Slo tilbake

Groruds tredje strake seier i Oddsenligaen!

Slo tilbake

DEN SATT: Grorud klinte til og vant 2-1 borte mot Vålerenga 2 4.mai 2015.

Groruds fotballherrer lot seg herse med i starten, men gikk i krigen og slo tilbake mot neste generasjons Vålerenga-stjerner.

– Herlig å dra i land seieren her. Det var langt fra en fantastisk fotballkamp, men vi viste størst vilje til å dra i land seieren. Vi brettet opp ermene, gikk i krigen og hadde mer krefter og ork enn VIF.

– Jeg synes vi viste god karakter, og vi vant til slutt fortjent på en ikke altfor god dag, sier Grorud-spiss Christer Jensen som puttet begge Groruds mål i 2-1-seieren borte mot VIF 2.

– Deilig å komme i gang med scoringene igjen. Den første var muligens litt flaks siden skuddet mitt såvidt trillet over streken. Det andre målet var et resultat av godt lagspill med god timing og en flott ball i bakrommet. Alene med keeper fikk jeg en enkel oppgave, oppsummerer Christer Jensen.

Lagt skadene bak seg

Med en fortid fra Vålerenga-systemet hadde han ekstra grunn til å være fornøyd med 2-1-seieren i Valhall på mandag.

– Det var selvfølgelig spesielt gøy å score mot gamleklubben. Det er første gang jeg møter dem siden jeg forlot Vålerenga i 2010, sier Jensen.

Dårlig førsteomgang

Groruds fotballherer fikk en rufsete start på oppgjøret og havnet bakpå allerede etter seks minutter. I den første delen av den første omgangen var det hjemmelaget som fikk styre mye, og Grorud ble løpende mye imellom. Utover i omgangen fikk imidlertid groruddølene justert seg noe og ble belønnet da Christer Jensen utliknet etter 34 minutter. 1-1 var også stillingen da lagene gikk til pause.

Holdt ut

Mot slutten av kampen, da VIF la om til tre bak, dyttet fem mann fram og startet å slå langt, mistet imidlertid Grorud litt taket på det igjen. Likevel maktet ikke vertene å gjøre annet enn å øke spenningen på slutten, og Grorud dro i land sin tredje strake seier i Oddsenligaen og deler nå toppen av avdeling 1 sammen med KFUM, som også har full pott på tre kamper.

– Andre halvdel av andre omgang bar litt for mye preg av at vi skulle sikre seieren og samtidig spare krefter inn mot torsdagens cupkamp.

Jeg er imidlertid godt fornøyd med at vi rir det av, og at vi tok vår tredje strake seier. Vi har fått en flott start, oppsummerer Rolf Teigen.

Sarspborg i morgen

Groruds fotballherrer skal i aksjon igjen allerede i morgen kveld. Da er det sjetteplassen fra Tippeligaen og Sarpsborg 08 som kommer.

– Det gleder vi oss stort til. Det blir tredje året på rad at det kommer Tippeliga-besøk på Grorud. Det er naturligvis stor stas, sier Rolf Teigen.

Les hele artikkelen i Akers Avis Groruddalen og i vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!