Sveiva vil løfte seg

Sveiva vil løfte seg

 

Sveiva-damene endte på fjerdeplass i serien forrige sesong, og måtte finne seg i at Målløs var damenes beste innebandylag. I år vil de løfte seg, og kjempe om medaljer.

Skrevet av:

Vi gikk rett på sak da vi tok en prat med Sveivas damelag før sesongstarten.
- Tar dere tilbake tittelen som Groruddalens beste innebandydamer i år?

- Den tror jeg Målløs beholder. De blir veldig gode i år, sier trener Bård Børresen.

- Pussig, Målløs tror nemlig at dere blir utfordrere til gullet. Driver dere å legger psykiskt press på hverandre?

- Haha, tiden vil vise hvem som gjør det best. Målløs er uansett en av favorittene til serien for min del.

- Hvordan ligger Sveiva an før sesongen?

- Ganske brukbart. Vi har trent godt gjennom hele sommeren. Jentene er i god form, men vi har ikke fått så mye halltid ennå. Det er fremdeles litt å hente i forhold til å spille med dekke under beina, men det kommer. Vi er bedre forberedt i år enn i fjor, sier Børresen.

 

Roser Andersen

Bård Børresen skal lede Sveiva i tospann med spillende trener Linda Beate Andersen denne sesongen. Han roser sin makker for den innflytelsen hun har på spillergruppa.

- Linda har tilført dette laget utrolig mye positivt i form av rutine og autoritet. Bare å ha henne med i stallen får spillerne våre til å heve seg flere hakk. Hun har fått ordentlig sving på sakene etter at hun kom inn i Sveiva igjen, og hun har enorm respekt her. Linda er utrolig bra for Sveiva Innebandy, sier Børresen.

- Er det hovedforskjellen fra i fjor?

- I tillegg fremstår vi mye mer som et lag i år. Dessverre mistet vi Line Nygård som dro tilbake til Sverige med herrelagets Jesper Nilsson. Konsekvensen er at flere av de unge spillerne har tatt steget opp. Dessuten har Sandra Vika kommet tilbake fra Sverige. Totalt sett har vi en meget fin blanding av noen rutinerte spillere med masse talent rundt. Jeg mener vi er en ganske komplementær gruppe.

- Vi har spillertyper som passer til hverandre, og vårt spillsystem. Det ser lovende ut, sier Børresen.

 

Vil de score?

I fjor slet Sveiva-damene med å få ballen i buret. Vil de beherske det bedre i år?

- Ja, det å omsette sjansene våre var en liten mangelvare i fjor. Dette har vi tatt tak i, og klarer vi å ta vare på sjansene våre, vil bli med høyt oppe på tabellen, sier Børresen.

- Hvor høyt? Hva er årets målsetting?

- Det er å gjøre det bedre enn i fjor. Det betyr med andre ord medalje. Om vi får til det vi prøver på så klarer vi det. Likevel må jeg poengtere at jeg tror serien blir veldig tøff denne sesongen. Det går ikke lenger an å dra rundt for å plukke poeng. Alt er åpent, og det blir jevnt og spennende, sier Børresen.

 

Tro på Grei

Børresen har allerede avslørt at han tror Målløs blir en hard utfordrer i årets sesong. Hva tror han om den andre lokalrivalen fra Groruddalen, nemlig Grei.

- For meg ser det ut som Grei er sterkere i år. Jeg tror de kommer til å plukke mange flere poeng enn de gjorde i fjor. Vi forventer tøffe oppgjør mot begge Groruddals-klubbene, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!