Sikret eliteserie-plassen

Sikret eliteserie-plassen

 

Målløs-damene spiller innebandy i eliteserien til neste år også. Det ble klart etter to seiere på rappen i helga.

Skrevet av:

- Dette var sinnsykt deilig. En utrolig lettelse. Endelig løsnet det for oss.

Slik beskriver Målløs' Heidi Næss følelsene etter å ha slått både Freidig og Nidaros i Trondheim i helgen. Med de seirene ble det klart at Målløs beholder plassen i eliteserien, også til neste år.

Damene klarte å holdet hodet kaldt i det som var to avgjørende kamper for fortsatt spill i eliteserien.

- Vi ble enige om å kjøre løpet fullstendig ut. Vi vet godt hvilke kvaliteter som bor i hver enkelt av oss, og når vi fikk på plass fokuset kom også tenningen, sier hun.

I den første kampen mot Freidig overrasket Målløs alle, inkludert seg selv.

- Vi spilte veldig bra fremover, men at vi scoret hele syv mål var overraskende. Det er ikke vanlig kost for oss, sier Næss.

Mot Nidaros måtte Målløs-damene vente helt til siste periode før de kom i gang. Den ble vunnet med 2-1 og Næss er stolt over prestasjonen.

- Nidaros er et bedre lag enn det tabellen tilsier. Hvorfor de ikke har tatt flere poeng denne sesongen vet jeg ikke, men det var sterk av oss å ta dem, sier hun.

Også trener Emanuel Edlund gledet seg over det  damene presterte.

- Nå kjennes ting veldig mye lettere. Jentene gikk ut på banen med en fin innstilling, og de leverte en solid innsats. De var best i begge kampene, og selv om jeg mener de burde avgjort spørsmålet om fortsatt eliteseriespill for noen uker siden var det godt å se at de holdt nervene under kontroll nå, sier han.

- Ga du damene noen spesiell beskjed før disse kampene?

- De har vært utsatt for mye kjefting i det siste, så jeg valgte å heller la dem fokusere på den kampen som var foran dem, enn de kampene det har gått skeis i, sier han.

Bedre neste sesong

- Hvordan vil dette Målløs-laget se ut til neste sesong?

- Forhåpentligvis vil vi være et bedre lag. Vi må jobbe hardt med innstillingen vår. Man må forstå at det er jobben man gjør på treninger som gir resultater. Innstillingen har kanskje vært vårt svakeste punkt, sier Edlund.

- Neste sesong er vi en erfaring rikere. Det er bare å kline til og vi vet litt mer om hva vi går til. Det blir nok tøft neste sesong også, men uansett er det deilig å slippe å tenke på nedrykk nå. Det er også deilig at sesongen snart er over, sier Næss.

Innebandy eliteserien, kvinner:

Nidaros - Målløs 1-2

(0-0, 0-0, 1-2).

Nidarøhallen

Tilskuere: 52

Dommere: Husby/

Thorstensen

Mål Målløs: Veronica Nilsen, Lene Moen.

Utv.: Nidaros 5x2 min., Målløs 3x2 min.

Freidig - Målløs 2-7

(1-2,0-4,1-1)

Nidarøhallen

Tilskuere: 34

Mål Målløs: Lene Moen 2, Elisabeth Torp 2,

Veronica Nilsen, Heidi Næss, Mailen Simonsen.

Utv.: Freidig 4x2 min., Målløs 4x2 min.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!