Slo topplaget

Slo topplaget

 

I helga gjestet Tromsø Storm Apalløkkahallen. De fleste forventet en enkel seier for gjestene fra nord, i stedet sendte Ammerud av gårde en advarsel til de øvrige lagene i BLNO.

Skrevet av:

Storm er ett av de lagene i BLNO som står sterkest økonomisk. Med utenlandsk trener og flere importspillere fra USA er de sett på som ett av de beste lagene.

- All ære til Asker Aliens som leder, men på papiret skal dette Tromsø-laget være best, mener Ammeruds toppscorer i kampen, Christian Hinsch, med 17 poeng.

Fitim Troni scoret like mange.

Etter helgas seier gikk Ammerud forbi Storm på bedre målforskjell, og har i teorien sikret seg sluttspill-plass allerede. Frøya og Ulriken virker fortapt i bunnen av tabellen allerede.

- Det er ganske deilig å slippe stresset med det, innrømmer Hinsch.

Nummer én og to på tabellen går rett til semifinalen i sluttspillet, mens 3-6 går til kvartfinalen.

Sekunddrama

Kampen endte 79-77 etter et sekunddrama av de sjeldne. Med tre sekunder igjen ble klokka stoppet på grunn av feil med tidtakningen.

Apalløkkahallen kokte da Tromsø fikk enda mer tid enn de egentlig skulle hatt. Trener Ulf Landström tok time out og fikk roet ned spillerne sine som klarte å dra seieren i land.

- Uff, det var grusomt på slutten der, ler en litt svett Landström.

Helga før møtte Ammerud topplaget Asker Aliens. Den kampen tapte Ammerud med mer enn 30 poeng.

- Det er sterkt å komme tilbake og vinne mot Storm etter slikt tap. Ulf ønsket seg en seier i dag, og det ga vi ham, sier en smørblid Orji Okoroafor som plukket 10 poeng mot Tromsø Storm.

- Vi valgte å spare et par nøkkelspillere til kampen mot Asker for å mobilisere inn mot denne. I tillegg klatre vi å holde Storm på kun 77 poeng, og det er jeg strålende fornøyd med sier Ulf Landström.

Okoroafor trodde ikke helt det han opplevde i andre periode av kampen.

- Jeg så på tavla, og vi ledet med 10 poeng i andre periode, det var ganske spesielt, ler han.

Christian Hinsch tror derimot at Tromsø Storm undervurderte Ammerud.

- Dette laget skal kunne prestere bedre enn de gjorde i dag, mener Hinsch.

- Dere slo Tromsø i dag, kan dere gjøre det i sluttspillet også?

- Tja. Vi er veldig gode når vi spiller sammen som et lag, når vi derimot er individualister går det ikke bra. Målet er å nå semifinalen, sier Hinsch.

 


Basket, BLNO:

Ammerud - Tromsø Storm 79-77

(19-19, 25-13, 14-18, 21-27)

Apalløkka

Tilskuere: 121

Ammeruds lag: Thor Afam Hagen (10), Orji Okoroafor (10), Håkon Sørensen Almo (4), Christian Hinsch (17), Fitim Troni (17), Ser Laurents Malto (2), Martin Skinner Bryn (2), Roy Nwachukwu (9) og Gazmed Troni (8).

Asker Aliens - Ammerud 105-72

(25-13, 23-11, 32-20, 25-28)

Vollen idrettshall

Tilskuere: 150

Ammeruds lag: Thor Afam Hagen (11), Orji Okoroafor (2), Håkon Sørensen Almo (7), Fitim Troni (10), Nnaka Eribe, Ser Laurents Malto (6), Martin Skinner Bryn, Lasse Martinsen (7), Simon Arenberg, Roy Nwachukwu (10), Gazmed Troni (19) og Mohammed Amin Elmabrouki.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!