Sveiva-damene går for flere gull

Sveiva-damene går for flere gull

 

Sveivadamene er i rute, de har brukt sommeren til hard­trening og går for flere gull i sesongen som kommer.

- Vi ligger veldig godt an. Vi var tidlig ute og har trent knallbra gjennom sommeren. Vi skal være klare når høsten kommer og sesongen smeller i gang. Da skal vi kjempe på fire fronter, og målet er gull, sier Sveiva-trener Bård Børresen.

I fjor ledet han Sveiva-damene til et suverent seriegull med 18 seire av 18 mulige. Listen legges ikke lavere i år.

- Vi har ikke diskutert noen målsetting ennå, men det er helt klart at vi ikke kan legge listen lavere enn i fjor. Seriemesterskapet er førsteprioritering for oss. Den tittelen vil vi beskytte. I NM har vi også en del å revansjere fra i fjor, og vi går for gull. I tillegg satser vi knallhardt på Europacupen. Den gleder vi oss enormt til. Vi går også for gull i Oslo Cupen, sier Bård Børresen.


To signeringer

Sveiva-treneren er også meget godt fornøyd med stallen han har til rådighet.

- Vi var tidlig ute og evaluerte stallen. Den er så og si ferdig. Stallen er nesten identisk med fjoråret, men vi har fått tilbake Evelina Lamu som har vært ute og reist ett år. I tillegg har vi signert Victoria Hansen fra Slevik. Internt i Norge er hun den beste signeringen av dem alle. En kvalitetsspiller som valgte å flytte på seg for å få mer utvikling. Målet er å få henne tilbake på landslaget, sier Bård Børresen.

Kan komme overraskelser

- Så å si ferdig? Vil det si at dere jobber med flere spillere?

- I utgangspunktet trenger vi ikke flere spillere. Det er mange som har banket på døra og vil til oss, men vi har takket nei til de fleste henvendelsene. Likevel skal man aldri si aldri. Det kan komme noen overraskelser, og det jobbes med et par spillere i kulissene, men jeg kan ikke si noe konkret.

- Uansett er jeg fornøyd med stallen slik den ser ut nå, sier Bård Børresen.

Fra fjorårets stall er det også noen av de eldste damene som har valgt å trappe litt ned.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!