ANNONSE

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

SEIERSBRØL: Sveiva-kaptein Oda Kristine Langaker og Linda Adolphson jubler etter at førstnevnte satt inn seiersmålet mot et hardtkjempende Grei. FOTO: Ørjan Brage

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Det er mulig det forrige oppgjøret lå i bakhodet til Sveiva-damene, for Grei gikk ihvertfall ut i hundre på egen parkett i Apalløkka. Tross tapet i forrige lokalderby måtte Sveiva finne seg i å være favoritter, men plutselig lå de under 2-0. Etterhvert begynte riktignok Sveiva-maskineriet å få opp dampen, og ved starten av siste periode hadde de hentet opp ledelsen.

Malte Grei i stykket

I tredje periode fulgte lagene hverandre tett, og selv om Sveiva hadde mest ball og flest sjanser var Grei-damene dødelig effektive da de fikk muligheten. Med et par minutter igjen på klokka klarte likevel de røde fra Rommen å krige inn ledelsen 5-4, og tross et nervepirrende undertallsspill klarte de regjerende norgesmesterne å ri i land seieren.

Les saken i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen eller i vår E-avis.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE