Slo tilbake

Groruds tredje strake seier i Oddsenligaen!

Slo tilbake

DEN SATT: Grorud klinte til og vant 2-1 borte mot Vålerenga 2 4.mai 2015.

Groruds fotballherrer lot seg herse med i starten, men gikk i krigen og slo tilbake mot neste generasjons Vålerenga-stjerner.

Skrevet av:

– Herlig å dra i land seieren her. Det var langt fra en fantastisk fotballkamp, men vi viste størst vilje til å dra i land seieren. Vi brettet opp ermene, gikk i krigen og hadde mer krefter og ork enn VIF.

– Jeg synes vi viste god karakter, og vi vant til slutt fortjent på en ikke altfor god dag, sier Grorud-spiss Christer Jensen som puttet begge Groruds mål i 2-1-seieren borte mot VIF 2.

– Deilig å komme i gang med scoringene igjen. Den første var muligens litt flaks siden skuddet mitt såvidt trillet over streken. Det andre målet var et resultat av godt lagspill med god timing og en flott ball i bakrommet. Alene med keeper fikk jeg en enkel oppgave, oppsummerer Christer Jensen.

Lagt skadene bak seg

Med en fortid fra Vålerenga-systemet hadde han ekstra grunn til å være fornøyd med 2-1-seieren i Valhall på mandag.

– Det var selvfølgelig spesielt gøy å score mot gamleklubben. Det er første gang jeg møter dem siden jeg forlot Vålerenga i 2010, sier Jensen.

Dårlig førsteomgang

Groruds fotballherer fikk en rufsete start på oppgjøret og havnet bakpå allerede etter seks minutter. I den første delen av den første omgangen var det hjemmelaget som fikk styre mye, og Grorud ble løpende mye imellom. Utover i omgangen fikk imidlertid groruddølene justert seg noe og ble belønnet da Christer Jensen utliknet etter 34 minutter. 1-1 var også stillingen da lagene gikk til pause.

Holdt ut

Mot slutten av kampen, da VIF la om til tre bak, dyttet fem mann fram og startet å slå langt, mistet imidlertid Grorud litt taket på det igjen. Likevel maktet ikke vertene å gjøre annet enn å øke spenningen på slutten, og Grorud dro i land sin tredje strake seier i Oddsenligaen og deler nå toppen av avdeling 1 sammen med KFUM, som også har full pott på tre kamper.

– Andre halvdel av andre omgang bar litt for mye preg av at vi skulle sikre seieren og samtidig spare krefter inn mot torsdagens cupkamp.

Jeg er imidlertid godt fornøyd med at vi rir det av, og at vi tok vår tredje strake seier. Vi har fått en flott start, oppsummerer Rolf Teigen.

Sarspborg i morgen

Groruds fotballherrer skal i aksjon igjen allerede i morgen kveld. Da er det sjetteplassen fra Tippeligaen og Sarpsborg 08 som kommer.

– Det gleder vi oss stort til. Det blir tredje året på rad at det kommer Tippeliga-besøk på Grorud. Det er naturligvis stor stas, sier Rolf Teigen.

Les hele artikkelen i Akers Avis Groruddalen og i vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!