Sur exit

Sur exit

 

Kun åttendelsfinale for LGT.

Linderud Grei toppfotball gikk på et bittert åttendelstap mot Hadeland onsdag kveld. Etter kampen var ikke trener Reidar Grønli akkurat fornøyd.

- Det her var ikke et fortjent tap. Vi hadde mest av banespillet, og vi ledet til det gjensto et kvarter. Så får desverre to straffer, mens vi blir snytt for et, sier han.?

Kampen endte 1-3, men Grønli presiserer at laget kun brukte Norway Cup før oppkjøring til høstsesongen som lurer rundt hjørnet.?

- Det er alltid bittert å ryke ut, men dette var kun trening for å holde oss i form, sier han.?

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.