Stig tapte, men håpet lever

Stig tapte, men håpet lever

 

Stig-André Berge tapte mot Aliyev Hasan fra Aserbadsjan, men alt håp er likevel ikke ute.

Tekst:

Publisert:

Berge var svært nære å overleve den tredje omgangen.

I partare fikk verdensmesteren fra 2010 kastet «Stigga» rundt. Kastet ga ett poeng og dermed fant Hasan 2-1.

Dersom bryteren fra Aserbadsjan går hele veien til finale, kommer Berge inn i turneringen igjen.

Da har han muligheten til å gå til bronsefinale.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.