Startet på nytt

Startet på nytt

 

Haugerud håndballs damer startet sesongen med fire spillere. Nå er de 35 spillere pluss en ny trener, og troen på et morsomt år lever i beste velgående.

Skrevet av:

Fjorårets Haugerud-lag raknet totalt etter sesongslutt. Folk forsvant på grunn av tilbud fra høyere divisjoner og skolegang, og klubben sto igjen med fire gamle a-lagsspillere.

Den nye treneren, Morten Hansen, fikk nok å henge fingrene i.

- Det startet egentlig litt trått, og vi har vel ikke helt kommet i gang enda.

- Da alle sluttet, stilte jeg spørsmål om vi skulle satse. Vi hadde jo ikke noe håndballag. Svaret ble at vi fjernet femtedivisjonslaget vårt, og trakk det opp i 4. divisjon. Med alle de spillerene som var igjen lagde vi en felles stall på 35 spillere som skal bli delt inn i et tredjedivisjonlag og ett i fjerde sier Haugerud-gutten som har vært trener for VIF i tre år.

- Det så straks mye bedre ut. I tillegg begynte det å komme flere spillere fra andre steder. Jeg har stor tro på at dette kan bli moro, men vi må ha litt tålmodighet. Fra å stå den posisjonen til at hele Haugerud-håndballen så ut til å rakne, til å ha så stor stall, er likevel herlig, sier han.

- Hva betyr bra i forhold til plassering i årets 3. divisjon?

- Jeg elsker utfordringer. Så lenge jeg ser muligheter så har jeg tro, og muligheter er det masse av her. Dette året kommer vi nok til å ligge midt på treet, men vi skal kjempe i toppen til neste år, sier han.

- Så dere satser ikke i år?

- Vi skal nok klare oss ganske bra, og vi skal ha det moro, men ambisjoner får komme etter hvert. Vi må lære hverandre å kjenne som lag først, sier han.

Slettebøe er ny kaptein

Fra i fjor forsvant det mange profiler fra Haugerud, men Hansen mener at årets unge jenter vil ta steget

- Svakheten vår er foreløpig rutinen. Vi har en gjennomsnittsalder på rett over 20 år, og vi bruker mange av 18-års spillerne våre. Det er mye å jobbe med, men det er masse talent. Jeg har klokketro på dem, selv om jeg vet det vil ta litt tid. Det er først etter nyttår at vi vil bli stabilt gode, sier han

Årets kaptein blir unge Caroline Slettebøe som i fjor var kaptein på Sparserie-laget til Haugerud.

Haugerud spiller i samme divisjon som groruddalsrival, Vestli.

- Hvordan blir det med lokale oppgjør mot Vestli, med et så ungt lag?

- Jeg tror Vestli satser på å rykke opp igjen. Det blir spesielt og moro når vi skal møte dem. Jeg tror vi kan klare å lage litt kvalm, sier Hansen.

Foreløpig har Haugerud spilt to kamper. De startet med en 27-20-seier borte mot Asker 2, før de ble ble maltraktert med 19-34 hjemme mot VIF.

- Jeg var jo i VIF i fjor, og jeg vet at de kommer til å bli et av topplagene. Det er sånn som skjer, men vi er unge, og lærer av slike tap, sier Hansen.

 

Siste nytt i Sport

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

 
Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

 
Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!