ANNONSE

Strålende start for Vestli

Strålende start for Vestli

 

Sola skinte over Jesperud da Vestli serieåpnet hjemme mot Jutul på fredag. Skinte gjorde også de grønnkledde som enkelt sikret seg en 3-0-seier.

Jesperudjordet var forrige sesong en ren fornøyelse å komme til, både spillet på banen og arrangementsmessig. Da avisen ankom banen var det tydelig at de også i år vil lage show med fotballen sin. Vestli-låta «ljoma» mellom blokkene, mens spillerne marsjerte ut til årets første seriekamp. Etter at speaker «Kaptein Kaos» leste opp lagene, til stor jubel for 93 ihuga supportere rundt banen, var 3. divisjon, avd. 3 i gang for fullt.

Vestli kom best i gang, men både fjorårets storcorer Glenn Ingwersen, og nyankomne Rolf Syversen virket noe rustne foran mål.

Rustne virket også Jutul som ikke fikk til store greiene. Kun ved én anledning satte de den rosakledde Vestli-keeper Kim Marius Olsen på prøve, men som den rosa panteren han er, kastet han seg til side og fikk avverget skuddet.

Etter en drøy halvime smalt det et skudd mot Jutuls langhårete keeper. Ikke vet vi om han fikk håret i øynene, men Rolf Syversen kom uansett frempå og pirket ballen inn til sin første scoring for Vestli. Vestli fulgte opp med flere store sjanser, og kunne økt ledelsen før pause, men klarte det ikke.

Etter pause fungterte imidlerid alt bedre for Vestli. Jutul falt av tempomessig, og Vestli fikk både tid og rom. Dermed ble også pasningskvaliteten bedre. To scoringer til, signert Glenn Ingwersen og Magnus Tønnesen, sikret en 3-0 seier og strålende sesongstart på Jesperudjordet.

Ping-pong

Trener Knut Hebæk er ikke kjent for å skryte for mye av sine spillere, og gjør det heller ikke etter denne kampen.

- Resultatmessig var dette greit, men jeg er ikke fornøyd med spillet. Spesielt ikke i første omgang. Posisjoneringen vår blir feil. Vi ligger for høyt, og langt unna motstpillerne. Spesielt spissene våre ble avkledd. Jutuls forsvarsspillere vant for lett, og det ble mye ping-pong fotball, sier han.

- Dere hevet dere da til andreomgangen?

- Ja, den er bedre. Da tar vi over fordi Jutul ikke orket tempoet. Da fikk vi mer kvalitet inn i pasningene, men dette skulle vi ha greid fra starten av kampen. Vi må alltid våge å ta vare på ballen, og den roen manglet litt i førsteomgang.

- Vi fikk også til mer da Magnus Tønnesen kom inn som bindeledd mellom midtbanen og spissene, sier han.

- Jutul er av mange tippet som et av bånnlagene. Er du enig det?

- Jeg vet ikke, men jeg tror ikke Jutul er så dårlige som de er spådd. De spilte på det de kunne, men det holdt ikke inn. Dessuten hadde de to gode spisser, og jeg tror faktisk de vil ta en del poeng, sier han.

- Ingen grunn til å stoppe med én trepoenger?

- Nei, vi går for seiere i de neste oppgjørene også. Nå skal vi møte KFUM 2 og Kjelsås 2. Det er aldri lett å vite hva 2-erlagene stiller med, men de er jo regnet som noen av de tøffeste lagene i denne avdelingen. Vi får se, men vi har tro på flere poeng, sier Hebæk.

Etter den første serierunden ligger Vestli da på andreplass på tabellen. Førsteplassen er det Oldenburg som kapret etter sin maktdemonstrasjon og 8-0 mot Kurer.

Fotball, 3. div. herrer, avd. 3:

Vestli - Jutul 3-0 (1-0)

Jesperud

Tilskuere: 93

Dommer: Anders Hauglund

Gule kort: Preben Kjølhamar.

Mål for Vestli: Rolf Syversen, Glenn Ingwersen, Magnus Tønnesen.

Vestlis lag (4-4-2): Kim Marius Olsen, Houssain Bougatto (Nabbas Revet fra 72.), Øyvind Berre, Marius Andresen, Mats Nygaard (Magnus Tønnesen fra 50.), Marius Kjølhamar, Preben Kjølhamar, Hassan Bougato, Ali Zahir, Rolf Syversen (Yngve Sandøy fra 63.), Glenn Ingwersen.

Stjernene:

  • ** Preben Kjølhamar
  • *   Øyvind Berre
  •      Magnus Tønnesen

Les mer om alle kampene til våre syv lag i 3. divisjon i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE