Sveiva knust i derby

Sveiva knust i derby

 

I I helgen møttes Gjelleråsen og Sveiva til innebandydyst i Lihallen. Det tradisjonsrike derbyet bød som vanlig på knalltøffe dueller og tilrop fra publikum. og det var Sveiverne som måtte gå tomhendt av banen.

Lagene følger hverandre tett på tabellen, Sveiva er nummer åtte mens Gjelleråsen befinner seg på niende plass i herrenes Eliteserie i innebandy. Utenfor hallen var det beinkaldt og guffent, men så fort man bevegde seg innenfor ble man møtt av en ekstrem temperatur. På parketten var tenningen i stor grad til stede, spesielt fra Gjelleråsens side. De sjokkåpnet og slapp seg heller aldri ned igjen. Kun sekunder ut i matchen tok de grønne fra Nittedal ledelsen. Gjelleråsen doblet sin ledelse etter kun fire minutter, allerede på dette tidspunktet så det svart ut for Sveiva. Etter sjokkåpningen holdt hjemmelaget fremdeles trykket oppe.

Ampert

Etter hvert som kampen ble mer og mer amper delte dommerene ut haugevis av utvisninger. Totalt fikk Gjelleråsen 15 utvisningsminutter, mens Sveiva fikk 8 pluss en kampstraff. Den første perioden vant Gjelleråsen hele 4-1 etter en redusering av Sveivas Linus Svensson. Sveiva skal ha for at de løftet seg og var godt med i store deler av andre og starten av tredje periode. Gjelleråsens ledelse var derimot aldri truet takket være en bunnsolid Micke Sjøstrøm i GIF-buret som vartet opp med flere solide redninger. Jo lenger tid det gikk av kampen desto mer usannsynlig virket det med en snuoperasjon fra Sveiva. Gjelleråsens store stjerne, Thanh Tran Minh, hadde vært noe blek i starten av kampen men etter hvert som Sveiva måtte frem fikk Minh stadig mer spillerom. Dette utnyttet han på beste måte når han scoret GIFs 5, 6 og 8 mål for kvelden. Det siste på spektakulært vis.Synes reslutatet lyver


Sveiva-kaptein, Andreas Femtegjeld Sletten, var naturlig nok skuffet etter stortapet, men han mente at resultatet ikke gjenspeilet kampen.

- Jeg syns resultatet lyver litt. Det er jevnt og det gjenspeiles også i skuddstatestikken. De har også en keeper som er vanvittig god i dag, sier Sveiva-kapteinen.

Utover i kampen begynte det å ligne på en duell mellom Sletten og GIFs kaptein Hans Roar Wilhelmsen, men dette benekter Sletten.

Videre forteller han at disse kampene ikke er sånn som de var før.

- Nå for tiden er det veldig mange unge spillere som kanskje ikke kjenner historien mellom lagene så godt, derfor er kanskje ikke hatet der i så stor grad som før, sier Sletten.

Han er enig i at enkelte mister hodet når man skjønner er slaget er tapt, og berømmer samtidig dommerne for å legge lista høyt i slike kamper. Gjelleråsens trener, Stefan Åsbergh var ikke like glad i dommerne.

- Det er synd de beste dommerne ikke er satt opp til å dømme denne typen kamper. Det er kritikkverdig, sier GIF-treneren.

Han mener disse kampene gir spilleren en ekstra gnist som gjør at temperaturen er skyhøy på parketten.

- Alle kampene burde vært rivaloppgjør, fleiper han.Innebandy, Eliteserien, herrer:


Gjelleråsen - Sveiva 8-2 (4-1,2-0,2-1)

Lihallen

Tilskuere:219

Dommere: Sørensen/Johannessen

Mål GIF: Thanh Tran Minh 3, Tu Tran Minh, Tommy Midtsveen,

Erik Nordlander, Eivind Haugen, Stian Lauritzen.

Mål Sveiva: Linus Svensson, Terje Gudbrandsen.

Utv.: GIF 5x2 min., 1x5 min., Sveiva 4x2 min., 1 kampstraff.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!