Tap mot magiske Chivas

Tap mot magiske Chivas

 

Greis 14-åringer møtte onsdag Chivas fra Mexico. Selv om Sør-Amerikanerne var desidert best, leverte Grei en solid kollektiv innsats mot det ballspillende laget

Tekst:

Publisert:


 

Tidligere på dagen slo Rune Sundborgs gutter ut Gjøvik/Lyn. Da beskjeden om at Chivas ventet i 1/32-delsfinalen var det mange som kanskje fryktet det som kom. Men Grei turte å yppe seg mot Mexicanerne. Spesielt andre omgang var bra. Til slutt vant Chivas 5-0, men de greide ikke å score mer enn ett mål i andre omgang.


-Det var som forventet. Jeg er utrolig stolt over hvordan gutta taklet utfordringen. De er tøffe og står frem. Vi har trua når vi går ut der, sier en stolt Rune Sundborg.  

- Jeg er så stolt over gutta at jeg nesten blir litt rørt, sier han.

Chivas-spillerne var i en klasse for seg. Ikke bare var de teknisk overlegne, men også fysisk robuste og mye kjappere.

- De er 30-40% bedre på alt, men vi blir ikke pissa på. Vi er som sagt tøffe og går i krigen.

Rune Sundborgs tips er følgende:  

- Chivas vinner 14-årsklassen lett.

 

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

 
Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.