Tidenes beste NM-stevne?

Tidenes beste NM-stevne?

 

Oslo Bryteklubb får mye skryt for arrangementet i helga.

Skrevet av:

På Norges bryterforbunds egne hjemmesider sparer de ikke på rosen av arrangeringen av helgens NM-stevne.

- Oslo Bryteklubb arrangerte et av de beste norske mesterskap på mange år. Arrangementet var plettfritt gjennomkjørt, og kvaliteten på brytingen gledet norske bryterhjerter, står det.

I OBK er de helt enige rosen.

- Det har vært en bra dag med mange tøffe kamper. Det er slikt et NM skal være. Det var mange folk som fulgte kampene tett slik at det ble trøkk rundt matta. Jeg mener dette har vært det beste NM vi har hatt på lenge, sier «Stigga».

- Det ble et vellykket arrangement, og etter hva jeg har hørt var folk godt fornøyde.

Det var veldig mange folk som kom på stevnet, og det må vi si oss fornøyde med.

Selv om det til tider ble veldig hektisk for oss som styra rundt, var det verdt alt slitet. Noen fra klubben var så overarbeidet at de satt seg inn i baksetet og lurte på hvor rattet hadde blitt av når de skulle dra hjem, ler Hege Svebakken.

- Og innsatsen til bryterne dine er du vel fornøyd med?

- Den var ikke akkurat dårlig nei. Stig-André  og Mats tok revansje fra i fjor. Nå ligger de der de skal være. Linda gjorde også sakene sine veldig bra, og det var et fortjent gull.

I alt var det 60 innveide brytere, og det er nesten en dobling fra i fjor. Det eneste som var kjedllig var at gruppetrekningene i noen vektklasser ble fryktelig skjevt fordelt.

I Kim sin gruppe møtte han foreksempel to som prøver å kvalifisere seg til OL og en som er like god, mens den andre gruppa besto av juniorer. På den andre siden ble det da fullt trøkk hele veien, for alle måtte gi alt fra første stund, sier hun.

Svebakken gleder seg nå til EM i Finland.

- Nesten hele klubben reiser nedover. Noen utøvere er med for å se og lære, mens andre har helt klare mål. Dette blir en suveren klubbtur og jeg er sikker på at vi alle får det kjempemoro, sier hun.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!