Skremte «Klanen»

Skremte «Klanen»

 

Vålerenga-supporterne ble holdt på pinebenken da Hasle/Løren Reds debuterte i Norway Cup.

Hasle/Lørens 11 år gamle gutter i klasse I gjorde ingen skam på seg selv da de entret Ekebergsletta for første gang mandag formiddag. Selv om motstanderen var Vålerenga og hadde med seg flere av klubbens trofaste supportergruppe, «Klanen», spilte Hasle/Løren uten frykt. De var med på notene, men kunne likevel ikke forhindre et knepent 2-3 tap. Mot Lyn i den andre kampen endte det også med ettmålstap, denne gangen 3-4.

- Litt surt med to så knepne tap på vår første Norway Cup-dag. Vi spilte veldig bra, og tar med oss det, mens vi biter i oss tapene. Gutta var naturlig nok litt deppet etter begge kampene, men de kom seg fort opp igjen. Vi har det kjempemoro her oppe, sier trener Jon Strøm Larsen.

Nå ser Hasle/Løren fram til flere kamper i NC. De skal møte både Heming, Moen, HSIL og KFUM-Kam før de pakker ned fotballutstyret.

 

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.