Sikret eliteserie-plassen

Sikret eliteserie-plassen

 

Målløs-damene spiller innebandy i eliteserien til neste år også. Det ble klart etter to seiere på rappen i helga.

- Dette var sinnsykt deilig. En utrolig lettelse. Endelig løsnet det for oss.

Slik beskriver Målløs' Heidi Næss følelsene etter å ha slått både Freidig og Nidaros i Trondheim i helgen. Med de seirene ble det klart at Målløs beholder plassen i eliteserien, også til neste år.

Damene klarte å holdet hodet kaldt i det som var to avgjørende kamper for fortsatt spill i eliteserien.

- Vi ble enige om å kjøre løpet fullstendig ut. Vi vet godt hvilke kvaliteter som bor i hver enkelt av oss, og når vi fikk på plass fokuset kom også tenningen, sier hun.

I den første kampen mot Freidig overrasket Målløs alle, inkludert seg selv.

- Vi spilte veldig bra fremover, men at vi scoret hele syv mål var overraskende. Det er ikke vanlig kost for oss, sier Næss.

Mot Nidaros måtte Målløs-damene vente helt til siste periode før de kom i gang. Den ble vunnet med 2-1 og Næss er stolt over prestasjonen.

- Nidaros er et bedre lag enn det tabellen tilsier. Hvorfor de ikke har tatt flere poeng denne sesongen vet jeg ikke, men det var sterk av oss å ta dem, sier hun.

Også trener Emanuel Edlund gledet seg over det  damene presterte.

- Nå kjennes ting veldig mye lettere. Jentene gikk ut på banen med en fin innstilling, og de leverte en solid innsats. De var best i begge kampene, og selv om jeg mener de burde avgjort spørsmålet om fortsatt eliteseriespill for noen uker siden var det godt å se at de holdt nervene under kontroll nå, sier han.

- Ga du damene noen spesiell beskjed før disse kampene?

- De har vært utsatt for mye kjefting i det siste, så jeg valgte å heller la dem fokusere på den kampen som var foran dem, enn de kampene det har gått skeis i, sier han.

Bedre neste sesong

- Hvordan vil dette Målløs-laget se ut til neste sesong?

- Forhåpentligvis vil vi være et bedre lag. Vi må jobbe hardt med innstillingen vår. Man må forstå at det er jobben man gjør på treninger som gir resultater. Innstillingen har kanskje vært vårt svakeste punkt, sier Edlund.

- Neste sesong er vi en erfaring rikere. Det er bare å kline til og vi vet litt mer om hva vi går til. Det blir nok tøft neste sesong også, men uansett er det deilig å slippe å tenke på nedrykk nå. Det er også deilig at sesongen snart er over, sier Næss.

Innebandy eliteserien, kvinner:

Nidaros - Målløs 1-2

(0-0, 0-0, 1-2).

Nidarøhallen

Tilskuere: 52

Dommere: Husby/

Thorstensen

Mål Målløs: Veronica Nilsen, Lene Moen.

Utv.: Nidaros 5x2 min., Målløs 3x2 min.

Freidig - Målløs 2-7

(1-2,0-4,1-1)

Nidarøhallen

Tilskuere: 34

Mål Målløs: Lene Moen 2, Elisabeth Torp 2,

Veronica Nilsen, Heidi Næss, Mailen Simonsen.

Utv.: Freidig 4x2 min., Målløs 4x2 min.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!