Sveiva hadde serielederne i knestående

Sveiva hadde serielederne i knestående

 

Sveiva tok i mot serielederne fra Tunet til toppkamp i Stovnerhallen torsdag kveld. I en høydramatisk kamp og knallgod innebandykamp ble det tilslutt poengdeling mellom lagene.

Sveiva-herrene gikk ut i Akers Avis Groruddalen og lovte kriging og innsats før toppoppgjøret hjemme mot Tunet. Etter kampen er konklusjonen at de holdt sine ord. I en av de mest spennende og beste innebandykampene Groruddalen har sett denne sesongen ble det tilslutt poengdeling (4-4) i Stovnerhallen.

I neste onsdagsutgave av Akers Avis Groruddalen kan du lese alt om kampen.

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

 
Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.