ANNONSE

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

STJAL SHOWET: Stig-André «Stigga» Berge stakk av med hele tre priser under Idrettsgallaen. I onsdagens utgave av avisa leser du alt om «Stiggas» store festhelg. FOTO: Karl Filip Singdahlsen/Norges Idrettsforbund

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

OBK-bryteren Stig-André «Stigga» Berge ble satt pris på da norsk idrett feiret seg selv på Idrettsgallaen på lørdag. Rødtvet-mannen kom hjem fra Hamar med prisen for både «Årets navn», «Utøvernes pris» og «Årets forbilde».
– Utrolig overraskende og veldig moro. Det morsomste var at jeg fikk priser både av juryen, andre toppidrettsutøvere og ikke minst folket selv. Jeg er veldig stolt og ydmyk for alle prisene, og jeg klarer ikke å sette dem opp mot hverandre. Det eneste jeg klarer er å si tusen takk for all god støtte og alle stemmene.
– Dette betyr enormt mye for meg, og jeg vet jeg som vanlig har hatt Groruddalen i ryggen, sier Stig-André «Stigga» Berge.

• Les alt om «Stiggas» store kveld på Idrettsgallaen i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen eller i vår E-avis

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE