Står stolt i Vestli

Står stolt i Vestli

 

I Vestli har de noe som ikke alle har. Spillere med klubbtilhørlighet og kjærlighet til det lokale miljøet. Superspiss Glenn Ingwersen er et godt eksempel på det. Denne uka feide han hånda over en proffkontrakt med Strømmen og takket ja til videre spill for Vestli.

Denne uka fikk sporten meldinger på øret om at Stømmen Fotball forsøkte å sikre seg underskriften til Vestlis toppscorer, Glenn Ingwersen.

Onsdag kveld kom meldingen om at Ingwersen ikke hadde tenkt seg noen steder. Iallefall ikke foreløpig.

- Det ble Vestli ja. Jeg liker meg så godt i denne klubben. Det er vanskelig å kunne tenke seg å spille fotball uten det kameratskapet vi har i laget. Du vet vi er jo stolte og samla her på Vestli, forteller Ingwersen til Akers Avis Groruddalen.

- Så spill på et høyere nivå fristet ikke så alt for mye?

- Det hadde vært moro det også, men jeg synes det er lumpent å forlate en klubb før sesongen er slutt, sier han.

Etter det Akers Avis Groruddalen erfarer ble Ingwersen tilbudt en kontrakt på opptill 8.000 kroner i måneden. Det er her holdningen til Ingwersen skiller seg ut fra de fleste andre fotballspillere.

- Man skal vel ikke spille fotball for pengenes skyld vel? Jeg mener at det er den indre motivasjonen som skal drive deg videre som fotballspiller. Vestli er en liten klubb og kan ikke tilby noe økonomisk sett, men jeg valgte å bli på grunn av hva klubben står for. I tillegg har vi mye bra på gang i Vestli, og jeg tror det kan bli morsomt fremover også, sier han.

Dermed har Ingwersen lagt alle fremtidige rop om «klubbhore» død, selv om han ikke vet om det blir Vestli for resten av livet.

- Jeg kan ikke utelukke noe, men jeg får ta det som det kommer. Nå er det Vestli som gjelder, men kommer Newcastle på døra og skal ha meg, er jeg nødt til å vurdere det, ler Ingwersen.

Gode minner

- Hva betyr Vestli for deg?

- Det er et vanskelig spørsmål. Jeg har spilt der siden jeg fikk hjelp til å snøre på meg de første fotballskoa mine. Her er alle mine venner, og de betyr mye for meg. Det skal noe ekstraordinært til for å lure meg vekk, sier han.

- Hva sa Strømmen etter at du avslo?

- De var skuffa. De satset jo på at jeg var den som skulle redde de fra nedrykk. De hadde nok regnet med at jeg skulle komme. Jeg har ikke noe vondt å si om Strømmen, det er en fin klubb, og de gjorde alt riktig med tanke på meg, men det var bare ikke en riktig vei for meg å gå på dette tidspunktet, sier han.

- Har GBK sett på deg?

- Ikke i år, og det var da enda godt. Det laget er ikke noe å skryte av. Du skal ikke se bort fra at vi havner i samma pulje som dem, hvis de overlever som klubb, sier Ingwersen.

Jubler

I Vestli fotball jubler man for yndlingen.

- Det er helt fantastik. Vi er kjempefornøyde med at klubbens toppscorer går fram på denne måten og symboliserer hvor bra vi har det her i Vestli.

- Det er virkelig toppen. Glenn er en ekte klubbspiller med følelser. Slike spillere vil alle klubber ha, og vi er meget heldige, forteller leder Kjell Kjepperud.

- Vi har hele tiden ønsket oss Glenn med videre. Dette er gode nyheter for klubben og laget. Han er en meget god spiller, sier trener Knut Hebæk.

Tremåls-tap mot Kolbotn

Vestli gikk på et tremålstap etter ferien. Treneren friskmelder likevel laget.

Vestli tok imot Kolbotn på et Jesperudjordet med dårlig vær på lørdag.

Ikke vet vi om det var været som var grunnen, men Vestli kom aldri ut av startblokka i den første kampen etter sommerferien. Det sto 1-1 til pause, men etter hvilen slapp de grønne inn hele tre mål, og tapte til slutt 1-4.

- Kampen var vel egentlig jevn. Det er vi som skaper sjansene, og Kolbotn finnes ikke farlig annet enn på dødballer, sier trener Knut Hebæk.

Han mener også at baklengsmålene kunne vært unngått.

- Det er fire baklengs på personlige feil, og jeg tror gutta - i likhet med meg - føler at vi burde vunnet denne kampen. Vi hadde ingen dårlig kamp. Det er en tøff psykisk belastning når du ikke scorer selv, mens de scorer på alle sjansene sine, sier han.

- Vil Vestli komme sterkere tilbake?

- Ja, vi hadde noen folk borte, og folk som måtte spille i uvante posisjoner. Vi rusket også i avslutningsøyeblikkene.

Fotball, 3. divisjon, avd. 4:

Vestli - Kolbotn 1-4 (1-1)

Jesperudjordet

Tilskuere: Ca. 40

Dommer: Øystein Unes

Mål for Vestli: Glenn Ingwersen.

Vestlis lag (4-4-2): Kenneth Løwe, Robin Isaksen, Marius Andresen, Pål Nygaard (Nabbas Revet fra 64.), Marius Kjølhamar, Taner Boyar, «Ilias», Torbjørn Rogde, Preben Kjølhamar, Glenn Ingwersen, Magnus Tønnesen.

Stjernene:

 • **  Torbjørn Rogde.
 • *    Robin Isaksen.
 •       Preben Kjølhamar.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!