Suverene Sveiva-gutter

Suverene Sveiva-gutter

GULL-GUTTER: Gullet i 2002-serien er sikret og Sveiva-gutta nyter stunden.

Sveivas G2003 er det eneste laget i Sveiva som i 2014/2015-sesongen har gått gjennom serien uten å ha avgitt ett eneste poeng. Det i seg selv er en meget god prestasjon, men når vi legger til at dette har skjedd i årsklassen Gutter 2002 der motstanderne har vært 1 år eldre, blir prestasjonen enda mer spesiell.

Skrevet av:

Gutta feide motstanderne av parketten i 13 strake kamper, vant samtlige kamper med en total målforskjell på 166–28 (et snitt på 13 scorede mål pr. kamp, og et snitt på to baklengs), og nærmeste motstander havnet hele 12 poeng bak på tabellen. De ble både seriemestre og sluttspillmestre.

Gutta har i tillegg hatt to lag påmeldt i sin egen 2003-serie, og det er ingen hemmelighet at dette også har gått meget bra resultatmessig. Også her ble motstanderne feid over vantet...

Erfarne trenere

Dette Sveiva-laget styres av to meget erfarne trenere, som selv har en lang og suksessrik karriere bak seg. Linda Wallin Sletten og Morten Isnes har nå trent gutta i fire år, men ønsker å følge dem videre i karrieren og mener dette laget kan nå lengre enn lengst. De har innehatt en rekke verv innen forbundet. Morten satt 15 år som leder av Sveiva Innebandy, var med å etablere klubben for 20 år siden, og begge er svært sentrale inn mot rekruttering i klubben på mange alderstrinn. Disse er sentrale i suksess-historien til det gode guttelaget.

Lagmaskin

En annen nøkkel til suksessen er at alle spillerne utvikles som enkeltspillere, samtidig som de læres opp til å bli lagspillere. Det viktigste i denne gruppen er nemlig at laget betyr alt. Hvem som scorer målene betyr lite. Det viktigste er at laget fungerer, og det er ingen tvil om at det gjør.

I mange kamper har de vært så overlegne at trenerne har måttet innføre spesialregler, som for eksempel at det må spilles fem pasninger før det kan skytes på mål, eller at spillerne må spille i uvante posisjoner på banen. Dette for å gi motstanderne en fair sjanse, men denne gjengen løser også disse oppgavene meget bra.

Treningsvillige

Laget består av hele 20 spillere, er det laget i Sveiva som vokser desidert raskest (syv nye spillere bare det siste året), og alle spillerne får mye spilletid. Det er ingen topping av laget i egen 2003-serie, men det er de gutta som har kommet lengst som spiller i 2002-serien, slik at alle skal få gode utviklingsmuligheter.

Gutta er også meget treningsvillige. De setter seg høye mål, og mange av dem er aktive fotballspillere i tillegg. En annen ting som gjør denne gruppa sammensveiset er at de kommer fra mange ulike steder geografisk og går på mange ulike skoler. Dette gjør at de har Sveiva og innebandy som et unikt felles treffpunkt, og gutta har fått mange nye venner her. Humøret i gruppa er meget god, latteren runger ofte og høyt, og ingen er redd for å dumme seg ut. Verken på eller utenfor banen.

Det er også en aktiv foreldregruppe som stiller opp 100% for gutta og reiser sammen med dem både i inn- og utland.

Mer gull

Flere av gutta har også gjennom hele sesongen vært med å styrke G2002s eget lag i både seriekamper og cuper. Ikke minst var tre av dem (Oliver Femtegjeld Sletten, Nicolai Guntvedt og Jonatahan Aas Hansen) med på å vinne gull i Regionscupen 2015 der de slo Strømmen 10-6.

Laget har også et stort talent i målet. Chris Hauger holder et nivå som er outstanding. Han kunne ha spilt flere årsklasser høyere, men ønsker å være en del av dette unike laget. Vi har også en 2005-spiller på laget, Kristian Veggumsløkken Pena, som utmerker seg som et stort talent i kamper i 2002-serien.

Flere cuper

Sveiva G2003 møter også ofte 2002-lag i cuper. Dette for at de skal få mer motstand enn de møter i hverdagen. Trenerne ønsker at de skal utvikle seg, og da må de finne motstandere som i utgangspunktet både er eldre og på papiret bedre, men disse gutta biter alltid fra seg. I 2015-sesongen startet de i januar med deltakelse i verdens største innebandyturnering, Gothia Cup, i Gøteborg. Der møtte de særdeles tøffe motstandere. Likevel kriget Sveiva seg til tre seire, én uavgjort og to knepne tap på seks kamper.

Sist helg spilte de Tigers Cup i Drammen i 2002-klassen og røk der ut i kvartfinalen.

Neste cup for laget er i Fredrikstad i mai. Da er det Zone Cup som de har deltatt i tidligere år også. Samme sted skal de også på cup etter sommeren.

Familieklubb

Sommerens store høydepunkt for en del av gutta, som har blitt invitert til å spille sammen med Sveivas gutter 12-års lag, er likevel én uke i i juli i Praha. Der skal Prague Games 2015 spilles med 360 deltakende lag fra hele 17 nasjoner, (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tjekkia, Russland, Singapore, Ungarn, Polen, Slovakia, Sveits, Tyskland, Estland, Latvia, Ukraina, Georgia og Slovenia).

I denne turneringen skal også Sveivas J14-lag delta.

Hele 80 personer fra klubben skal reise nedover til Praha. Dette sier litt om samholdet i Sveiva, som har som sitt motto: Sveiva Innebandy – klubben med hjerte for alle!

Vi gleder oss til å følge dette unike Gutter 2003-laget i fremtiden, dette vil om noen år være stammen til Sveivas elitelag!

Årets bidragsytere:

Følgende spillere har alle deltatt for det suverene Sveiva-laget denne sesongen:

Edgar David Oomen, Chris Hauger, Joakim Isnes, Oliver Femtegjeld Sletten, Fabian Jørgensen, Kristian Veggumsløkken Pena, Nicolai D Guntvedt, Vinny Vo Pham, Dennis Johansen Gaupset, Jonathan Aas Hansen, Simen André Setterberg Andersen, Hammad Tariq Asif, Oliver Sander Franzen, Julius Tvete, Tobias Tvete, Ørjan Sommer, Anton Westgård Aarstad, Andreas Ytreberg, Elias Knutsen Barnes og Ulrik Dybesland.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!