ANNONSE

Sveiva straffet Greåker

Sveiva straffet Greåker

 

Greåker plukket Sveiva som utfordrer i NM-sluttspillets kvartfinale. Etter første kamp i Stovnerhallen angrer de nok på det. Her ble de nemlig snytt for seiern i løpet av noen magiske minutter med kjent Sveiva-stil.

Sveivas innebandyherrer sikret seg et godt utgangspunkt i NM-sluttspillets kvartfinaler da de beseiret Greåker med 4-3 torsdag kveld, i den første av maksimalt fem oppgjøre.

Kampen var en meget spennende og jevn affære, og ble ikke avgjort før det sto tre sekunder igjen å spille.

Få med deg full reportasje og reaksjoner etter kampen, samt meninger om de resterende kampene i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE