«Stiggas» bekreftelse

«Stiggas» bekreftelse

PÅ PALLEN: Stig-André «Stigga» tok bronsemedaljen under Hungarian Golden Grand Prix-turneringen i helgen.

På tross av virusinfeksjon, vond skulder og en nedbrutt kropp kom Stig-André «Stigga» Berge hjem fra Hungarian Golden Grand Prix med bronsemedaljen. Det gir ham enorm selvtillit foran OL-kvalifiseringsåret 2015.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2015 kl 11:33

– Denne turneringen var en bekreftelse på at jeg kan prestere bra på en middels dag midt i en tung periode. Det er veldig greit å ta med seg videre til de konkurransene som virkelig betyr noe i år, sier bryteren Stig-André «Stigga» Berge.

Rødtvet-mannen har siden jul slitt med både virusinfeksjon og en vond skulder. De siste ukene har han hatt treningsleir i Ungarn, hvor kroppen har blitt ful­lastet med tung og hard trening. Likevel gikk han altså inn i den prestisjetunge Hungarian Golden Grand Prix-turneringen (en av de tøffeste turneringene som inngår i United World Wrestling) i Szombathely, og stakk hjem med bronsemedaljen. Med det beviste han også at han har etablert seg i verdenseliten.

Les mer om turneringen og «Stiggas» kamp for å komme til OL i Rio 2016 i papiravisa og i vår eAvis.

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.