ANNONSE

Sveiva ga GIF juling

Sveiva ga GIF juling

 

Sveiva-kaptein Andreas Femtegjeld Sletten ble skadet under lokalderbyet mot Gjelleråsen og mange sveivere fryktet det verste. Da våknet 15 år gamle Sindre Bjerknes opp og ga GIF-spillerne et mareritt.

Da Sveiva mistet kaptein Andreas Femtegjeld Sletten med en skulderskade til andre periode så det ut til å rakne for sveiverne hjemme i prestisjederbyet mot Gjelleråsen Fighters (GIF). Så våknet 15 år gamle Sindre Bjerknes opp. Med tre scoringer og to assist ledet han Sveiva tilbake og inn til en dramatisk 10-7 seier.

- Denne seieren var utrolig deilig. GIF er hatlag nummer én, og at vi får full klaff og slår dem hjemme i Stovnerhallen er herlig. Det ble en perfekt kveld for meg, sier Bjerknes.

Han er fornøyd med både sin egen, men også lagets innsats i derbykampen.

- Den siste halvdelen av kampen var skikkelig bra. Spesielt den siste perioden er jeg fornøyd med. Det så ut som vi skulle rakne da Sletten måttte gi seg, men vi bestemte oss for å slåss videre, og vi leverte årsbeste i tredje periode.

- Vi fikk ut alt og fikk satt på plass GIF. Det er deilig når man virkelig får ut alt, men jeg vet ikke om jeg kommer til å få fem poeng i hver kamp fremover, sier unggutten.

Også trener Tobias Härnlund dro fram superlativene etter seieren.

- Dette var helt suverent, og sånn vi vil ha det. Vi tok en prat etter den dårlige andre perioden hvor det rant inn bakover. Vi ble enige om å ta ansvar, og lyktes med det.

- Dette var årets match for oss, og klart det smaker ekstra bra når det er GIF vi slår. Vi sto på gjennom hele matchen, og det var der GIF falt. Når det er sagt er GIF bedre enn tabellen viser, sier han.

 

- Hele laget tar tak

Sveivas unge gutter har fått mye oppmerksomhet så langt denne sesongen.

- Det er kult nok det. Totalt er vi syv juniorspillere som er med på a-laget og lærer. Alle gjør sakene sine bra, og det ser lyst ut med tanke på fremtiden, forteller Sindre Bjerknes.

Også Tobias Härnlund gleder seg over de unges suksess i eliteserien, men han vil ikke glemme de rutinerte spillerne heller.

- Det er moro at de klarer seg så godt, og jeg er ikke overrasket. Likevel er det viktig å huske på at vi også har rutinerte spillere i troppen som også har stått fram i år. Det er ikke bare de unge som har kommet fram, men hele laget har tatt tak, forteller han.

 

Seks uker på Sletten

Andreas Femtegjeld Slettens skade kan bli langvarig.

- De første meldingene tyder på at han kan bli borte i seks uker. Vi vil alltid savne en spiller som ham, men vi beviste i denne kampen at vi kan slåss uten ham på banen også, forteller Tobias Härnlund.

Neste hinder er bortekampen mot Fjerdingby med det mange regner som seriens beste keeper.

- Vi skal spille vårt spill, og forsøke å gjøre noe med ryktet til Fjerdingbys keeper, sier Härnlund med en lur tone.

 

Innebandy, eliteserien, herrer:

Sveiva - Gjelleråsen 10-7 (4-3, 1-4, 5-0).

Stovnerhallen

Tilskuere: 284

Dommere: Sørensen/Johannessen

Mål Sveiva: Sindre Bjerknes 3, Patrik Rosenlöw 2, Thomas Isaksen, Linus Svensson, Anders Haugom, Daniel Gidske, Christoffer Øystad.

Mål Gjelleråsen: Christian Kragerud 2, Carl Bacolod, Fabian Berg, Robin Matsson, Mads Rongsjord, Alexander Texnes.

Utvisninger:Sveiva 2x2 minutter, Gjelleråsen 2x2 minutter.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE