Tapte toppkampen

Tapte toppkampen

TAPTE: Groruds fotballherrer tapte toppkampen mot Tromsdalen. FOTO: Ørjan Brage

Groruds fotballherrer falt på eget kunstgress hjemme mot Tromsdalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.04.2016 kl 23:36

Laget, som mange holder som opprykksfavoritter i PostNordligaen, avd. 1, viste seg å bli for sterke for groruddølene.

Det sto 0-0 til det gjensto fire minutter av oppgjøret. Da scoret Tomas Kristoffersen for gjestene fra nord. Fire minutter senere fastsatte Tor Martin Mienna sluttresultatet til 0-2.

Les mer om oppgjøret og få med deg reaksjonene i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen, eller i vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

 
Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.