Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

I STORSLAG: Eirik Engelsen var i storslag mot Nøtterøy, spesielt i førsteomgangen der han noterte seg for hele åtte scoringer. Foto: Bjørn Moe

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Skrevet av:

Oppdatert:
19.12.2016 kl 17:21

Da dommeren blåste i gang kampen viste Vestli raskt at de hadde lært av feilene mot Sarpsborg, og de holdt følge med de kjappe vestfoldingene. Det ble raskt tydelig at ingen hadde lyst til å tape oppgjøret, og lagene vekslet på en ettmålsledelse gjennom store deler av førsteomgangen. Spesielt eksilbergenser Eirik Engelsen var i skikkelig storslag og sikret lyden av nettsus hele åtte ganger den første halvtimen. Nøtterøy var likevel hakket mer på hugget og straffet de grønnkledde vertene hardt ved balltap. Dermed kunne gjestene rusle inn i garderoben med en tomålsledelse til pause.

Thrilleravslutning

I andre omgang murte Vestli-gjengen igjen bakover, anført av en strålende opplagt Atle Teigen i mål. I tillegg til å drive Nøtterøy-avslutterne til vanvidd, bidro han attpåtil med et mål fra eget seksmeter. Vestli hentet inn gjestenes ledelse og fikk muligheten fra sju meter da kampen sto og vippet. En lei straffebom fra Marius Relte og påfølgende angrep andre veien gjorde at Nøtterøy gikk opp til 26-27. I det neste angrepet var det litt tynt med klister på Vestli-fingrene, noe som førte til at Nøtterøy fikk ballen og tok en time-out med 25 sekunder igjen på klokka. Heldigvis brente gjestene sin mulighet, og da tok den levende veggen Atle Teigen på seg servitør-hatten. Han fant lynkjappe Marius Relte som dundret oppover med revansje i blikket. Med ett sekund igjen på klokka hamret han inn 27-27 fra langt hold.

– Årets mål!, erklærer Tommy Skjelstad.

Les hele saken i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen, eller i vår E-avis.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!