Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

I STORSLAG: Eirik Engelsen var i storslag mot Nøtterøy, spesielt i førsteomgangen der han noterte seg for hele åtte scoringer. FOTO: Bjørn Moe

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.12.2016 kl 17:21

Da dommeren blåste i gang kampen viste Vestli raskt at de hadde lært av feilene mot Sarpsborg, og de holdt følge med de kjappe vestfoldingene. Det ble raskt tydelig at ingen hadde lyst til å tape oppgjøret, og lagene vekslet på en ettmålsledelse gjennom store deler av førsteomgangen. Spesielt eksilbergenser Eirik Engelsen var i skikkelig storslag og sikret lyden av nettsus hele åtte ganger den første halvtimen. Nøtterøy var likevel hakket mer på hugget og straffet de grønnkledde vertene hardt ved balltap. Dermed kunne gjestene rusle inn i garderoben med en tomålsledelse til pause.

Thrilleravslutning

I andre omgang murte Vestli-gjengen igjen bakover, anført av en strålende opplagt Atle Teigen i mål. I tillegg til å drive Nøtterøy-avslutterne til vanvidd, bidro han attpåtil med et mål fra eget seksmeter. Vestli hentet inn gjestenes ledelse og fikk muligheten fra sju meter da kampen sto og vippet. En lei straffebom fra Marius Relte og påfølgende angrep andre veien gjorde at Nøtterøy gikk opp til 26-27. I det neste angrepet var det litt tynt med klister på Vestli-fingrene, noe som førte til at Nøtterøy fikk ballen og tok en time-out med 25 sekunder igjen på klokka. Heldigvis brente gjestene sin mulighet, og da tok den levende veggen Atle Teigen på seg servitør-hatten. Han fant lynkjappe Marius Relte som dundret oppover med revansje i blikket. Med ett sekund igjen på klokka hamret han inn 27-27 fra langt hold.

– Årets mål!, erklærer Tommy Skjelstad.

Les hele saken i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen, eller i vår E-avis.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.