Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

Sportslig jubelsesong for Veitvet-fotballen

 

Veitvet fotball er beviset for at også en liten klubb kan bite godt fra seg.

Skrevet av:

Fotballen i Veitvet har hatt en sportslig jubelsesong denne sesongen. Damelaget, som spiller 7-er fotball i 2. divisjon, har lekt seg gjennom serien med imponerende 13 seire og ett tap.
Røkla fikk overhaling i siste seriekamp mot et Veitvet-lag som hadde klart seg med uavgjort. Veivet på sin side ville avslutte med stil og vant hele 5-0. Et verdig punktum på sesongen.

- Jentene er virkelig en flott gjeng. Miljøet i laget er unikt og byr på mye humør. Fotballstyret gratulerer masse, sier lederen for fotballen i klubben.

 

Også herrelaget i klubben fortjener ros.

De feide Rufus av banen med

4-0 i siste kamp, og med det sikret de seg opprykk til 4. divisjon.

Trener Victor Olivares har med klokketro holdt styringen med opprykk som klar målsetting. Etter at klubben har vært svært nær et opprykk de to siste sesongene, ble det endelig klaff i år. I den siste kampen mot Rufus var det aldri tvil hvor seieren skulle havne. Et meget skjerpet Veitvet-lag var så til de grader bedre enn motstanderen denne kvelden.

- Det skal bli spennende å følge fortsettelsen for dette laget. Noen spillere takker for seg etter lang tjeneste i Veitvet sportsklubb. Vi gir dem honnør fra styret og takk for innsatsen gjennom mange år til dere som «pensjonerer» dere. Vi håper å få dere med oss videre i miljøet, sier Hansen.

 

Leder for fotballen i Veitvet, Tom Hansen, er stolt over klubben sin gjennom 2009-sesongen.

- Vi må få melde at vi er stolte av hva dere alle har prestert og passer samtidig på å gi kjempehonnør til klubbens resterende spillere, trenere og ledere. Dere er alle svært viktige ressurspersoner i vårt nærmiljø.  2009 vil stå som et av klubbens aller beste år, hva sportslige resultater angår. Det jobbes meget bra i absolutt alle lag. Det er vi glade for, sier han.

Han minner også om at det kommer en sesong til neste år.

- Nå starter straks et arbeide fram mot 2010 sesongen. Styret har et ønske om at enda flere vil bli med oss i engasjementet for VSK inn mot neste sesong. Det er bare å gi lyd fra dere.

- Og snart folkens, snart er vårt nye «klubbhus» også ferdig. Det jobbes iherdig med grunnarbeide i disse dager. Vi gleder oss, sier Hansen.

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!