Sveiva-talentene spiller finale i ettermiddag

Sveiva-talentene spiller finale i ettermiddag

 

Sveivas 16 år gamle innebandytalenter skal straks ut i historisk finalekamp i Gothiacup.

 

Sveivas 16-åringer er historiske. Som aller første lag fra Norge er de klare for finale i Gothiacupen. Klokka 17.00 skal de ut i finalen mot det tsjekkiske laget Tatran, og kampen kan du følge direkte på følgende link:

http://www.addtv.se/projekt/gothiacup/finalerLiseberg/

 

Sveiva har hatt mange lag nedover i den prestisjetunge turneringen for aldersbestemte lag, og Akers Avis Groruddalen kommer tilbake med en oppsummering i neste uke.

 

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.