Sveiva-damene går for flere gull

Sveiva-damene går for flere gull

 

Sveivadamene er i rute, de har brukt sommeren til hard­trening og går for flere gull i sesongen som kommer.

Skrevet av:

- Vi ligger veldig godt an. Vi var tidlig ute og har trent knallbra gjennom sommeren. Vi skal være klare når høsten kommer og sesongen smeller i gang. Da skal vi kjempe på fire fronter, og målet er gull, sier Sveiva-trener Bård Børresen.

I fjor ledet han Sveiva-damene til et suverent seriegull med 18 seire av 18 mulige. Listen legges ikke lavere i år.

- Vi har ikke diskutert noen målsetting ennå, men det er helt klart at vi ikke kan legge listen lavere enn i fjor. Seriemesterskapet er førsteprioritering for oss. Den tittelen vil vi beskytte. I NM har vi også en del å revansjere fra i fjor, og vi går for gull. I tillegg satser vi knallhardt på Europacupen. Den gleder vi oss enormt til. Vi går også for gull i Oslo Cupen, sier Bård Børresen.

To signeringer

Sveiva-treneren er også meget godt fornøyd med stallen han har til rådighet.

- Vi var tidlig ute og evaluerte stallen. Den er så og si ferdig. Stallen er nesten identisk med fjoråret, men vi har fått tilbake Evelina Lamu som har vært ute og reist ett år. I tillegg har vi signert Victoria Hansen fra Slevik. Internt i Norge er hun den beste signeringen av dem alle. En kvalitetsspiller som valgte å flytte på seg for å få mer utvikling. Målet er å få henne tilbake på landslaget, sier Bård Børresen.

Kan komme overraskelser

- Så å si ferdig? Vil det si at dere jobber med flere spillere?

- I utgangspunktet trenger vi ikke flere spillere. Det er mange som har banket på døra og vil til oss, men vi har takket nei til de fleste henvendelsene. Likevel skal man aldri si aldri. Det kan komme noen overraskelser, og det jobbes med et par spillere i kulissene, men jeg kan ikke si noe konkret.

- Uansett er jeg fornøyd med stallen slik den ser ut nå, sier Bård Børresen.

Fra fjorårets stall er det også noen av de eldste damene som har valgt å trappe litt ned.

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!