Sveiva-damene går for flere gull

Sveiva-damene går for flere gull

 

Sveivadamene er i rute, de har brukt sommeren til hard­trening og går for flere gull i sesongen som kommer.

Skrevet av:

- Vi ligger veldig godt an. Vi var tidlig ute og har trent knallbra gjennom sommeren. Vi skal være klare når høsten kommer og sesongen smeller i gang. Da skal vi kjempe på fire fronter, og målet er gull, sier Sveiva-trener Bård Børresen.

I fjor ledet han Sveiva-damene til et suverent seriegull med 18 seire av 18 mulige. Listen legges ikke lavere i år.

- Vi har ikke diskutert noen målsetting ennå, men det er helt klart at vi ikke kan legge listen lavere enn i fjor. Seriemesterskapet er førsteprioritering for oss. Den tittelen vil vi beskytte. I NM har vi også en del å revansjere fra i fjor, og vi går for gull. I tillegg satser vi knallhardt på Europacupen. Den gleder vi oss enormt til. Vi går også for gull i Oslo Cupen, sier Bård Børresen.


To signeringer

Sveiva-treneren er også meget godt fornøyd med stallen han har til rådighet.

- Vi var tidlig ute og evaluerte stallen. Den er så og si ferdig. Stallen er nesten identisk med fjoråret, men vi har fått tilbake Evelina Lamu som har vært ute og reist ett år. I tillegg har vi signert Victoria Hansen fra Slevik. Internt i Norge er hun den beste signeringen av dem alle. En kvalitetsspiller som valgte å flytte på seg for å få mer utvikling. Målet er å få henne tilbake på landslaget, sier Bård Børresen.

Kan komme overraskelser

- Så å si ferdig? Vil det si at dere jobber med flere spillere?

- I utgangspunktet trenger vi ikke flere spillere. Det er mange som har banket på døra og vil til oss, men vi har takket nei til de fleste henvendelsene. Likevel skal man aldri si aldri. Det kan komme noen overraskelser, og det jobbes med et par spillere i kulissene, men jeg kan ikke si noe konkret.

- Uansett er jeg fornøyd med stallen slik den ser ut nå, sier Bård Børresen.

Fra fjorårets stall er det også noen av de eldste damene som har valgt å trappe litt ned.

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!