ANNONSE

«Stiggas» bekreftelse

«Stiggas» bekreftelse

PÅ PALLEN: Stig-André «Stigga» tok bronsemedaljen under Hungarian Golden Grand Prix-turneringen i helgen.

På tross av virusinfeksjon, vond skulder og en nedbrutt kropp kom Stig-André «Stigga» Berge hjem fra Hungarian Golden Grand Prix med bronsemedaljen. Det gir ham enorm selvtillit foran OL-kvalifiseringsåret 2015.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2015 kl 11:33

– Denne turneringen var en bekreftelse på at jeg kan prestere bra på en middels dag midt i en tung periode. Det er veldig greit å ta med seg videre til de konkurransene som virkelig betyr noe i år, sier bryteren Stig-André «Stigga» Berge.

Rødtvet-mannen har siden jul slitt med både virusinfeksjon og en vond skulder. De siste ukene har han hatt treningsleir i Ungarn, hvor kroppen har blitt ful­lastet med tung og hard trening. Likevel gikk han altså inn i den prestisjetunge Hungarian Golden Grand Prix-turneringen (en av de tøffeste turneringene som inngår i United World Wrestling) i Szombathely, og stakk hjem med bronsemedaljen. Med det beviste han også at han har etablert seg i verdenseliten.

Les mer om turneringen og «Stiggas» kamp for å komme til OL i Rio 2016 i papiravisa og i vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE