Sølv med flagget til topps

Sølv med flagget til topps

 

Sveiva-damene brukte én omgang på å våkne i NM-finalen mot Tunet. Etter det kjørte de for alvor på mot motstanderens mål. Dessverre holdt det ikke helt inn.

Skrevet av:

Etter at finaletapet mot Tunet var et faktum  forbannet Sveiva-trener Bård Børresen den forferdelige starten laget fikk.

- Vi fikk den verst tenkelige starten. Å ligge under 0-3 etter én periode i en NM-finale er absolutt ingen ønskesituasjon. Tunet fikk roet seg og ble ballsikre, innrømmer han.

De regjerende seriemestrene fra Tunet scoret nok en gang før Sveiva våknet i Rykkinhallen.

Plutselig fremsto groruddølene mer samlet. Inspirert av en fantastisk heiagjeng på tribunen kjempet de seg inn i kampen. Samspillet satt bedre og Sveiverne tok mer og mer over kampen.

Den andre perioden ble til slutt vunnet 2-1, og mange av tilskuerne så for seg at Sveiva kunne klare å snu det hele i siste periode.

 

Hadde muligheten

Slik gikk det imidlertid ikke. På tross av enorme muligheter, ville ikke ballen sprette Sveivas vei. De rullet opp sjanse etter sjanse, men i tillegg til å slite med effektiviteten hadde Live Fosmark i Tunet-buret nok en knallkamp. Hun ble også kåret til Tunets beste spiller.

- Dette går på marginer. Det står respekt av innsatsen vår i de to siste periodene. Vi kjemper på, tør å være offensive og produserer massevis av sjanser, men ballen ville dessverre ikke inn, konstanterer Bård Børresen.

 

Årets spiller

Sveivas beste spiller for dagen ble Henriette Knudsen. Hun dro fram et tappert smil etter finalen.

- Jeg er skuffet over å ha tapt finalen, men syntes vi gjør en god figur etter å ha kommet ut med en forferdelig start.

Selv om det endte med tap kunne Knudsen smile ekstra. Hun ble kåret til årets beste spiller i eliteserien for kvinner.

- Jeg har nesten ikke ord. Jeg ble helt satt ut da de ropte opp navnet mitt. Dette var kjempestort for min del, sier hun.

Motiverte

Selv om Sveiva kom til kort i NM-finalen skal man ikke ta noe av æren vekk fra Tunet. De har vært det suverent beste laget på damesiden denne sesongen, og har gått ubeseiret gjennom både serie- og sluttspill.

 

I Sveiva erkjenner de at de har en stor jobb foran seg, om de vil henge med Tunet.

- Tunet er et fantastisk godt innebandylag.

- Det kreves beinhard jobbing fra vår side for å utfordre dem, men jeg skal love deg at vi ble motiverte av denne finalen, slår Bård Børresen fast.

 * Se mer i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Innebandy, NM-finale, kvinner:

Tunet - Sveiva 5-3

(3-0, 1-2, 1-1)

Rykkinhallen

Tilskuere: 684

Dommere: Bjørnar Torvet og Jon Vegar Eliassen

Mål for Sveiva: Henriette Knudsen, Mette Sagsveen, Oda Langaker.

Utvisninger:

Tunet 2x3 minutter, Sveiva ingen.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!