Spenstig juleparade

Spenstig juleparade

 

Utøverne i Høybråten Dameturn- forening imponerte stort med sang, dans, høye hopp og pyramide.

Skrevet av:

Spente foreldre og turn-elever fylte aulaen på Haugenstua skole da Høybråten Dameturnforening inviterte til avslutning. Nå var det tid for å imponere og vise fram smidige bevegelser og rytmer.

Fem år gamle Johanne Paulsrud var kjempefornøyd med å få være med på moroa.

- Dette er kjempegøy, det er morsomt å være med på showet. Jeg gleder meg til jeg blir litt større og kan hoppe på bukken slik som de eldre jentene, stråler Johanne.

Stort engasjement

Under avslutningen ble det sang og dans fra de minste, show med cowboyer og lasso fra de mellomstore, og heftige hopp og trampettoppvisning fra de eldste turnerne.

Mamma til turneleven Aksel, Inger Anne Sporild, synes barna var kjempeflinke.

- Det var en flott forestiling. Det var like gøy å se på de små som de store. Foreningen er også veldig flink til å engasjere de unge, så det var gøy å være der.

- Aksel var kjempefornøyd med kvelden og syntes det var gøy å vise fram det han har lært. Han vant også på lodd, så det var stor stas hele kvelden.

Turnerne jubilerer

I 40 år har Erna Skytøen vært trener i Høybråten Dameturnforening.

- Jeg er fra Høybråten, men bor nå i Tønsberg. Hver uke pendler jeg hit.

- Turn holder oss i form, og barna lærer mye motorikk. Samtidig ser barna på turn som en lek, og det er akkurat slik det skal være. Turn er moro, sier Skytøen.

For anledningen hadde også alle turnerne fått nye blå drakter.

- I år fyller vi 85 år. Dette er en liten gave til oss selv, sier Eva Landsverk.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!