Seks strake tap for Rommen

Seks strake tap for Rommen

 

Hva har egentlig skjedd med Rommen? Etter at de slo Vestli og Huk i vår har Rommen gått på seks strake tap. Nå er det langt opp til sikker plass.

Skrevet av:

Rommen var langt fra fornøyd med å ha tapt 2-3 hjemme mot Kolbotn på mandag.
- Vi visste godt hvor viktig denne kampen var for oss, men vi var overhodet ikke med de 25 første minuttene. Det var ingen tenning i gutta, sukker trener Rune Gulbrandsen.

Kolbotn takket og bukket og scoret tre kjappe før Rommen i det hele tatt forsto at de var på kamp.

Etter den horrbile starten hjalp det lite at Rommen tok over og førte kampen. Et lag i motgang setter som regel ikke sjansene sine, og det maktet ikke Rommen heller. De hadde muligheter til både å utlikne og ta ledelsen, men mistet alt.

- Vi prøvde å gjøre noe utover i kampen, men vi slet med effektiviteten. Denne kampen ødela vi selv med den forferdelige starten, slår treneren fast.

 

Negativ utvikling

Rommen fikk en godkjent start på sesongen, og lå lenge an til å være blant lagene som kjempet om den viktige sjetteplassen som gir automatisk plass i neste års 3. divisjon. Nå må vi likevel tilbake til mai-måned før vi finner sist gang Rommen seiret, borte mot Huk. I mellom har det blitt seks strake tap. Det er for dårlig om man skal ha håp om å overleve i divisjonen.

- Jeg er skuffet over utviklingen vi har hatt. Hvert poeng er gull verdt i denne pulja, og vi har rett og slett ikke vært gode nok. Jeg hadde forventet at vi skulle bite bedre fra oss enn vi har gjort i det siste. Ålreit at det svinger litt, men vi har vært gjennomført dårlige i det siste, innrømmer Gulbrandsen.

Han har imidlertid ikke noe svar på hvorfor.

- Hadde vi hatt svaret på hva som går galt hadde vi gjort noe med det. Det er nok mange faktorer som spiller inn, men vi har uansett ikke funnet noen løsning ennå, sier han.

- Er det realistisk å tro at dere kan bli blant de seks beste fremdeles?

- Vi kommer ikke til å gi oss før det er spikra, men det er klart at det ser mørkt ut. Det er mye som skal til for å klare det, innrømmer Gulbrandsen.

Så får vi se om Rommen kan gjøre noe ekstraordinært også denne sesongen. I de siste sesongene har de blitt kjent som overlevelseslaget i 3. divisjon ettersom de har sikret fornyet kontrakt i siste liten.

 

Forlanger tenning

Rommen møter Årvoll i neste kamp, og Rune Gulbrandsen forlanger at gutta møter tente til innsats.

- Tenninga burde være tilstede. Det trenger ikke stå Vestli på motstanderkortet hver gang. Årvoll er et lokaloppgjør det også, minner han om.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Rommen - Kolbotn 2-3 (1-3)

Rommen gress

Tilskuere: ca. 40

Dommer: Henrik Skjevestad

Gule kort: Håvard Nilsen.

Mål for Rommen: Ibrahim Mahnin og Murat Demirci.

Rommens lag (4-4-2): Dag Olav Dverseth, Henning Dokken, Sven Pickhardt (Håvard Nilsen fra 45.), Emre Uymaz, Salar Abdulgani, Øzgur Demirci (Thomas Karlaug fra 60.), Vidar Jansen, Kenneth Arvlund, Ibrahim Mahnin, Murat Demirci, Rune Gulbrandsen (Øzkan Uymaz fra 45.).

Stjernene:

  • ** ingen
  • * Salar Abdulgani
  • Håvard Nilsen.

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!