Spiste grus i Manglerudhallen

Spiste grus i Manglerudhallen

 

Furuset ishockey fikk juling og tapte 0-7 borte mot Manglerud Star, men til tross for en lang og vond høst ser «Ulva» på lysere situasjonen de neste ukene.

Skrevet av:

Til helgen reiser de nemlig til Stavanger for å møte Vikingt til dobbeltoppgjør. Siddisene ligger i bunn av 1. divisjon sammen med Furuset. Til uka møter «Ulva» Nes, før Viking kommer til Furuset Forum neste helg. Den påfølgende uka møter de Skien.

- I de fem neste kampene møter vi overkommelig motstand og vi kommer til å slå hardt fra oss om vi får de fleste gutta opp fra sykesenga, sier trener Peter Sundberg, understreker en ting:

-  Vi får lite gratis og vi er nødt til å jobbe knallhardt.

Onsdag kveld gikk Furuset på et braktap borte mot topplaget Manglerud Star som rykket ned fra Get-ligaen så sent som i fjor.

Langt unna 

Etter 60 minutter med hanekamp på isen hadde Furuset, ifølge protokollen i Manglerudhallen, fattige ni avslutninger på mål. Manglerud Star hadde på sin side 42 skudd på Marius Moltzau i FIF-buret-  

- Det så ikke pent ut, og vi stampet mye i egen sone, sier Sundberg.  

Treneren er rimelig frustrert over enkeltepisoder som ikke gikk i Furusets favhør.  

-  Sånn er det å ligge i bunnen av tabellen og slite. MS hadde mye tur og tre av scoringene deres kunne lett vært unngått.

 

Ble utvist 

Svensken mener også at kampdommeren var streng da debutant, ex Manglerud Star-spiller Peter Steinbø Andersen, fikk matchstraff for å ha kommet med en spontanreaksjon.  

-  Men vi skal ikke skylde på dommeren. MS er et veldig godt lag og de fortjente selvfølgelig å vinne.  

Sundberg mener at eget lag har mye å lære av Manglerud-gutta.  

-  Vi må begynne å jobbe sammen. Ofte går vi en og en og det ødelegger rytmen i angrepet vårt.  

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Manglerud Star - Furuset 7-0 (1-0, 2-0, 4-0)

Manglerudhallen

Tilskuere: ca. 200

Dommer: Stian Brenden

Utvisninger:

MS 4x2 min., + 1x10 min.,

FIF 5x2 min., + 1x10 min., + 1x20 min.,

Skudd: 42-9

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!