Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

 

Veitvet fotball er beviset for at også en liten klubb kan bite godt fra seg.

Fotballen i Veitvet har hatt en sportslig jubelsesong denne sesongen. Damelaget, som spiller 7-er fotball i 2. divisjon, har lekt seg gjennom serien med imponerende 13 seire og ett tap.

Røkla fikk overhaling i siste seriekamp mot et Veitvet-lag som hadde klart seg med uavgjort. Veivet på sin side ville avslutte med stil og vant hele 5-0. Et verdig punktum på sesongen.

- Jentene er virkelig en flott gjeng. Miljøet i laget er unikt og byr på mye humør. Fotballstyret gratulerer masse, sier lederen for fotballen i klubben.

 

Også herrelaget i klubben fortjener ros.

De feide Rufus av banen med

4-0 i siste kamp, og med det sikret de seg opprykk til 4. divisjon.

Trener Victor Olivares har med klokketro holdt styringen med opprykk som klar målsetting. Etter at klubben har vært svært nær et opprykk de to siste sesongene, ble det endelig klaff i år. I den siste kampen mot Rufus var det aldri tvil hvor seieren skulle havne. Et meget skjerpet Veitvet-lag var så til de grader bedre enn motstanderen denne kvelden.

- Det skal bli spennende å følge fortsettelsen for dette laget. Noen spillere takker for seg etter lang tjeneste i Veitvet sportsklubb. Vi gir dem honnør fra styret og takk for innsatsen gjennom mange år til dere som «pensjonerer» dere. Vi håper å få dere med oss videre i miljøet, sier Hansen.

 

Leder for fotballen i Veitvet, Tom Hansen, er stolt over klubben sin gjennom 2009-sesongen.

- Vi må få melde at vi er stolte av hva dere alle har prestert og passer samtidig på å gi kjempehonnør til klubbens resterende spillere, trenere og ledere. Dere er alle svært viktige ressurspersoner i vårt nærmiljø.  2009 vil stå som et av klubbens aller beste år, hva sportslige resultater angår. Det jobbes meget bra i absolutt alle lag. Det er vi glade for, sier han.

Han minner også om at det kommer en sesong til neste år.

- Nå starter straks et arbeide fram mot 2010 sesongen. Styret har et ønske om at enda flere vil bli med oss i engasjementet for VSK inn mot neste sesong. Det er bare å gi lyd fra dere.

- Og snart folkens, snart er vårt nye «klubbhus» også ferdig. Det jobbes iherdig med grunnarbeide i disse dager. Vi gleder oss, sier Hansen.

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.