Tiller reddet Hasle/Løren

Tiller reddet Hasle/Løren

 

Hasle/Løren var langt nede etter det begredelige tapet mot Comet, men anført av en meget opplagt Joakim Tiller reiste laget kjerringa mot Manglerud Star.

Skrevet av:

-  Vi spiller bra, og jeg synes vi fremstår som et lag, sier tremålsscorer Tiller.

Etter full tid i Lørenhallen var stillingen 3-3. I ekstraomgangen ble det ikke scoret mål og dermed gikk kampen til straffekonkurranse. Der trakk Manglerud Star det lengste strået, men Hasle/Løren fikk med seg et poeng fordi det var uavgjort etter full tid. MS fikk to.

- Det er veldig bra å få med seg poeng mot Manglerud Star. De rykket ned fra Get-ligaen i fjor og tar sikte på å rykke opp igjen i år. Jeg er veldig fornøyd, sier trener Tommy Lund, som har lagt noen tunge uker bak seg.

Tap mot Kongsvinger og Ringerike er uvant kost for seiersvante vikinger fra Løren. I helgen fikk de grundig juling og tapte 2-9 borte mot Comet.

-  Vi lå under 2-4 etter fire personlige feil i første periode og da ga vi opp. Det er utilgivelig, sier Lund.

Ofret seg

Mot Manglerud Star åpnet Hasle/Løren også dårlig. Få minutter var gått da gjestene tok ledelsen i overtall fem mot tre. I midtperioden økte de grønne igjen, før Joakim Tiller reduserte. Jonas Moen la på til 3-1 for Manglerud Star, før Hasle/Løren og Tiller igjen svarte. I siste periode utlignet Tiller som dermed fullførte sitt hat-trick. I straffekonkurransen var det kun tidligere Furuset-kaptein Martin Hansen som scoret.

-  Det er ikke så ofte jeg scorer mye mål, men i dag hadde jeg byttet bort alle scoringene med tre poeng. Det hadde vi fortjent, for vi ofret oss og sto på for hverandre, sier Tiller.

Det er Lund enig i.

-  Vi slutta ikke å spille selv om Manglerud Star kom foran. Innsatsnivået var veldig bra, skryter Lund.

God keeper

I tillegg til tremålsscorer Tiller må Hasle/Løren også takke målvakt Daniel Henriksen. Ifølge kampstatistikken stoppet han 55 skudd.

-  De spilte veldig mye overtall og fikk mange avslutninger på mål. Spillemessig synes jeg det var veldig likt, sier Lund.

Han mener poenget mot opprykksfavoritten beviser at laget endelig er på vei ut av bølgedalen de har befunnet seg i de siste ukene. 

-  Det er ikke så rart at prestasjonene våre varierer. Vi har mange nye spillere og vi trenger å bli kjent med hverandre. Nå virker det som vi er på vei oppover.

I helgen reiser Hasle/Løren til Runnirinken for å møte Nes - lag som ligger over dem på tabellen.

-  Vi må opp i ringen og slå hardt fra oss, sier han.

  • Den svenske backen Oscar Lundqvist (22) ble i går klar for Hasle/Løren. Moderklubben hans er Färjestad og Tommy Lund tror svensken kan komme med store bidrag.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Manglerud Star 3-4 (0-1, 2-2, 1-0, 0-0, 0-1 e.e.o.)

Lørenhallen

Tilskuere: 150

Dommer: Kjell-Fredrik Kristiansen

Mål for Hasle/Løren: Joakim Tiller (3)

Utvisninger:

HL 7x2 min.,

MS 3x2 min.,

Skudd: 24-59

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!