Står stolt i Vestli

Står stolt i Vestli

 

I Vestli har de noe som ikke alle har. Spillere med klubbtilhørlighet og kjærlighet til det lokale miljøet. Superspiss Glenn Ingwersen er et godt eksempel på det. Denne uka feide han hånda over en proffkontrakt med Strømmen og takket ja til videre spill for Vestli.

Denne uka fikk sporten meldinger på øret om at Stømmen Fotball forsøkte å sikre seg underskriften til Vestlis toppscorer, Glenn Ingwersen.

Onsdag kveld kom meldingen om at Ingwersen ikke hadde tenkt seg noen steder. Iallefall ikke foreløpig.

- Det ble Vestli ja. Jeg liker meg så godt i denne klubben. Det er vanskelig å kunne tenke seg å spille fotball uten det kameratskapet vi har i laget. Du vet vi er jo stolte og samla her på Vestli, forteller Ingwersen til Akers Avis Groruddalen.

- Så spill på et høyere nivå fristet ikke så alt for mye?

- Det hadde vært moro det også, men jeg synes det er lumpent å forlate en klubb før sesongen er slutt, sier han.

Etter det Akers Avis Groruddalen erfarer ble Ingwersen tilbudt en kontrakt på opptill 8.000 kroner i måneden. Det er her holdningen til Ingwersen skiller seg ut fra de fleste andre fotballspillere.

- Man skal vel ikke spille fotball for pengenes skyld vel? Jeg mener at det er den indre motivasjonen som skal drive deg videre som fotballspiller. Vestli er en liten klubb og kan ikke tilby noe økonomisk sett, men jeg valgte å bli på grunn av hva klubben står for. I tillegg har vi mye bra på gang i Vestli, og jeg tror det kan bli morsomt fremover også, sier han.

Dermed har Ingwersen lagt alle fremtidige rop om «klubbhore» død, selv om han ikke vet om det blir Vestli for resten av livet.

- Jeg kan ikke utelukke noe, men jeg får ta det som det kommer. Nå er det Vestli som gjelder, men kommer Newcastle på døra og skal ha meg, er jeg nødt til å vurdere det, ler Ingwersen.

Gode minner

- Hva betyr Vestli for deg?

- Det er et vanskelig spørsmål. Jeg har spilt der siden jeg fikk hjelp til å snøre på meg de første fotballskoa mine. Her er alle mine venner, og de betyr mye for meg. Det skal noe ekstraordinært til for å lure meg vekk, sier han.

- Hva sa Strømmen etter at du avslo?

- De var skuffa. De satset jo på at jeg var den som skulle redde de fra nedrykk. De hadde nok regnet med at jeg skulle komme. Jeg har ikke noe vondt å si om Strømmen, det er en fin klubb, og de gjorde alt riktig med tanke på meg, men det var bare ikke en riktig vei for meg å gå på dette tidspunktet, sier han.

- Har GBK sett på deg?

- Ikke i år, og det var da enda godt. Det laget er ikke noe å skryte av. Du skal ikke se bort fra at vi havner i samma pulje som dem, hvis de overlever som klubb, sier Ingwersen.

Jubler

I Vestli fotball jubler man for yndlingen.

- Det er helt fantastik. Vi er kjempefornøyde med at klubbens toppscorer går fram på denne måten og symboliserer hvor bra vi har det her i Vestli.

- Det er virkelig toppen. Glenn er en ekte klubbspiller med følelser. Slike spillere vil alle klubber ha, og vi er meget heldige, forteller leder Kjell Kjepperud.

- Vi har hele tiden ønsket oss Glenn med videre. Dette er gode nyheter for klubben og laget. Han er en meget god spiller, sier trener Knut Hebæk.

Tremåls-tap mot Kolbotn

Vestli gikk på et tremålstap etter ferien. Treneren friskmelder likevel laget.

Vestli tok imot Kolbotn på et Jesperudjordet med dårlig vær på lørdag.

Ikke vet vi om det var været som var grunnen, men Vestli kom aldri ut av startblokka i den første kampen etter sommerferien. Det sto 1-1 til pause, men etter hvilen slapp de grønne inn hele tre mål, og tapte til slutt 1-4.

- Kampen var vel egentlig jevn. Det er vi som skaper sjansene, og Kolbotn finnes ikke farlig annet enn på dødballer, sier trener Knut Hebæk.

Han mener også at baklengsmålene kunne vært unngått.

- Det er fire baklengs på personlige feil, og jeg tror gutta - i likhet med meg - føler at vi burde vunnet denne kampen. Vi hadde ingen dårlig kamp. Det er en tøff psykisk belastning når du ikke scorer selv, mens de scorer på alle sjansene sine, sier han.

- Vil Vestli komme sterkere tilbake?

- Ja, vi hadde noen folk borte, og folk som måtte spille i uvante posisjoner. Vi rusket også i avslutningsøyeblikkene.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Vestli - Kolbotn 1-4 (1-1)

Jesperudjordet

Tilskuere: Ca. 40

Dommer: Øystein Unes

Mål for Vestli: Glenn Ingwersen.

Vestlis lag (4-4-2): Kenneth Løwe, Robin Isaksen, Marius Andresen, Pål Nygaard (Nabbas Revet fra 64.), Marius Kjølhamar, Taner Boyar, «Ilias», Torbjørn Rogde, Preben Kjølhamar, Glenn Ingwersen, Magnus Tønnesen.

Stjernene:

  • **  Torbjørn Rogde.
  • *    Robin Isaksen.
  •       Preben Kjølhamar.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

 
Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

 
Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Klare for semifinale

Klare for semifinale

Først ble Sogndal slått i torsdagens 1/8-delsfinale, før det var Åkra sin tur til å kjenne på musklene til det røde maskineriet. Klokken fem i ettermiddag spiller jentene semifinale mot Blindheim.

 
Stormer videre i Norway Cup

Stormer videre i Norway Cup

Grei-maskineriet stormer videre i Norway Cup. På Abildsø ble Brumunddal slått 2-1. Dermed var Grei-jentene klare for byderby og Lyn i 16-delsfinalen. Der ble det jevnt...

Jibril klar for Start

Jibril klar for Start

Jibril Bojang (21) har signert for Tippeliga-klubben Start. Nå håper 21-åringen han kan legge skadene bak seg og fokusere på fotballen.

Flathaug går for tittelen

Flathaug går for tittelen

Roadracingføreren Henning Flathaug er i ferd med å gjennomføre en kanonsesong. I helgen sikret han seg en andreplass på den banen han fryktet mest, og nå har Stovners desidert raskeste mann norgesmestertittelen i sikte.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!