Sveiva vil løfte seg

Sveiva vil løfte seg

 

Sveiva-damene endte på fjerdeplass i serien forrige sesong, og måtte finne seg i at Målløs var damenes beste innebandylag. I år vil de løfte seg, og kjempe om medaljer.

Skrevet av:

Vi gikk rett på sak da vi tok en prat med Sveivas damelag før sesongstarten.

- Tar dere tilbake tittelen som Groruddalens beste innebandydamer i år?

- Den tror jeg Målløs beholder. De blir veldig gode i år, sier trener Bård Børresen.

- Pussig, Målløs tror nemlig at dere blir utfordrere til gullet. Driver dere å legger psykiskt press på hverandre?

- Haha, tiden vil vise hvem som gjør det best. Målløs er uansett en av favorittene til serien for min del.

- Hvordan ligger Sveiva an før sesongen?

- Ganske brukbart. Vi har trent godt gjennom hele sommeren. Jentene er i god form, men vi har ikke fått så mye halltid ennå. Det er fremdeles litt å hente i forhold til å spille med dekke under beina, men det kommer. Vi er bedre forberedt i år enn i fjor, sier Børresen.

 

Roser Andersen

Bård Børresen skal lede Sveiva i tospann med spillende trener Linda Beate Andersen denne sesongen. Han roser sin makker for den innflytelsen hun har på spillergruppa.

- Linda har tilført dette laget utrolig mye positivt i form av rutine og autoritet. Bare å ha henne med i stallen får spillerne våre til å heve seg flere hakk. Hun har fått ordentlig sving på sakene etter at hun kom inn i Sveiva igjen, og hun har enorm respekt her. Linda er utrolig bra for Sveiva Innebandy, sier Børresen.

- Er det hovedforskjellen fra i fjor?

- I tillegg fremstår vi mye mer som et lag i år. Dessverre mistet vi Line Nygård som dro tilbake til Sverige med herrelagets Jesper Nilsson. Konsekvensen er at flere av de unge spillerne har tatt steget opp. Dessuten har Sandra Vika kommet tilbake fra Sverige. Totalt sett har vi en meget fin blanding av noen rutinerte spillere med masse talent rundt. Jeg mener vi er en ganske komplementær gruppe.

- Vi har spillertyper som passer til hverandre, og vårt spillsystem. Det ser lovende ut, sier Børresen.

 

Vil de score?

I fjor slet Sveiva-damene med å få ballen i buret. Vil de beherske det bedre i år?

- Ja, det å omsette sjansene våre var en liten mangelvare i fjor. Dette har vi tatt tak i, og klarer vi å ta vare på sjansene våre, vil bli med høyt oppe på tabellen, sier Børresen.

- Hvor høyt? Hva er årets målsetting?

- Det er å gjøre det bedre enn i fjor. Det betyr med andre ord medalje. Om vi får til det vi prøver på så klarer vi det. Likevel må jeg poengtere at jeg tror serien blir veldig tøff denne sesongen. Det går ikke lenger an å dra rundt for å plukke poeng. Alt er åpent, og det blir jevnt og spennende, sier Børresen.

 

Tro på Grei

Børresen har allerede avslørt at han tror Målløs blir en hard utfordrer i årets sesong. Hva tror han om den andre lokalrivalen fra Groruddalen, nemlig Grei.

- For meg ser det ut som Grei er sterkere i år. Jeg tror de kommer til å plukke mange flere poeng enn de gjorde i fjor. Vi forventer tøffe oppgjør mot begge Groruddals-klubbene, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!