– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

STJAL SHOWET: Stig-André «Stigga» Berge stakk av med hele tre priser under Idrettsgallaen. I onsdagens utgave av avisa leser du alt om «Stiggas» store festhelg. FOTO: Karl Filip Singdahlsen/Norges Idrettsforbund

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

OBK-bryteren Stig-André «Stigga» Berge ble satt pris på da norsk idrett feiret seg selv på Idrettsgallaen på lørdag. Rødtvet-mannen kom hjem fra Hamar med prisen for både «Årets navn», «Utøvernes pris» og «Årets forbilde».
– Utrolig overraskende og veldig moro. Det morsomste var at jeg fikk priser både av juryen, andre toppidrettsutøvere og ikke minst folket selv. Jeg er veldig stolt og ydmyk for alle prisene, og jeg klarer ikke å sette dem opp mot hverandre. Det eneste jeg klarer er å si tusen takk for all god støtte og alle stemmene.
– Dette betyr enormt mye for meg, og jeg vet jeg som vanlig har hatt Groruddalen i ryggen, sier Stig-André «Stigga» Berge.

• Les alt om «Stiggas» store kveld på Idrettsgallaen i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen eller i vår E-avis

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.