Tiller reddet Hasle/Løren

Tiller reddet Hasle/Løren

 

Hasle/Løren var langt nede etter det begredelige tapet mot Comet, men anført av en meget opplagt Joakim Tiller reiste laget kjerringa mot Manglerud Star.

Skrevet av:

-  Vi spiller bra, og jeg synes vi fremstår som et lag, sier tremålsscorer Tiller.

Etter full tid i Lørenhallen var stillingen 3-3. I ekstraomgangen ble det ikke scoret mål og dermed gikk kampen til straffekonkurranse. Der trakk Manglerud Star det lengste strået, men Hasle/Løren fikk med seg et poeng fordi det var uavgjort etter full tid. MS fikk to.

- Det er veldig bra å få med seg poeng mot Manglerud Star. De rykket ned fra Get-ligaen i fjor og tar sikte på å rykke opp igjen i år. Jeg er veldig fornøyd, sier trener Tommy Lund, som har lagt noen tunge uker bak seg.

Tap mot Kongsvinger og Ringerike er uvant kost for seiersvante vikinger fra Løren. I helgen fikk de grundig juling og tapte 2-9 borte mot Comet.

-  Vi lå under 2-4 etter fire personlige feil i første periode og da ga vi opp. Det er utilgivelig, sier Lund.

Ofret seg

Mot Manglerud Star åpnet Hasle/Løren også dårlig. Få minutter var gått da gjestene tok ledelsen i overtall fem mot tre. I midtperioden økte de grønne igjen, før Joakim Tiller reduserte. Jonas Moen la på til 3-1 for Manglerud Star, før Hasle/Løren og Tiller igjen svarte. I siste periode utlignet Tiller som dermed fullførte sitt hat-trick. I straffekonkurransen var det kun tidligere Furuset-kaptein Martin Hansen som scoret.

-  Det er ikke så ofte jeg scorer mye mål, men i dag hadde jeg byttet bort alle scoringene med tre poeng. Det hadde vi fortjent, for vi ofret oss og sto på for hverandre, sier Tiller.

Det er Lund enig i.

-  Vi slutta ikke å spille selv om Manglerud Star kom foran. Innsatsnivået var veldig bra, skryter Lund.

God keeper

I tillegg til tremålsscorer Tiller må Hasle/Løren også takke målvakt Daniel Henriksen. Ifølge kampstatistikken stoppet han 55 skudd.

-  De spilte veldig mye overtall og fikk mange avslutninger på mål. Spillemessig synes jeg det var veldig likt, sier Lund.

Han mener poenget mot opprykksfavoritten beviser at laget endelig er på vei ut av bølgedalen de har befunnet seg i de siste ukene. 

-  Det er ikke så rart at prestasjonene våre varierer. Vi har mange nye spillere og vi trenger å bli kjent med hverandre. Nå virker det som vi er på vei oppover.

I helgen reiser Hasle/Løren til Runnirinken for å møte Nes - lag som ligger over dem på tabellen.

-  Vi må opp i ringen og slå hardt fra oss, sier han.

  • Den svenske backen Oscar Lundqvist (22) ble i går klar for Hasle/Løren. Moderklubben hans er Färjestad og Tommy Lund tror svensken kan komme med store bidrag.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Manglerud Star 3-4 (0-1, 2-2, 1-0, 0-0, 0-1 e.e.o.)

Lørenhallen

Tilskuere: 150

Dommer: Kjell-Fredrik Kristiansen

Mål for Hasle/Løren: Joakim Tiller (3)

Utvisninger:

HL 7x2 min.,

MS 3x2 min.,

Skudd: 24-59

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!