Sikret eliteserie-plassen

Sikret eliteserie-plassen

 

Målløs-damene spiller innebandy i eliteserien til neste år også. Det ble klart etter to seiere på rappen i helga.

Skrevet av:

- Dette var sinnsykt deilig. En utrolig lettelse. Endelig løsnet det for oss.

Slik beskriver Målløs' Heidi Næss følelsene etter å ha slått både Freidig og Nidaros i Trondheim i helgen. Med de seirene ble det klart at Målløs beholder plassen i eliteserien, også til neste år.

Damene klarte å holdet hodet kaldt i det som var to avgjørende kamper for fortsatt spill i eliteserien.

- Vi ble enige om å kjøre løpet fullstendig ut. Vi vet godt hvilke kvaliteter som bor i hver enkelt av oss, og når vi fikk på plass fokuset kom også tenningen, sier hun.

I den første kampen mot Freidig overrasket Målløs alle, inkludert seg selv.

- Vi spilte veldig bra fremover, men at vi scoret hele syv mål var overraskende. Det er ikke vanlig kost for oss, sier Næss.

Mot Nidaros måtte Målløs-damene vente helt til siste periode før de kom i gang. Den ble vunnet med 2-1 og Næss er stolt over prestasjonen.

- Nidaros er et bedre lag enn det tabellen tilsier. Hvorfor de ikke har tatt flere poeng denne sesongen vet jeg ikke, men det var sterk av oss å ta dem, sier hun.

Også trener Emanuel Edlund gledet seg over det  damene presterte.

- Nå kjennes ting veldig mye lettere. Jentene gikk ut på banen med en fin innstilling, og de leverte en solid innsats. De var best i begge kampene, og selv om jeg mener de burde avgjort spørsmålet om fortsatt eliteseriespill for noen uker siden var det godt å se at de holdt nervene under kontroll nå, sier han.

- Ga du damene noen spesiell beskjed før disse kampene?

- De har vært utsatt for mye kjefting i det siste, så jeg valgte å heller la dem fokusere på den kampen som var foran dem, enn de kampene det har gått skeis i, sier han.

Bedre neste sesong

- Hvordan vil dette Målløs-laget se ut til neste sesong?

- Forhåpentligvis vil vi være et bedre lag. Vi må jobbe hardt med innstillingen vår. Man må forstå at det er jobben man gjør på treninger som gir resultater. Innstillingen har kanskje vært vårt svakeste punkt, sier Edlund.

- Neste sesong er vi en erfaring rikere. Det er bare å kline til og vi vet litt mer om hva vi går til. Det blir nok tøft neste sesong også, men uansett er det deilig å slippe å tenke på nedrykk nå. Det er også deilig at sesongen snart er over, sier Næss.

Innebandy eliteserien, kvinner:

Nidaros - Målløs 1-2

(0-0, 0-0, 1-2).

Nidarøhallen

Tilskuere: 52

Dommere: Husby/

Thorstensen

Mål Målløs: Veronica Nilsen, Lene Moen.

Utv.: Nidaros 5x2 min., Målløs 3x2 min.

Freidig - Målløs 2-7

(1-2,0-4,1-1)

Nidarøhallen

Tilskuere: 34

Mål Målløs: Lene Moen 2, Elisabeth Torp 2,

Veronica Nilsen, Heidi Næss, Mailen Simonsen.

Utv.: Freidig 4x2 min., Målløs 4x2 min.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!