ANNONSE

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

I STORSLAG: Eirik Engelsen var i storslag mot Nøtterøy, spesielt i førsteomgangen der han noterte seg for hele åtte scoringer. FOTO: Bjørn Moe

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.12.2016 kl 17:21

Da dommeren blåste i gang kampen viste Vestli raskt at de hadde lært av feilene mot Sarpsborg, og de holdt følge med de kjappe vestfoldingene. Det ble raskt tydelig at ingen hadde lyst til å tape oppgjøret, og lagene vekslet på en ettmålsledelse gjennom store deler av førsteomgangen. Spesielt eksilbergenser Eirik Engelsen var i skikkelig storslag og sikret lyden av nettsus hele åtte ganger den første halvtimen. Nøtterøy var likevel hakket mer på hugget og straffet de grønnkledde vertene hardt ved balltap. Dermed kunne gjestene rusle inn i garderoben med en tomålsledelse til pause.

Thrilleravslutning

I andre omgang murte Vestli-gjengen igjen bakover, anført av en strålende opplagt Atle Teigen i mål. I tillegg til å drive Nøtterøy-avslutterne til vanvidd, bidro han attpåtil med et mål fra eget seksmeter. Vestli hentet inn gjestenes ledelse og fikk muligheten fra sju meter da kampen sto og vippet. En lei straffebom fra Marius Relte og påfølgende angrep andre veien gjorde at Nøtterøy gikk opp til 26-27. I det neste angrepet var det litt tynt med klister på Vestli-fingrene, noe som førte til at Nøtterøy fikk ballen og tok en time-out med 25 sekunder igjen på klokka. Heldigvis brente gjestene sin mulighet, og da tok den levende veggen Atle Teigen på seg servitør-hatten. Han fant lynkjappe Marius Relte som dundret oppover med revansje i blikket. Med ett sekund igjen på klokka hamret han inn 27-27 fra langt hold.

– Årets mål!, erklærer Tommy Skjelstad.

Les hele saken i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen, eller i vår E-avis.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE