Tidenes beste NM-stevne?

Tidenes beste NM-stevne?

 

Oslo Bryteklubb får mye skryt for arrangementet i helga.

Skrevet av:

På Norges bryterforbunds egne hjemmesider sparer de ikke på rosen av arrangeringen av helgens NM-stevne.

- Oslo Bryteklubb arrangerte et av de beste norske mesterskap på mange år. Arrangementet var plettfritt gjennomkjørt, og kvaliteten på brytingen gledet norske bryterhjerter, står det.

I OBK er de helt enige rosen.

- Det har vært en bra dag med mange tøffe kamper. Det er slikt et NM skal være. Det var mange folk som fulgte kampene tett slik at det ble trøkk rundt matta. Jeg mener dette har vært det beste NM vi har hatt på lenge, sier «Stigga».

- Det ble et vellykket arrangement, og etter hva jeg har hørt var folk godt fornøyde.

Det var veldig mange folk som kom på stevnet, og det må vi si oss fornøyde med.

Selv om det til tider ble veldig hektisk for oss som styra rundt, var det verdt alt slitet. Noen fra klubben var så overarbeidet at de satt seg inn i baksetet og lurte på hvor rattet hadde blitt av når de skulle dra hjem, ler Hege Svebakken.

- Og innsatsen til bryterne dine er du vel fornøyd med?

- Den var ikke akkurat dårlig nei. Stig-André  og Mats tok revansje fra i fjor. Nå ligger de der de skal være. Linda gjorde også sakene sine veldig bra, og det var et fortjent gull.

I alt var det 60 innveide brytere, og det er nesten en dobling fra i fjor. Det eneste som var kjedllig var at gruppetrekningene i noen vektklasser ble fryktelig skjevt fordelt.

I Kim sin gruppe møtte han foreksempel to som prøver å kvalifisere seg til OL og en som er like god, mens den andre gruppa besto av juniorer. På den andre siden ble det da fullt trøkk hele veien, for alle måtte gi alt fra første stund, sier hun.

Svebakken gleder seg nå til EM i Finland.

- Nesten hele klubben reiser nedover. Noen utøvere er med for å se og lære, mens andre har helt klare mål. Dette blir en suveren klubbtur og jeg er sikker på at vi alle får det kjempemoro, sier hun.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!