Står stolt i Vestli

Står stolt i Vestli

 

I Vestli har de noe som ikke alle har. Spillere med klubbtilhørlighet og kjærlighet til det lokale miljøet. Superspiss Glenn Ingwersen er et godt eksempel på det. Denne uka feide han hånda over en proffkontrakt med Strømmen og takket ja til videre spill for Vestli.

Skrevet av:

Denne uka fikk sporten meldinger på øret om at Stømmen Fotball forsøkte å sikre seg underskriften til Vestlis toppscorer, Glenn Ingwersen.

Onsdag kveld kom meldingen om at Ingwersen ikke hadde tenkt seg noen steder. Iallefall ikke foreløpig.

- Det ble Vestli ja. Jeg liker meg så godt i denne klubben. Det er vanskelig å kunne tenke seg å spille fotball uten det kameratskapet vi har i laget. Du vet vi er jo stolte og samla her på Vestli, forteller Ingwersen til Akers Avis Groruddalen.

- Så spill på et høyere nivå fristet ikke så alt for mye?

- Det hadde vært moro det også, men jeg synes det er lumpent å forlate en klubb før sesongen er slutt, sier han.

Etter det Akers Avis Groruddalen erfarer ble Ingwersen tilbudt en kontrakt på opptill 8.000 kroner i måneden. Det er her holdningen til Ingwersen skiller seg ut fra de fleste andre fotballspillere.

- Man skal vel ikke spille fotball for pengenes skyld vel? Jeg mener at det er den indre motivasjonen som skal drive deg videre som fotballspiller. Vestli er en liten klubb og kan ikke tilby noe økonomisk sett, men jeg valgte å bli på grunn av hva klubben står for. I tillegg har vi mye bra på gang i Vestli, og jeg tror det kan bli morsomt fremover også, sier han.

Dermed har Ingwersen lagt alle fremtidige rop om «klubbhore» død, selv om han ikke vet om det blir Vestli for resten av livet.

- Jeg kan ikke utelukke noe, men jeg får ta det som det kommer. Nå er det Vestli som gjelder, men kommer Newcastle på døra og skal ha meg, er jeg nødt til å vurdere det, ler Ingwersen.

Gode minner

- Hva betyr Vestli for deg?

- Det er et vanskelig spørsmål. Jeg har spilt der siden jeg fikk hjelp til å snøre på meg de første fotballskoa mine. Her er alle mine venner, og de betyr mye for meg. Det skal noe ekstraordinært til for å lure meg vekk, sier han.

- Hva sa Strømmen etter at du avslo?

- De var skuffa. De satset jo på at jeg var den som skulle redde de fra nedrykk. De hadde nok regnet med at jeg skulle komme. Jeg har ikke noe vondt å si om Strømmen, det er en fin klubb, og de gjorde alt riktig med tanke på meg, men det var bare ikke en riktig vei for meg å gå på dette tidspunktet, sier han.

- Har GBK sett på deg?

- Ikke i år, og det var da enda godt. Det laget er ikke noe å skryte av. Du skal ikke se bort fra at vi havner i samma pulje som dem, hvis de overlever som klubb, sier Ingwersen.

Jubler

I Vestli fotball jubler man for yndlingen.

- Det er helt fantastik. Vi er kjempefornøyde med at klubbens toppscorer går fram på denne måten og symboliserer hvor bra vi har det her i Vestli.

- Det er virkelig toppen. Glenn er en ekte klubbspiller med følelser. Slike spillere vil alle klubber ha, og vi er meget heldige, forteller leder Kjell Kjepperud.

- Vi har hele tiden ønsket oss Glenn med videre. Dette er gode nyheter for klubben og laget. Han er en meget god spiller, sier trener Knut Hebæk.

Tremåls-tap mot Kolbotn

Vestli gikk på et tremålstap etter ferien. Treneren friskmelder likevel laget.

Vestli tok imot Kolbotn på et Jesperudjordet med dårlig vær på lørdag.

Ikke vet vi om det var været som var grunnen, men Vestli kom aldri ut av startblokka i den første kampen etter sommerferien. Det sto 1-1 til pause, men etter hvilen slapp de grønne inn hele tre mål, og tapte til slutt 1-4.

- Kampen var vel egentlig jevn. Det er vi som skaper sjansene, og Kolbotn finnes ikke farlig annet enn på dødballer, sier trener Knut Hebæk.

Han mener også at baklengsmålene kunne vært unngått.

- Det er fire baklengs på personlige feil, og jeg tror gutta - i likhet med meg - føler at vi burde vunnet denne kampen. Vi hadde ingen dårlig kamp. Det er en tøff psykisk belastning når du ikke scorer selv, mens de scorer på alle sjansene sine, sier han.

- Vil Vestli komme sterkere tilbake?

- Ja, vi hadde noen folk borte, og folk som måtte spille i uvante posisjoner. Vi rusket også i avslutningsøyeblikkene.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Vestli - Kolbotn 1-4 (1-1)

Jesperudjordet

Tilskuere: Ca. 40

Dommer: Øystein Unes

Mål for Vestli: Glenn Ingwersen.

Vestlis lag (4-4-2): Kenneth Løwe, Robin Isaksen, Marius Andresen, Pål Nygaard (Nabbas Revet fra 64.), Marius Kjølhamar, Taner Boyar, «Ilias», Torbjørn Rogde, Preben Kjølhamar, Glenn Ingwersen, Magnus Tønnesen.

Stjernene:

  • **  Torbjørn Rogde.
  • *    Robin Isaksen.
  •       Preben Kjølhamar.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!