Spenstig juleparade

Spenstig juleparade

 

Utøverne i Høybråten Dameturn- forening imponerte stort med sang, dans, høye hopp og pyramide.

Skrevet av:

Spente foreldre og turn-elever fylte aulaen på Haugenstua skole da Høybråten Dameturnforening inviterte til avslutning. Nå var det tid for å imponere og vise fram smidige bevegelser og rytmer.

Fem år gamle Johanne Paulsrud var kjempefornøyd med å få være med på moroa.

- Dette er kjempegøy, det er morsomt å være med på showet. Jeg gleder meg til jeg blir litt større og kan hoppe på bukken slik som de eldre jentene, stråler Johanne.

Stort engasjement

Under avslutningen ble det sang og dans fra de minste, show med cowboyer og lasso fra de mellomstore, og heftige hopp og trampettoppvisning fra de eldste turnerne.

Mamma til turneleven Aksel, Inger Anne Sporild, synes barna var kjempeflinke.

- Det var en flott forestiling. Det var like gøy å se på de små som de store. Foreningen er også veldig flink til å engasjere de unge, så det var gøy å være der.

- Aksel var kjempefornøyd med kvelden og syntes det var gøy å vise fram det han har lært. Han vant også på lodd, så det var stor stas hele kvelden.

Turnerne jubilerer

I 40 år har Erna Skytøen vært trener i Høybråten Dameturnforening.

- Jeg er fra Høybråten, men bor nå i Tønsberg. Hver uke pendler jeg hit.

- Turn holder oss i form, og barna lærer mye motorikk. Samtidig ser barna på turn som en lek, og det er akkurat slik det skal være. Turn er moro, sier Skytøen.

For anledningen hadde også alle turnerne fått nye blå drakter.

- I år fyller vi 85 år. Dette er en liten gave til oss selv, sier Eva Landsverk.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!