Spenstig juleparade

Spenstig juleparade

 

Utøverne i Høybråten Dameturn- forening imponerte stort med sang, dans, høye hopp og pyramide.

Skrevet av:

Spente foreldre og turn-elever fylte aulaen på Haugenstua skole da Høybråten Dameturnforening inviterte til avslutning. Nå var det tid for å imponere og vise fram smidige bevegelser og rytmer.

Fem år gamle Johanne Paulsrud var kjempefornøyd med å få være med på moroa.

- Dette er kjempegøy, det er morsomt å være med på showet. Jeg gleder meg til jeg blir litt større og kan hoppe på bukken slik som de eldre jentene, stråler Johanne.

Stort engasjement

Under avslutningen ble det sang og dans fra de minste, show med cowboyer og lasso fra de mellomstore, og heftige hopp og trampettoppvisning fra de eldste turnerne.

Mamma til turneleven Aksel, Inger Anne Sporild, synes barna var kjempeflinke.

- Det var en flott forestiling. Det var like gøy å se på de små som de store. Foreningen er også veldig flink til å engasjere de unge, så det var gøy å være der.

- Aksel var kjempefornøyd med kvelden og syntes det var gøy å vise fram det han har lært. Han vant også på lodd, så det var stor stas hele kvelden.

Turnerne jubilerer

I 40 år har Erna Skytøen vært trener i Høybråten Dameturnforening.

- Jeg er fra Høybråten, men bor nå i Tønsberg. Hver uke pendler jeg hit.

- Turn holder oss i form, og barna lærer mye motorikk. Samtidig ser barna på turn som en lek, og det er akkurat slik det skal være. Turn er moro, sier Skytøen.

For anledningen hadde også alle turnerne fått nye blå drakter.

- I år fyller vi 85 år. Dette er en liten gave til oss selv, sier Eva Landsverk.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!