Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

 

Veitvet fotball er beviset for at også en liten klubb kan bite godt fra seg.

Skrevet av:

Fotballen i Veitvet har hatt en sportslig jubelsesong denne sesongen. Damelaget, som spiller 7-er fotball i 2. divisjon, har lekt seg gjennom serien med imponerende 13 seire og ett tap.

Røkla fikk overhaling i siste seriekamp mot et Veitvet-lag som hadde klart seg med uavgjort. Veivet på sin side ville avslutte med stil og vant hele 5-0. Et verdig punktum på sesongen.

- Jentene er virkelig en flott gjeng. Miljøet i laget er unikt og byr på mye humør. Fotballstyret gratulerer masse, sier lederen for fotballen i klubben.

 

Også herrelaget i klubben fortjener ros.

De feide Rufus av banen med

4-0 i siste kamp, og med det sikret de seg opprykk til 4. divisjon.

Trener Victor Olivares har med klokketro holdt styringen med opprykk som klar målsetting. Etter at klubben har vært svært nær et opprykk de to siste sesongene, ble det endelig klaff i år. I den siste kampen mot Rufus var det aldri tvil hvor seieren skulle havne. Et meget skjerpet Veitvet-lag var så til de grader bedre enn motstanderen denne kvelden.

- Det skal bli spennende å følge fortsettelsen for dette laget. Noen spillere takker for seg etter lang tjeneste i Veitvet sportsklubb. Vi gir dem honnør fra styret og takk for innsatsen gjennom mange år til dere som «pensjonerer» dere. Vi håper å få dere med oss videre i miljøet, sier Hansen.

 

Leder for fotballen i Veitvet, Tom Hansen, er stolt over klubben sin gjennom 2009-sesongen.

- Vi må få melde at vi er stolte av hva dere alle har prestert og passer samtidig på å gi kjempehonnør til klubbens resterende spillere, trenere og ledere. Dere er alle svært viktige ressurspersoner i vårt nærmiljø.  2009 vil stå som et av klubbens aller beste år, hva sportslige resultater angår. Det jobbes meget bra i absolutt alle lag. Det er vi glade for, sier han.

Han minner også om at det kommer en sesong til neste år.

- Nå starter straks et arbeide fram mot 2010 sesongen. Styret har et ønske om at enda flere vil bli med oss i engasjementet for VSK inn mot neste sesong. Det er bare å gi lyd fra dere.

- Og snart folkens, snart er vårt nye «klubbhus» også ferdig. Det jobbes iherdig med grunnarbeide i disse dager. Vi gleder oss, sier Hansen.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!