Sveiva knust i derby

Sveiva knust i derby

 

I I helgen møttes Gjelleråsen og Sveiva til innebandydyst i Lihallen. Det tradisjonsrike derbyet bød som vanlig på knalltøffe dueller og tilrop fra publikum. og det var Sveiverne som måtte gå tomhendt av banen.

Skrevet av:

Lagene følger hverandre tett på tabellen, Sveiva er nummer åtte mens Gjelleråsen befinner seg på niende plass i herrenes Eliteserie i innebandy. Utenfor hallen var det beinkaldt og guffent, men så fort man bevegde seg innenfor ble man møtt av en ekstrem temperatur. På parketten var tenningen i stor grad til stede, spesielt fra Gjelleråsens side. De sjokkåpnet og slapp seg heller aldri ned igjen. Kun sekunder ut i matchen tok de grønne fra Nittedal ledelsen. Gjelleråsen doblet sin ledelse etter kun fire minutter, allerede på dette tidspunktet så det svart ut for Sveiva. Etter sjokkåpningen holdt hjemmelaget fremdeles trykket oppe.

Ampert

Etter hvert som kampen ble mer og mer amper delte dommerene ut haugevis av utvisninger. Totalt fikk Gjelleråsen 15 utvisningsminutter, mens Sveiva fikk 8 pluss en kampstraff. Den første perioden vant Gjelleråsen hele 4-1 etter en redusering av Sveivas Linus Svensson. Sveiva skal ha for at de løftet seg og var godt med i store deler av andre og starten av tredje periode. Gjelleråsens ledelse var derimot aldri truet takket være en bunnsolid Micke Sjøstrøm i GIF-buret som vartet opp med flere solide redninger. Jo lenger tid det gikk av kampen desto mer usannsynlig virket det med en snuoperasjon fra Sveiva. Gjelleråsens store stjerne, Thanh Tran Minh, hadde vært noe blek i starten av kampen men etter hvert som Sveiva måtte frem fikk Minh stadig mer spillerom. Dette utnyttet han på beste måte når han scoret GIFs 5, 6 og 8 mål for kvelden. Det siste på spektakulært vis.Synes reslutatet lyver


Sveiva-kaptein, Andreas Femtegjeld Sletten, var naturlig nok skuffet etter stortapet, men han mente at resultatet ikke gjenspeilet kampen.

- Jeg syns resultatet lyver litt. Det er jevnt og det gjenspeiles også i skuddstatestikken. De har også en keeper som er vanvittig god i dag, sier Sveiva-kapteinen.

Utover i kampen begynte det å ligne på en duell mellom Sletten og GIFs kaptein Hans Roar Wilhelmsen, men dette benekter Sletten.

Videre forteller han at disse kampene ikke er sånn som de var før.

- Nå for tiden er det veldig mange unge spillere som kanskje ikke kjenner historien mellom lagene så godt, derfor er kanskje ikke hatet der i så stor grad som før, sier Sletten.

Han er enig i at enkelte mister hodet når man skjønner er slaget er tapt, og berømmer samtidig dommerne for å legge lista høyt i slike kamper. Gjelleråsens trener, Stefan Åsbergh var ikke like glad i dommerne.

- Det er synd de beste dommerne ikke er satt opp til å dømme denne typen kamper. Det er kritikkverdig, sier GIF-treneren.

Han mener disse kampene gir spilleren en ekstra gnist som gjør at temperaturen er skyhøy på parketten.

- Alle kampene burde vært rivaloppgjør, fleiper han.Innebandy, Eliteserien, herrer:


Gjelleråsen - Sveiva 8-2 (4-1,2-0,2-1)

Lihallen

Tilskuere:219

Dommere: Sørensen/Johannessen

Mål GIF: Thanh Tran Minh 3, Tu Tran Minh, Tommy Midtsveen,

Erik Nordlander, Eivind Haugen, Stian Lauritzen.

Mål Sveiva: Linus Svensson, Terje Gudbrandsen.

Utv.: GIF 5x2 min., 1x5 min., Sveiva 4x2 min., 1 kampstraff.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!