«Stiggas» bekreftelse

«Stiggas» bekreftelse

PÅ PALLEN: Stig-André «Stigga» tok bronsemedaljen under Hungarian Golden Grand Prix-turneringen i helgen.

På tross av virusinfeksjon, vond skulder og en nedbrutt kropp kom Stig-André «Stigga» Berge hjem fra Hungarian Golden Grand Prix med bronsemedaljen. Det gir ham enorm selvtillit foran OL-kvalifiseringsåret 2015.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.03.2015 kl 11:33

– Denne turneringen var en bekreftelse på at jeg kan prestere bra på en middels dag midt i en tung periode. Det er veldig greit å ta med seg videre til de konkurransene som virkelig betyr noe i år, sier bryteren Stig-André «Stigga» Berge.

Rødtvet-mannen har siden jul slitt med både virusinfeksjon og en vond skulder. De siste ukene har han hatt treningsleir i Ungarn, hvor kroppen har blitt ful­lastet med tung og hard trening. Likevel gikk han altså inn i den prestisjetunge Hungarian Golden Grand Prix-turneringen (en av de tøffeste turneringene som inngår i United World Wrestling) i Szombathely, og stakk hjem med bronsemedaljen. Med det beviste han også at han har etablert seg i verdenseliten.

Les mer om turneringen og «Stiggas» kamp for å komme til OL i Rio 2016 i papiravisa og i vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.