Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

 

Veitvet fotball er beviset for at også en liten klubb kan bite godt fra seg.

Skrevet av:

Fotballen i Veitvet har hatt en sportslig jubelsesong denne sesongen. Damelaget, som spiller 7-er fotball i 2. divisjon, har lekt seg gjennom serien med imponerende 13 seire og ett tap.

Røkla fikk overhaling i siste seriekamp mot et Veitvet-lag som hadde klart seg med uavgjort. Veivet på sin side ville avslutte med stil og vant hele 5-0. Et verdig punktum på sesongen.

- Jentene er virkelig en flott gjeng. Miljøet i laget er unikt og byr på mye humør. Fotballstyret gratulerer masse, sier lederen for fotballen i klubben.

 

Også herrelaget i klubben fortjener ros.

De feide Rufus av banen med

4-0 i siste kamp, og med det sikret de seg opprykk til 4. divisjon.

Trener Victor Olivares har med klokketro holdt styringen med opprykk som klar målsetting. Etter at klubben har vært svært nær et opprykk de to siste sesongene, ble det endelig klaff i år. I den siste kampen mot Rufus var det aldri tvil hvor seieren skulle havne. Et meget skjerpet Veitvet-lag var så til de grader bedre enn motstanderen denne kvelden.

- Det skal bli spennende å følge fortsettelsen for dette laget. Noen spillere takker for seg etter lang tjeneste i Veitvet sportsklubb. Vi gir dem honnør fra styret og takk for innsatsen gjennom mange år til dere som «pensjonerer» dere. Vi håper å få dere med oss videre i miljøet, sier Hansen.

 

Leder for fotballen i Veitvet, Tom Hansen, er stolt over klubben sin gjennom 2009-sesongen.

- Vi må få melde at vi er stolte av hva dere alle har prestert og passer samtidig på å gi kjempehonnør til klubbens resterende spillere, trenere og ledere. Dere er alle svært viktige ressurspersoner i vårt nærmiljø.  2009 vil stå som et av klubbens aller beste år, hva sportslige resultater angår. Det jobbes meget bra i absolutt alle lag. Det er vi glade for, sier han.

Han minner også om at det kommer en sesong til neste år.

- Nå starter straks et arbeide fram mot 2010 sesongen. Styret har et ønske om at enda flere vil bli med oss i engasjementet for VSK inn mot neste sesong. Det er bare å gi lyd fra dere.

- Og snart folkens, snart er vårt nye «klubbhus» også ferdig. Det jobbes iherdig med grunnarbeide i disse dager. Vi gleder oss, sier Hansen.

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!