Tidenes beste NM-stevne?

Tidenes beste NM-stevne?

 

Oslo Bryteklubb får mye skryt for arrangementet i helga.

På Norges bryterforbunds egne hjemmesider sparer de ikke på rosen av arrangeringen av helgens NM-stevne.

- Oslo Bryteklubb arrangerte et av de beste norske mesterskap på mange år. Arrangementet var plettfritt gjennomkjørt, og kvaliteten på brytingen gledet norske bryterhjerter, står det.

I OBK er de helt enige rosen.

- Det har vært en bra dag med mange tøffe kamper. Det er slikt et NM skal være. Det var mange folk som fulgte kampene tett slik at det ble trøkk rundt matta. Jeg mener dette har vært det beste NM vi har hatt på lenge, sier «Stigga».

- Det ble et vellykket arrangement, og etter hva jeg har hørt var folk godt fornøyde.

Det var veldig mange folk som kom på stevnet, og det må vi si oss fornøyde med.

Selv om det til tider ble veldig hektisk for oss som styra rundt, var det verdt alt slitet. Noen fra klubben var så overarbeidet at de satt seg inn i baksetet og lurte på hvor rattet hadde blitt av når de skulle dra hjem, ler Hege Svebakken.

- Og innsatsen til bryterne dine er du vel fornøyd med?

- Den var ikke akkurat dårlig nei. Stig-André  og Mats tok revansje fra i fjor. Nå ligger de der de skal være. Linda gjorde også sakene sine veldig bra, og det var et fortjent gull.

I alt var det 60 innveide brytere, og det er nesten en dobling fra i fjor. Det eneste som var kjedllig var at gruppetrekningene i noen vektklasser ble fryktelig skjevt fordelt.

I Kim sin gruppe møtte han foreksempel to som prøver å kvalifisere seg til OL og en som er like god, mens den andre gruppa besto av juniorer. På den andre siden ble det da fullt trøkk hele veien, for alle måtte gi alt fra første stund, sier hun.

Svebakken gleder seg nå til EM i Finland.

- Nesten hele klubben reiser nedover. Noen utøvere er med for å se og lære, mens andre har helt klare mål. Dette blir en suveren klubbtur og jeg er sikker på at vi alle får det kjempemoro, sier hun.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.