Ser fram til cup på lørdag

Ser fram til cup på lørdag

 

Denne uka ble det også arrangert Tine Fotballskole på Grorud kunstgress, men det er helgas turnering som alle barna gleder seg til.

Tekst:

Publisert:

 Denne uka ble det også arrangert Tine Fotballskole på Grorud kunstgress, men det er helgas turnering som alle barna gleder seg til.

- Fotballskolen avsluttes med en cup på lørdag. Det blir kjempekult, sier Arham, Arbnor og Sebastian som alle spiller for Grorud og deltar på den tradisjonelle fotballskolen. 

På Grorud er barna delt inn i forskjellige grupper ut fra hvilken alder de er i.

- Men på lørdag møtes gruppene til turnering og da er målet å vinne og å spille bra, slår de fast.

De forteller at fotballskolen er nyttig for dem.

- Det er bra å være her fordi vi lærer masse, forteller guttene som har vært med flere foregående år.

Henrik er trener for en gruppe på fotballskolen og han liker å lære bort.

- Det er moro å  være trener, men de er noen ganger litt ufokuserte i varmen. Vannsprederen er populær, forteller han.

Dagen lang er det fotballskole - fra ni til tre er det full trøkk.

- Det er morsomt å lære bort, sier Henrik.

 

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

 
Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.