Tap mot magiske Chivas

Tap mot magiske Chivas

 

Greis 14-åringer møtte onsdag Chivas fra Mexico. Selv om Sør-Amerikanerne var desidert best, leverte Grei en solid kollektiv innsats mot det ballspillende laget

Tekst:

Publisert:

 

Tidligere på dagen slo Rune Sundborgs gutter ut Gjøvik/Lyn. Da beskjeden om at Chivas ventet i 1/32-delsfinalen var det mange som kanskje fryktet det som kom. Men Grei turte å yppe seg mot Mexicanerne. Spesielt andre omgang var bra. Til slutt vant Chivas 5-0, men de greide ikke å score mer enn ett mål i andre omgang.

-Det var som forventet. Jeg er utrolig stolt over hvordan gutta taklet utfordringen. De er tøffe og står frem. Vi har trua når vi går ut der, sier en stolt Rune Sundborg.  

- Jeg er så stolt over gutta at jeg nesten blir litt rørt, sier han.

Chivas-spillerne var i en klasse for seg. Ikke bare var de teknisk overlegne, men også fysisk robuste og mye kjappere.

- De er 30-40% bedre på alt, men vi blir ikke pissa på. Vi er som sagt tøffe og går i krigen.

Rune Sundborgs tips er følgende:  

- Chivas vinner 14-årsklassen lett.

 

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.