 45.).

Stjernene:

  • ** ingen
  • * Salar Abdulgani
  • Håvard Nilsen.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.