Spiste grus i Manglerudhallen

Spiste grus i Manglerudhallen

 

Furuset ishockey fikk juling og tapte 0-7 borte mot Manglerud Star, men til tross for en lang og vond høst ser «Ulva» på lysere situasjonen de neste ukene.

Skrevet av:

Til helgen reiser de nemlig til Stavanger for å møte Vikingt til dobbeltoppgjør. Siddisene ligger i bunn av 1. divisjon sammen med Furuset. Til uka møter «Ulva» Nes, før Viking kommer til Furuset Forum neste helg. Den påfølgende uka møter de Skien.

- I de fem neste kampene møter vi overkommelig motstand og vi kommer til å slå hardt fra oss om vi får de fleste gutta opp fra sykesenga, sier trener Peter Sundberg, understreker en ting:

-  Vi får lite gratis og vi er nødt til å jobbe knallhardt.

Onsdag kveld gikk Furuset på et braktap borte mot topplaget Manglerud Star som rykket ned fra Get-ligaen så sent som i fjor.

Langt unna 

Etter 60 minutter med hanekamp på isen hadde Furuset, ifølge protokollen i Manglerudhallen, fattige ni avslutninger på mål. Manglerud Star hadde på sin side 42 skudd på Marius Moltzau i FIF-buret-  

- Det så ikke pent ut, og vi stampet mye i egen sone, sier Sundberg.  

Treneren er rimelig frustrert over enkeltepisoder som ikke gikk i Furusets favhør.  

-  Sånn er det å ligge i bunnen av tabellen og slite. MS hadde mye tur og tre av scoringene deres kunne lett vært unngått.

 

Ble utvist 

Svensken mener også at kampdommeren var streng da debutant, ex Manglerud Star-spiller Peter Steinbø Andersen, fikk matchstraff for å ha kommet med en spontanreaksjon.  

-  Men vi skal ikke skylde på dommeren. MS er et veldig godt lag og de fortjente selvfølgelig å vinne.  

Sundberg mener at eget lag har mye å lære av Manglerud-gutta.  

-  Vi må begynne å jobbe sammen. Ofte går vi en og en og det ødelegger rytmen i angrepet vårt.  

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Manglerud Star - Furuset 7-0 (1-0, 2-0, 4-0)

Manglerudhallen

Tilskuere: ca. 200

Dommer: Stian Brenden

Utvisninger:

MS 4x2 min., + 1x10 min.,

FIF 5x2 min., + 1x10 min., + 1x20 min.,

Skudd: 42-9

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!