ANNONSE

Sveiva vil løfte seg

Sveiva vil løfte seg

 

Sveiva-damene endte på fjerdeplass i serien forrige sesong, og måtte finne seg i at Målløs var damenes beste innebandylag. I år vil de løfte seg, og kjempe om medaljer.

Vi gikk rett på sak da vi tok en prat med Sveivas damelag før sesongstarten.

- Tar dere tilbake tittelen som Groruddalens beste innebandydamer i år?

- Den tror jeg Målløs beholder. De blir veldig gode i år, sier trener Bård Børresen.

- Pussig, Målløs tror nemlig at dere blir utfordrere til gullet. Driver dere å legger psykiskt press på hverandre?

- Haha, tiden vil vise hvem som gjør det best. Målløs er uansett en av favorittene til serien for min del.

- Hvordan ligger Sveiva an før sesongen?

- Ganske brukbart. Vi har trent godt gjennom hele sommeren. Jentene er i god form, men vi har ikke fått så mye halltid ennå. Det er fremdeles litt å hente i forhold til å spille med dekke under beina, men det kommer. Vi er bedre forberedt i år enn i fjor, sier Børresen.

 

Roser Andersen

Bård Børresen skal lede Sveiva i tospann med spillende trener Linda Beate Andersen denne sesongen. Han roser sin makker for den innflytelsen hun har på spillergruppa.

- Linda har tilført dette laget utrolig mye positivt i form av rutine og autoritet. Bare å ha henne med i stallen får spillerne våre til å heve seg flere hakk. Hun har fått ordentlig sving på sakene etter at hun kom inn i Sveiva igjen, og hun har enorm respekt her. Linda er utrolig bra for Sveiva Innebandy, sier Børresen.

- Er det hovedforskjellen fra i fjor?

- I tillegg fremstår vi mye mer som et lag i år. Dessverre mistet vi Line Nygård som dro tilbake til Sverige med herrelagets Jesper Nilsson. Konsekvensen er at flere av de unge spillerne har tatt steget opp. Dessuten har Sandra Vika kommet tilbake fra Sverige. Totalt sett har vi en meget fin blanding av noen rutinerte spillere med masse talent rundt. Jeg mener vi er en ganske komplementær gruppe.

- Vi har spillertyper som passer til hverandre, og vårt spillsystem. Det ser lovende ut, sier Børresen.

 

Vil de score?

I fjor slet Sveiva-damene med å få ballen i buret. Vil de beherske det bedre i år?

- Ja, det å omsette sjansene våre var en liten mangelvare i fjor. Dette har vi tatt tak i, og klarer vi å ta vare på sjansene våre, vil bli med høyt oppe på tabellen, sier Børresen.

- Hvor høyt? Hva er årets målsetting?

- Det er å gjøre det bedre enn i fjor. Det betyr med andre ord medalje. Om vi får til det vi prøver på så klarer vi det. Likevel må jeg poengtere at jeg tror serien blir veldig tøff denne sesongen. Det går ikke lenger an å dra rundt for å plukke poeng. Alt er åpent, og det blir jevnt og spennende, sier Børresen.

 

Tro på Grei

Børresen har allerede avslørt at han tror Målløs blir en hard utfordrer i årets sesong. Hva tror han om den andre lokalrivalen fra Groruddalen, nemlig Grei.

- For meg ser det ut som Grei er sterkere i år. Jeg tror de kommer til å plukke mange flere poeng enn de gjorde i fjor. Vi forventer tøffe oppgjør mot begge Groruddals-klubbene, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE