Tapte på straffer

Tapte på straffer

 

Skeid/Årvoll-jentene hadde god kontroll i kampen mot Tydal, men slapp inn to billige mål mot slutten av kampen. Deretter røyk de etter straffesparkkonkurranse.

Tekst:

Publisert:

- Dette burde vi avgjort. Jeg ser ikke baklengsmålene veldig godt fra der jeg står, men vi kan ikke skylde på andre enn oss selv, sier Terje Christiansen som trener jentene som spiller i 15/16-årsklassen.

Skeid/Årvoll ledet 1-0 til pause. Etter en litt rufsete start, tok de mer og mer kontroll i kampen. Etter hvilen la jentene på til 2-0 og da trodde de fleste at kampen var avgjort. Tydal, som har reist 50 mil for å delta i Norway Cup, nektet å gi seg. De kriget inn to scoringer mot slutten av kampen. Ekstraomgangene ga ingen mål og kampen måtte avgjøres på straffer. Skeid brant tre av sine fire første straffer, mens Tydal holdt hodet kaldt og vant. 

- Det var ingen god exit. Tydal har reist langt og de ville mer enn oss. Det er alltid surt å tape, sier Christiansen.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.