Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

 

Veitvet fotball er beviset for at også en liten klubb kan bite godt fra seg.

Fotballen i Veitvet har hatt en sportslig jubelsesong denne sesongen. Damelaget, som spiller 7-er fotball i 2. divisjon, har lekt seg gjennom serien med imponerende 13 seire og ett tap.
Røkla fikk overhaling i siste seriekamp mot et Veitvet-lag som hadde klart seg med uavgjort. Veivet på sin side ville avslutte med stil og vant hele 5-0. Et verdig punktum på sesongen.

- Jentene er virkelig en flott gjeng. Miljøet i laget er unikt og byr på mye humør. Fotballstyret gratulerer masse, sier lederen for fotballen i klubben.

 

Også herrelaget i klubben fortjener ros.

De feide Rufus av banen med

4-0 i siste kamp, og med det sikret de seg opprykk til 4. divisjon.

Trener Victor Olivares har med klokketro holdt styringen med opprykk som klar målsetting. Etter at klubben har vært svært nær et opprykk de to siste sesongene, ble det endelig klaff i år. I den siste kampen mot Rufus var det aldri tvil hvor seieren skulle havne. Et meget skjerpet Veitvet-lag var så til de grader bedre enn motstanderen denne kvelden.

- Det skal bli spennende å følge fortsettelsen for dette laget. Noen spillere takker for seg etter lang tjeneste i Veitvet sportsklubb. Vi gir dem honnør fra styret og takk for innsatsen gjennom mange år til dere som «pensjonerer» dere. Vi håper å få dere med oss videre i miljøet, sier Hansen.

 

Leder for fotballen i Veitvet, Tom Hansen, er stolt over klubben sin gjennom 2009-sesongen.

- Vi må få melde at vi er stolte av hva dere alle har prestert og passer samtidig på å gi kjempehonnør til klubbens resterende spillere, trenere og ledere. Dere er alle svært viktige ressurspersoner i vårt nærmiljø.  2009 vil stå som et av klubbens aller beste år, hva sportslige resultater angår. Det jobbes meget bra i absolutt alle lag. Det er vi glade for, sier han.

Han minner også om at det kommer en sesong til neste år.

- Nå starter straks et arbeide fram mot 2010 sesongen. Styret har et ønske om at enda flere vil bli med oss i engasjementet for VSK inn mot neste sesong. Det er bare å gi lyd fra dere.

- Og snart folkens, snart er vårt nye «klubbhus» også ferdig. Det jobbes iherdig med grunnarbeide i disse dager. Vi gleder oss, sier Hansen.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!