Sveiva knust i derby

Sveiva knust i derby

 

I I helgen møttes Gjelleråsen og Sveiva til innebandydyst i Lihallen. Det tradisjonsrike derbyet bød som vanlig på knalltøffe dueller og tilrop fra publikum. og det var Sveiverne som måtte gå tomhendt av banen.

Skrevet av:

Lagene følger hverandre tett på tabellen, Sveiva er nummer åtte mens Gjelleråsen befinner seg på niende plass i herrenes Eliteserie i innebandy. Utenfor hallen var det beinkaldt og guffent, men så fort man bevegde seg innenfor ble man møtt av en ekstrem temperatur. På parketten var tenningen i stor grad til stede, spesielt fra Gjelleråsens side. De sjokkåpnet og slapp seg heller aldri ned igjen. Kun sekunder ut i matchen tok de grønne fra Nittedal ledelsen. Gjelleråsen doblet sin ledelse etter kun fire minutter, allerede på dette tidspunktet så det svart ut for Sveiva. Etter sjokkåpningen holdt hjemmelaget fremdeles trykket oppe.

Ampert

Etter hvert som kampen ble mer og mer amper delte dommerene ut haugevis av utvisninger. Totalt fikk Gjelleråsen 15 utvisningsminutter, mens Sveiva fikk 8 pluss en kampstraff. Den første perioden vant Gjelleråsen hele 4-1 etter en redusering av Sveivas Linus Svensson. Sveiva skal ha for at de løftet seg og var godt med i store deler av andre og starten av tredje periode. Gjelleråsens ledelse var derimot aldri truet takket være en bunnsolid Micke Sjøstrøm i GIF-buret som vartet opp med flere solide redninger. Jo lenger tid det gikk av kampen desto mer usannsynlig virket det med en snuoperasjon fra Sveiva. Gjelleråsens store stjerne, Thanh Tran Minh, hadde vært noe blek i starten av kampen men etter hvert som Sveiva måtte frem fikk Minh stadig mer spillerom. Dette utnyttet han på beste måte når han scoret GIFs 5, 6 og 8 mål for kvelden. Det siste på spektakulært vis.

Synes reslutatet lyver

Sveiva-kaptein, Andreas Femtegjeld Sletten, var naturlig nok skuffet etter stortapet, men han mente at resultatet ikke gjenspeilet kampen.

- Jeg syns resultatet lyver litt. Det er jevnt og det gjenspeiles også i skuddstatestikken. De har også en keeper som er vanvittig god i dag, sier Sveiva-kapteinen.

Utover i kampen begynte det å ligne på en duell mellom Sletten og GIFs kaptein Hans Roar Wilhelmsen, men dette benekter Sletten.

Videre forteller han at disse kampene ikke er sånn som de var før.

- Nå for tiden er det veldig mange unge spillere som kanskje ikke kjenner historien mellom lagene så godt, derfor er kanskje ikke hatet der i så stor grad som før, sier Sletten.

Han er enig i at enkelte mister hodet når man skjønner er slaget er tapt, og berømmer samtidig dommerne for å legge lista høyt i slike kamper. Gjelleråsens trener, Stefan Åsbergh var ikke like glad i dommerne.

- Det er synd de beste dommerne ikke er satt opp til å dømme denne typen kamper. Det er kritikkverdig, sier GIF-treneren.

Han mener disse kampene gir spilleren en ekstra gnist som gjør at temperaturen er skyhøy på parketten.

- Alle kampene burde vært rivaloppgjør, fleiper han.

Innebandy, Eliteserien, herrer:

Gjelleråsen - Sveiva 8-2 (4-1,2-0,2-1)

Lihallen

Tilskuere:219

Dommere: Sørensen/Johannessen

Mål GIF: Thanh Tran Minh 3, Tu Tran Minh, Tommy Midtsveen,

Erik Nordlander, Eivind Haugen, Stian Lauritzen.

Mål Sveiva: Linus Svensson, Terje Gudbrandsen.

Utv.: GIF 5x2 min., 1x5 min., Sveiva 4x2 min., 1 kampstraff.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!