Stanset av «nye» Ulriken

Stanset av «nye» Ulriken

 

Ulriken hadde 13 strake tap før oppgjøret mot Ammerud, men dukket opp i Apalløkkahallen med en ny trio på banen. Dermed innkasserte de årets to første poeng på groruddølenes bekostning.

Skrevet av:

 

Mange forventet at Ammeruds basketherrer ville få en behagelig oppgave med å sende hjem tabelljumbo Ulriken uten poeng etter helgas oppgjør i BLNO.

Da hadde de ikke regnet med Ulrikens nye trio bestående av Audun Eskeland og amerikanerne Taylor Mulllenax og Paul Hafford. Trioen herjet til tider mot Ammerud, og noterte seg for 80 av de 96 poengene som Ulriken samlet totalt.

- Den trioen var bra. Det er tydelig at Ulriken har gjort noen kupp her om du sammenlikner med det tidligere laget de hadde. De tre var gode på absolutt alt, og er kvalitetsspillere innrømmer Ammerud-trener Ulf Landström.

Han er likevel skuffet over at Ammerud tapte oppgjøret.

- Ulriken gjorde en god jobb, og fortjente seieren. Jeg syntes likevel det er surt ettersom vi normalt skal slå dem. Vår verste motstander er oss selv. Når vi er i godt humør og samarbeider spiller vi bra. I det

øyeblikket vi begynner å tenke for mye på banen så stopper spillet opp. I denne kampen var vi dessverre mer på den dårlige siden, sier han.

 

Ammerud startet oppgjøret friskt og tok kommandoen. Etter halvveis førsteperiode tok imidlertid Ulriken grep i kampen. Bortsett fra en god tredjeperiode vartet Ammerud kun periodevis med noe særlig godt spill. De kom ikke nærmere enn 66-68 før Ulriken seilte videre uten konkurrasnse.

Ulf Landström hadde tro på seier etter den tredje perioden.

- Ja, da trodde jeg vi ville det snu det som vanlig. Vi hadde gjort noen endringer i laget og fått inn ny energi. Vi fikk satt forsvaret og løp mye. Etter at Ser Malto måtte forlate banen for sin femte feil stoppet det dessverre opp igjen, sier han.

 

Mye juling

En av Ammerud-spillerne som kjente tapet på verst mulig måte var Thor Afam Hagen. Han pådro seg smell etter smell, og måtte forlate spillet etter tredje periode.

- Thor har vist enormt bra forsvarsspill, og han er en stor ressurs for oss. At han får mange smeller på banen er langt fra noen nyhet. Jeg synes faktisk det er merkelig at han får så mange smeller uten at han eller vi får noe tilbake for det på banen. Vi får aldri kompensasjon for de smellene han pådrar seg, sier Landström, og sikter nok med det til herrene som dømmer kampene.

Nå retter Ammerud fokuset mot borteturen til Harstad som blir siste kamp før jul.

- Vi prøver å dra opp en revansjestemning i laget. Vi drar til Harstad for å vinne kampen. Gjør vi det har vi dem bak oss til jul, sier Landström.

Neste hjemmekamp for groruddølene går imidlertid ikke før 8. januar. Da kommer Bærum Basket på besøk til Apalløkka.

 Basket, BLNO:

Ammerud - Ulriken 84-96 (20-25, 17-25, 29-18, 18-28)

Apalløkka

Tilskuere: 65

Ammeruds lag med poeng i parentes: Thor Afam Hagen (11), Orji Okoroafor (5), Håkon Sørensen Almo (9), Christian Hinsch (16), Fetim Troni (16), Ser Laurents Malto (4), Martin Skinner Bryn (2), Erik Alexander Ford (5), Roy Emeka Nwachukwu (15), Gazmend Troni (1).

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!