Tannløst

Årets første GBK-kamp ble en kjedelig og trist affære. Etter kampen gikk laget i seg selv, og trener Danny Sannes lover at de skal slå tilbake.

Skrevet av:

Endelig var dagen kommet. Dagen hvor alle skulle få se hva det nye GBK-laget hadde å tilby. Seriestarten var borte mot Korsvoll, og mange av Groruddalens fotballinteresserte hadde funnet veien. Dessverre for Groruddalsfolket ble det fint lite underholdende. GBK virket preget av premieren og skapte lite fremover på banen. Bakover var det også nervøst og usikkert. I det store og det hele var det ingenting som fungerte for GBK denne kvelden.

Trener Danny Sannes er enig.

- Det var ikke bra. Vi er ikke til å kjenne igjen fra det vi har prestert tidligere. Vi er langt fra fornøyde, sier han.

- Hvorfor fungerte det så dårlig?

- Det er et godt spørsmål som jeg ikke vet svaret på.

- Det kan ha noe med å gjøre at vi hadde høye skuldre og overtenning. Det resulterte i at vi tok feil valg, sier han.

Og han har rett. GBK tok gang på gang feil valg, og det glitrende samspillet som vi er vant til å se fra GBK var totalt borte.

- Samspillet var ikke tilstede. Vi vil gjerne spille hurtig i lengderetning på få touch. På lørdag var det flere spillere som tok på seg for mye ansvar og skulle kjøre sitt eget løp. Det gikk dårlig, sier Sannes.

En av spilleren som prøvde å ta tak selv var Faysal Ahmed, men selv om gutten har teknikk til tusen og selvtillitt til å gjøre ting på egen hånd ble han så altfor alene mot store Korsvoll-spillere som enkelt satte skapet på plass. Heller ikke når GBK forsøkte å true bakrommet var de vanskelig å stoppe.

Rødt kort

Man skal ikke svartmale GBK for hele sesongen basert på én kamp, og kampen var ikke en fullstendig tragedie.

GBK var faktisk på det jevne med Korsvoll i nesten en omgang. Ett minutt før pause kom likevel situasjonen som endret kampen. Formose Papa Mendy handset inne i straffefeltet og ble belønnet med sitt andre gule kort for dagen. Korvsoll scoret på straffa, og en mann mindre i andreomgang ble for tungt for GBK.

Korsvoll på sin side hadde ikke mange sjansene, men scoret på én midtveis i andreomgang. Målet kom ikke uventet på dødball, som GBK har slitt med gjennom hele oppkjøringen.

- Vi taper mot et forsterket Korsvoll-lag. Vi vet vi kunne gjort en bedre kamp, og vi forventer bedre av oss selv. Vi presterte langt under det vi kan forvente av disse spillerne, men vi skal ikke bekymre oss. GBK har mye mer å gå på.

- Når disse unge spillerene slår seg løs får vi se noe helt annet. Vi skal fortsette å jobbe, og dette vil løsne etter hvert, sier Sannes.

Samme som starter?

At GBK har et lag med talenter, er det ingen tvil om. Såpass gode talenter er det at en mann som Farhad Abdulgani satt hele kampen på benken til tross for at han er aktuell for OL-laget til Irak. Danny Sannes har mange strenger å spille på til fremtidige kamper.

- Vi har en sterk stall, og hvilke spillere som starter neste kamp er avhengig av hvordan spillerne presterte i denne kampen og treningsuka nå. Det som er sikkert er at jeg forventer mer av spillerne enn de klarte å vise på lørdag, men jeg regner med at de selv skjønner dette.

- Vi var forbedredt på en tøff sesongåpning, men vi går på banen for poeng i hver kamp uansett, avslutter han.

I sesongåpningen var det midtstopper Ivar André Andresen som stakk av med tre sjerner fra Akers Avis Groruddalen. Han var lyspunktet i GBKs spill og med oppofrende stil ryddet han unna det meste som kom av Korsvolls dødballer.

Venstreback Rune Brekke får to stjerner for god arbeidsmoral og fin pasningsfot, mens Madjid Ghaderi Babei får en stjerne for sin vilje til å skape noe. Selv om det bare ble med viljen.

Fotball, 2. div., avd. 2:

Korsvoll - Groruddalen: 2-0

GBKs lag (4-4-1-1): Mashod Fazal, Kristian Høvring, Ivar André Andresen, Lamin Bojang, Rune Brekke, Jan Erik Gløpstad (Flamur Loko fra 45.), Abdurashid Ibrahim (Peter Hovelsrud fra 85.), Madjid Ghaderi Babei, Formose Pape Mendy, Faysal Ahmed, Abdi Abdullah (Cheich Niang fra 85.).

Røde kort: Formose Pape Mendy (2 gule).

Stjernene:

  • ** Ivar André Andresen
  • *  Rune Brekke
  •     Madjid Ghaderi  

     Babei.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!