Sveiva-damene går for flere gull

Sveiva-damene går for flere gull

 

Sveivadamene er i rute, de har brukt sommeren til hard­trening og går for flere gull i sesongen som kommer.

Skrevet av:

- Vi ligger veldig godt an. Vi var tidlig ute og har trent knallbra gjennom sommeren. Vi skal være klare når høsten kommer og sesongen smeller i gang. Da skal vi kjempe på fire fronter, og målet er gull, sier Sveiva-trener Bård Børresen.

I fjor ledet han Sveiva-damene til et suverent seriegull med 18 seire av 18 mulige. Listen legges ikke lavere i år.

- Vi har ikke diskutert noen målsetting ennå, men det er helt klart at vi ikke kan legge listen lavere enn i fjor. Seriemesterskapet er førsteprioritering for oss. Den tittelen vil vi beskytte. I NM har vi også en del å revansjere fra i fjor, og vi går for gull. I tillegg satser vi knallhardt på Europacupen. Den gleder vi oss enormt til. Vi går også for gull i Oslo Cupen, sier Bård Børresen.

To signeringer

Sveiva-treneren er også meget godt fornøyd med stallen han har til rådighet.

- Vi var tidlig ute og evaluerte stallen. Den er så og si ferdig. Stallen er nesten identisk med fjoråret, men vi har fått tilbake Evelina Lamu som har vært ute og reist ett år. I tillegg har vi signert Victoria Hansen fra Slevik. Internt i Norge er hun den beste signeringen av dem alle. En kvalitetsspiller som valgte å flytte på seg for å få mer utvikling. Målet er å få henne tilbake på landslaget, sier Bård Børresen.

Kan komme overraskelser

- Så å si ferdig? Vil det si at dere jobber med flere spillere?

- I utgangspunktet trenger vi ikke flere spillere. Det er mange som har banket på døra og vil til oss, men vi har takket nei til de fleste henvendelsene. Likevel skal man aldri si aldri. Det kan komme noen overraskelser, og det jobbes med et par spillere i kulissene, men jeg kan ikke si noe konkret.

- Uansett er jeg fornøyd med stallen slik den ser ut nå, sier Bård Børresen.

Fra fjorårets stall er det også noen av de eldste damene som har valgt å trappe litt ned.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!