Strålende start for Vestli

Strålende start for Vestli

 

Sola skinte over Jesperud da Vestli serieåpnet hjemme mot Jutul på fredag. Skinte gjorde også de grønnkledde som enkelt sikret seg en 3-0-seier.

Jesperudjordet var forrige sesong en ren fornøyelse å komme til, både spillet på banen og arrangementsmessig. Da avisen ankom banen var det tydelig at de også i år vil lage show med fotballen sin. Vestli-låta «ljoma» mellom blokkene, mens spillerne marsjerte ut til årets første seriekamp. Etter at speaker «Kaptein Kaos» leste opp lagene, til stor jubel for 93 ihuga supportere rundt banen, var 3. divisjon, avd. 3 i gang for fullt.

Vestli kom best i gang, men både fjorårets storcorer Glenn Ingwersen, og nyankomne Rolf Syversen virket noe rustne foran mål.

Rustne virket også Jutul som ikke fikk til store greiene. Kun ved én anledning satte de den rosakledde Vestli-keeper Kim Marius Olsen på prøve, men som den rosa panteren han er, kastet han seg til side og fikk avverget skuddet.

Etter en drøy halvime smalt det et skudd mot Jutuls langhårete keeper. Ikke vet vi om han fikk håret i øynene, men Rolf Syversen kom uansett frempå og pirket ballen inn til sin første scoring for Vestli. Vestli fulgte opp med flere store sjanser, og kunne økt ledelsen før pause, men klarte det ikke.

Etter pause fungterte imidlerid alt bedre for Vestli. Jutul falt av tempomessig, og Vestli fikk både tid og rom. Dermed ble også pasningskvaliteten bedre. To scoringer til, signert Glenn Ingwersen og Magnus Tønnesen, sikret en 3-0 seier og strålende sesongstart på Jesperudjordet.

Ping-pong

Trener Knut Hebæk er ikke kjent for å skryte for mye av sine spillere, og gjør det heller ikke etter denne kampen.

- Resultatmessig var dette greit, men jeg er ikke fornøyd med spillet. Spesielt ikke i første omgang. Posisjoneringen vår blir feil. Vi ligger for høyt, og langt unna motstpillerne. Spesielt spissene våre ble avkledd. Jutuls forsvarsspillere vant for lett, og det ble mye ping-pong fotball, sier han.

- Dere hevet dere da til andreomgangen?

- Ja, den er bedre. Da tar vi over fordi Jutul ikke orket tempoet. Da fikk vi mer kvalitet inn i pasningene, men dette skulle vi ha greid fra starten av kampen. Vi må alltid våge å ta vare på ballen, og den roen manglet litt i førsteomgang.

- Vi fikk også til mer da Magnus Tønnesen kom inn som bindeledd mellom midtbanen og spissene, sier han.

- Jutul er av mange tippet som et av bånnlagene. Er du enig det?

- Jeg vet ikke, men jeg tror ikke Jutul er så dårlige som de er spådd. De spilte på det de kunne, men det holdt ikke inn. Dessuten hadde de to gode spisser, og jeg tror faktisk de vil ta en del poeng, sier han.

- Ingen grunn til å stoppe med én trepoenger?

- Nei, vi går for seiere i de neste oppgjørene også. Nå skal vi møte KFUM 2 og Kjelsås 2. Det er aldri lett å vite hva 2-erlagene stiller med, men de er jo regnet som noen av de tøffeste lagene i denne avdelingen. Vi får se, men vi har tro på flere poeng, sier Hebæk.

Etter den første serierunden ligger Vestli da på andreplass på tabellen. Førsteplassen er det Oldenburg som kapret etter sin maktdemonstrasjon og 8-0 mot Kurer.

Fotball, 3. div. herrer, avd. 3:

Vestli - Jutul 3-0 (1-0)

Jesperud

Tilskuere: 93

Dommer: Anders Hauglund

Gule kort: Preben Kjølhamar.

Mål for Vestli: Rolf Syversen, Glenn Ingwersen, Magnus Tønnesen.

Vestlis lag (4-4-2): Kim Marius Olsen, Houssain Bougatto (Nabbas Revet fra 72.), Øyvind Berre, Marius Andresen, Mats Nygaard (Magnus Tønnesen fra 50.), Marius Kjølhamar, Preben Kjølhamar, Hassan Bougato, Ali Zahir, Rolf Syversen (Yngve Sandøy fra 63.), Glenn Ingwersen.

Stjernene:

 • ** Preben Kjølhamar
 • *   Øyvind Berre
 •      Magnus Tønnesen

Les mer om alle kampene til våre syv lag i 3. divisjon i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste seier

– Årets morsomste seier

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!