Tidenes beste NM-stevne?

Tidenes beste NM-stevne?

 

Oslo Bryteklubb får mye skryt for arrangementet i helga.

På Norges bryterforbunds egne hjemmesider sparer de ikke på rosen av arrangeringen av helgens NM-stevne.

- Oslo Bryteklubb arrangerte et av de beste norske mesterskap på mange år. Arrangementet var plettfritt gjennomkjørt, og kvaliteten på brytingen gledet norske bryterhjerter, står det.

I OBK er de helt enige rosen.

- Det har vært en bra dag med mange tøffe kamper. Det er slikt et NM skal være. Det var mange folk som fulgte kampene tett slik at det ble trøkk rundt matta. Jeg mener dette har vært det beste NM vi har hatt på lenge, sier «Stigga».

- Det ble et vellykket arrangement, og etter hva jeg har hørt var folk godt fornøyde.

Det var veldig mange folk som kom på stevnet, og det må vi si oss fornøyde med.

Selv om det til tider ble veldig hektisk for oss som styra rundt, var det verdt alt slitet. Noen fra klubben var så overarbeidet at de satt seg inn i baksetet og lurte på hvor rattet hadde blitt av når de skulle dra hjem, ler Hege Svebakken.

- Og innsatsen til bryterne dine er du vel fornøyd med?

- Den var ikke akkurat dårlig nei. Stig-André  og Mats tok revansje fra i fjor. Nå ligger de der de skal være. Linda gjorde også sakene sine veldig bra, og det var et fortjent gull.

I alt var det 60 innveide brytere, og det er nesten en dobling fra i fjor. Det eneste som var kjedllig var at gruppetrekningene i noen vektklasser ble fryktelig skjevt fordelt.

I Kim sin gruppe møtte han foreksempel to som prøver å kvalifisere seg til OL og en som er like god, mens den andre gruppa besto av juniorer. På den andre siden ble det da fullt trøkk hele veien, for alle måtte gi alt fra første stund, sier hun.

Svebakken gleder seg nå til EM i Finland.

- Nesten hele klubben reiser nedover. Noen utøvere er med for å se og lære, mens andre har helt klare mål. Dette blir en suveren klubbtur og jeg er sikker på at vi alle får det kjempemoro, sier hun.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!