Sveiva seiret i lokaloppgjøret

Sveiva seiret i lokaloppgjøret

 

Sveiva sløste enormt med sjanser, men vant til slutt komfortabelt hjemme mot Grei i lokaloppgjøret.

Sveiva-damene slo i kveld (tirsdag) Grei i innebandyens eliteserie for kvinner.

På tross av et stort press klarte ikke Sveiva å få like stor utteling som i kampen mot Holmlia (11-1).

Likevel ble det en komfortabel 6-2 seier til de røde i lokaloppgjøret.

Les mer om kampen i fredagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

 

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.