ANNONSE

Tannløst

Årets første GBK-kamp ble en kjedelig og trist affære. Etter kampen gikk laget i seg selv, og trener Danny Sannes lover at de skal slå tilbake.

Endelig var dagen kommet. Dagen hvor alle skulle få se hva det nye GBK-laget hadde å tilby. Seriestarten var borte mot Korsvoll, og mange av Groruddalens fotballinteresserte hadde funnet veien. Dessverre for Groruddalsfolket ble det fint lite underholdende. GBK virket preget av premieren og skapte lite fremover på banen. Bakover var det også nervøst og usikkert. I det store og det hele var det ingenting som fungerte for GBK denne kvelden.

Trener Danny Sannes er enig.

- Det var ikke bra. Vi er ikke til å kjenne igjen fra det vi har prestert tidligere. Vi er langt fra fornøyde, sier han.

- Hvorfor fungerte det så dårlig?

- Det er et godt spørsmål som jeg ikke vet svaret på.

- Det kan ha noe med å gjøre at vi hadde høye skuldre og overtenning. Det resulterte i at vi tok feil valg, sier han.

Og han har rett. GBK tok gang på gang feil valg, og det glitrende samspillet som vi er vant til å se fra GBK var totalt borte.

- Samspillet var ikke tilstede. Vi vil gjerne spille hurtig i lengderetning på få touch. På lørdag var det flere spillere som tok på seg for mye ansvar og skulle kjøre sitt eget løp. Det gikk dårlig, sier Sannes.

En av spilleren som prøvde å ta tak selv var Faysal Ahmed, men selv om gutten har teknikk til tusen og selvtillitt til å gjøre ting på egen hånd ble han så altfor alene mot store Korsvoll-spillere som enkelt satte skapet på plass. Heller ikke når GBK forsøkte å true bakrommet var de vanskelig å stoppe.

Rødt kort

Man skal ikke svartmale GBK for hele sesongen basert på én kamp, og kampen var ikke en fullstendig tragedie.

GBK var faktisk på det jevne med Korsvoll i nesten en omgang. Ett minutt før pause kom likevel situasjonen som endret kampen. Formose Papa Mendy handset inne i straffefeltet og ble belønnet med sitt andre gule kort for dagen. Korvsoll scoret på straffa, og en mann mindre i andreomgang ble for tungt for GBK.

Korsvoll på sin side hadde ikke mange sjansene, men scoret på én midtveis i andreomgang. Målet kom ikke uventet på dødball, som GBK har slitt med gjennom hele oppkjøringen.

- Vi taper mot et forsterket Korsvoll-lag. Vi vet vi kunne gjort en bedre kamp, og vi forventer bedre av oss selv. Vi presterte langt under det vi kan forvente av disse spillerne, men vi skal ikke bekymre oss. GBK har mye mer å gå på.

- Når disse unge spillerene slår seg løs får vi se noe helt annet. Vi skal fortsette å jobbe, og dette vil løsne etter hvert, sier Sannes.

Samme som starter?

At GBK har et lag med talenter, er det ingen tvil om. Såpass gode talenter er det at en mann som Farhad Abdulgani satt hele kampen på benken til tross for at han er aktuell for OL-laget til Irak. Danny Sannes har mange strenger å spille på til fremtidige kamper.

- Vi har en sterk stall, og hvilke spillere som starter neste kamp er avhengig av hvordan spillerne presterte i denne kampen og treningsuka nå. Det som er sikkert er at jeg forventer mer av spillerne enn de klarte å vise på lørdag, men jeg regner med at de selv skjønner dette.

- Vi var forbedredt på en tøff sesongåpning, men vi går på banen for poeng i hver kamp uansett, avslutter han.

I sesongåpningen var det midtstopper Ivar André Andresen som stakk av med tre sjerner fra Akers Avis Groruddalen. Han var lyspunktet i GBKs spill og med oppofrende stil ryddet han unna det meste som kom av Korsvolls dødballer.

Venstreback Rune Brekke får to stjerner for god arbeidsmoral og fin pasningsfot, mens Madjid Ghaderi Babei får en stjerne for sin vilje til å skape noe. Selv om det bare ble med viljen.

Fotball, 2. div., avd. 2:

Korsvoll - Groruddalen: 2-0

GBKs lag (4-4-1-1): Mashod Fazal, Kristian Høvring, Ivar André Andresen, Lamin Bojang, Rune Brekke, Jan Erik Gløpstad (Flamur Loko fra 45.), Abdurashid Ibrahim (Peter Hovelsrud fra 85.), Madjid Ghaderi Babei, Formose Pape Mendy, Faysal Ahmed, Abdi Abdullah (Cheich Niang fra 85.).

Røde kort: Formose Pape Mendy (2 gule).

Stjernene:

  • ** Ivar André Andresen
  • *  Rune Brekke
  •     Madjid Ghaderi  

     Babei.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE