Sveiva-damene går for flere gull

Sveiva-damene går for flere gull

 

Sveivadamene er i rute, de har brukt sommeren til hard­trening og går for flere gull i sesongen som kommer.

- Vi ligger veldig godt an. Vi var tidlig ute og har trent knallbra gjennom sommeren. Vi skal være klare når høsten kommer og sesongen smeller i gang. Da skal vi kjempe på fire fronter, og målet er gull, sier Sveiva-trener Bård Børresen.

I fjor ledet han Sveiva-damene til et suverent seriegull med 18 seire av 18 mulige. Listen legges ikke lavere i år.

- Vi har ikke diskutert noen målsetting ennå, men det er helt klart at vi ikke kan legge listen lavere enn i fjor. Seriemesterskapet er førsteprioritering for oss. Den tittelen vil vi beskytte. I NM har vi også en del å revansjere fra i fjor, og vi går for gull. I tillegg satser vi knallhardt på Europacupen. Den gleder vi oss enormt til. Vi går også for gull i Oslo Cupen, sier Bård Børresen.

To signeringer

Sveiva-treneren er også meget godt fornøyd med stallen han har til rådighet.

- Vi var tidlig ute og evaluerte stallen. Den er så og si ferdig. Stallen er nesten identisk med fjoråret, men vi har fått tilbake Evelina Lamu som har vært ute og reist ett år. I tillegg har vi signert Victoria Hansen fra Slevik. Internt i Norge er hun den beste signeringen av dem alle. En kvalitetsspiller som valgte å flytte på seg for å få mer utvikling. Målet er å få henne tilbake på landslaget, sier Bård Børresen.

Kan komme overraskelser

- Så å si ferdig? Vil det si at dere jobber med flere spillere?

- I utgangspunktet trenger vi ikke flere spillere. Det er mange som har banket på døra og vil til oss, men vi har takket nei til de fleste henvendelsene. Likevel skal man aldri si aldri. Det kan komme noen overraskelser, og det jobbes med et par spillere i kulissene, men jeg kan ikke si noe konkret.

- Uansett er jeg fornøyd med stallen slik den ser ut nå, sier Bård Børresen.

Fra fjorårets stall er det også noen av de eldste damene som har valgt å trappe litt ned.

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.