ANNONSE

Tapte på straffer

Tapte på straffer

 

Skeid/Årvoll-jentene hadde god kontroll i kampen mot Tydal, men slapp inn to billige mål mot slutten av kampen. Deretter røyk de etter straffesparkkonkurranse.

Tekst:

Publisert:

- Dette burde vi avgjort. Jeg ser ikke baklengsmålene veldig godt fra der jeg står, men vi kan ikke skylde på andre enn oss selv, sier Terje Christiansen som trener jentene som spiller i 15/16-årsklassen.

Skeid/Årvoll ledet 1-0 til pause. Etter en litt rufsete start, tok de mer og mer kontroll i kampen. Etter hvilen la jentene på til 2-0 og da trodde de fleste at kampen var avgjort. Tydal, som har reist 50 mil for å delta i Norway Cup, nektet å gi seg. De kriget inn to scoringer mot slutten av kampen. Ekstraomgangene ga ingen mål og kampen måtte avgjøres på straffer. Skeid brant tre av sine fire første straffer, mens Tydal holdt hodet kaldt og vant. 

- Det var ingen god exit. Tydal har reist langt og de ville mer enn oss. Det er alltid surt å tape, sier Christiansen.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE