Slo tilbake

Groruds tredje strake seier i Oddsenligaen!

Slo tilbake

DEN SATT: Grorud klinte til og vant 2-1 borte mot Vålerenga 2 4.mai 2015.

Groruds fotballherrer lot seg herse med i starten, men gikk i krigen og slo tilbake mot neste generasjons Vålerenga-stjerner.

– Herlig å dra i land seieren her. Det var langt fra en fantastisk fotballkamp, men vi viste størst vilje til å dra i land seieren. Vi brettet opp ermene, gikk i krigen og hadde mer krefter og ork enn VIF.

– Jeg synes vi viste god karakter, og vi vant til slutt fortjent på en ikke altfor god dag, sier Grorud-spiss Christer Jensen som puttet begge Groruds mål i 2-1-seieren borte mot VIF 2.

– Deilig å komme i gang med scoringene igjen. Den første var muligens litt flaks siden skuddet mitt såvidt trillet over streken. Det andre målet var et resultat av godt lagspill med god timing og en flott ball i bakrommet. Alene med keeper fikk jeg en enkel oppgave, oppsummerer Christer Jensen.

Lagt skadene bak seg

Med en fortid fra Vålerenga-systemet hadde han ekstra grunn til å være fornøyd med 2-1-seieren i Valhall på mandag.

– Det var selvfølgelig spesielt gøy å score mot gamleklubben. Det er første gang jeg møter dem siden jeg forlot Vålerenga i 2010, sier Jensen.

Dårlig førsteomgang

Groruds fotballherer fikk en rufsete start på oppgjøret og havnet bakpå allerede etter seks minutter. I den første delen av den første omgangen var det hjemmelaget som fikk styre mye, og Grorud ble løpende mye imellom. Utover i omgangen fikk imidlertid groruddølene justert seg noe og ble belønnet da Christer Jensen utliknet etter 34 minutter. 1-1 var også stillingen da lagene gikk til pause.

Holdt ut

Mot slutten av kampen, da VIF la om til tre bak, dyttet fem mann fram og startet å slå langt, mistet imidlertid Grorud litt taket på det igjen. Likevel maktet ikke vertene å gjøre annet enn å øke spenningen på slutten, og Grorud dro i land sin tredje strake seier i Oddsenligaen og deler nå toppen av avdeling 1 sammen med KFUM, som også har full pott på tre kamper.

– Andre halvdel av andre omgang bar litt for mye preg av at vi skulle sikre seieren og samtidig spare krefter inn mot torsdagens cupkamp.

Jeg er imidlertid godt fornøyd med at vi rir det av, og at vi tok vår tredje strake seier. Vi har fått en flott start, oppsummerer Rolf Teigen.

Sarspborg i morgen

Groruds fotballherrer skal i aksjon igjen allerede i morgen kveld. Da er det sjetteplassen fra Tippeligaen og Sarpsborg 08 som kommer.

– Det gleder vi oss stort til. Det blir tredje året på rad at det kommer Tippeliga-besøk på Grorud. Det er naturligvis stor stas, sier Rolf Teigen.

Les hele artikkelen i Akers Avis Groruddalen og i vår eAvis.

Siste nytt i Sport

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

 
Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

Høybråten fikk stjernebesøk

Stjernefaktoren på Høybråten gikk i taket tirsdag kveld, da to av verdens beste kvinnelige fotballspillere motiverte både unge og voksne Høybråten-spillere til nye høyder.

Grorud topper

Groruds fotballherrer snudde kampen mot Kjelsås etter å ha ligget under ved pause.