Signerte for Sveiva

Signerte for Sveiva

KLARE FOR SVEIVA: Haugerud-duoen Thomas Ihle og Patrick Sveen har valgt å spille i Sveiva neste sesong. (Foto:sveiva.no)

Thomas Ihle og Patrick Sveen var poenggarantistene til Haugerud IF som rykket ned fra årets eliteserie. Fra 1. mai skal de levere varene for Sveiva Innebandy.

Skrevet av:

– Jeg er strålende fornøyd med å ha signert for Sveiva. Jeg føler jeg har en spisskompetanse som de har manglet denne sesongen, og jeg håper jeg kan bidra med massevis av mål for Sveiva framover, sier Thomas Ihle.
Mannen som ble toppscorer for Haugerud med 38 mål denne sesongen, har vært en ettertraktet spiller i lang tid. Klubber som Slevik, Sarpsborg, Greåker, Grei, GIF og Akerselva forsøkte alle å hente ham, men valget falt altså til slutt på Sveiva.
– Sveiva er den klubben som passet meg best. Her kan jeg spille på mine fremste kvaliteter. I tillegg kjenner jeg Sveiva som en seriøs og stabil klubb. Det var mitt soleklare førstevalg.
– Jeg tror man kan bygge noe veldig bra her med alle Sveiva-talentene som kommer opp, og jeg har lyst til å være med på moroa. Jeg ble også anbefalt Sveiva av landslagsledelsen, avslører Ihle.

Ti års samarbeid
Med seg til Rommenhallen har Ihle kompisen Patrick Sveen, som hadde 38 assister for Haugerud denne sesongen. Også han gleder seg til å representere Sveiva Innebandy.
– Jeg er glad for at denne overgangen gikk i orden. Det var flere klubber som var ute etter meg også, men etter å ha vært med på et par Sveiva-treninger skjønte jeg raskt at det var her jeg ville være. Jeg håper at jeg kan bidra på samme måten som jeg gjorde i Haugerud, og være med å drive laget framover og oppover på tabellen, sier Sveen.

Han og Thomas Ihle har spilt innebandy i ti år sammen for både Haugerud og Tunet.
– Vi snakket en del sammen på slutten av årets sesong, og fant ut at Sveiva var det beste alternativet for oss. Jeg håper vi kan fortsette samspillet vårt videre. Jeg serverer gjerne pasninger så lenge Thomas smeller dem inn, ler Patrick Sveen som også scoret 13 mål på et Haugerud-lag som slet helt i sumpa denne sesongen.
– At også Patrick ville være med på overgangen gjorde det hele mye lettere for min del. Jeg håper vi kan fortsette i samme rekke, og at vi endelig kan vinne kamper igjen, sier Thomas Ihle.

Kompletterer laget
Leder av Sveivas elitestyre, Roger Pettersen, er meget fornøyd med klubbens nysigneringer.
– Thomas og Patrick er to meget hyggelige gutter med fine holdninger som passer godt inn i vår tropp og miljø. Samtidig har de vist seg som to effektive poengplukkere. Det har vi savnet i årets serie. Skuddmessig har vi vært førende i mange kamper, men vi har manglet de typiske goalgetterne. Der tror vi Thomas og Patrick vil være med å komplettere laget vårt.
– Hvis de kan bidra med mål, er jeg også sikker på at flere andre av de unge spillerne på laget kan senke skuldrene og ta nye steg, sier Pettersen.

Sveiva-kaptein Anders Strømsborg gleder seg også til å få nye lagkamerater.
– Helt supert at Thomas og Patrick har signert. Klubben har jobbet lenge med å få dem over til Rommenhallen. Det er to typiske goalgettere som garantert vil hjelpe oss med flere mål neste sesong.
– Vi ønsker dem begge velkommen, sier Strømsborg.

Stolt over valget
Både Thomas Ihle og Patrick Sveen var som nevnt jaktet på av flere andre eliteserieklubber. Roger Pettersen er stolt av at de valgte nettopp Sveiva.
– Det viser at Sveiva driver på den riktige måten. Det er måten vi organiserer klubben vår på og det vi står for som betyr mest for spillerne. Thomas og Patrick ville til oss på grunn av våre holdninger, innsats og spillestil. Det var avgjørende for dem, sier Pettersen.

Dagen etter at klubben offentliggjorde signeringen av Haugerud-duoen kunne han også melde at Andreas Skriden og Andreas Valbye begge har signert nye to års-kontrakter.
– Dette er viktige spillere for oss. Med to resigneringer og to nye spillere på en og samme uke har vi fått en god start på planleggingen av neste års sesong, sier Pettersen.

Hyller Haugerud
Selv om de gleder seg til å fortsette innebandykarrieren i Sveiva, innrømmer både Thomas Ihle og Patrick Sveen at de reiser fra Haugerud med tungt hjerte.
– Haugerud er en kjempeklubb hvor jeg stortrivdes. Det er en klubb med mye sjel. Jeg ønsker klubben alt godt i fremtiden, og håper den kan bygge seg opp igjen, men følte likevel at det var på tide å dra videre nå. Jeg ville fortsette videre på eliteserienivå, sier Patrick Sveen.
– Alle vet at Haugerud ligger mitt hjerte nær. Likevel måtte jeg søke andre klubber ettersom Haugerud rykket ned og jeg har lyst til å spille meg inn på landslaget. Da holder det ikke med to treninger i uka uansett hvor mye jeg er glad i klubben.
– Jeg håper de klarer å mobilisere og gjøre det godt i 1. divisjon neste år, sier Thomas Ihle.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!