Tiller reddet Hasle/Løren

Tiller reddet Hasle/Løren

 

Hasle/Løren var langt nede etter det begredelige tapet mot Comet, men anført av en meget opplagt Joakim Tiller reiste laget kjerringa mot Manglerud Star.

Tekst:

Publisert:

-  Vi spiller bra, og jeg synes vi fremstår som et lag, sier tremålsscorer Tiller.

Etter full tid i Lørenhallen var stillingen 3-3. I ekstraomgangen ble det ikke scoret mål og dermed gikk kampen til straffekonkurranse. Der trakk Manglerud Star det lengste strået, men Hasle/Løren fikk med seg et poeng fordi det var uavgjort etter full tid. MS fikk to.

- Det er veldig bra å få med seg poeng mot Manglerud Star. De rykket ned fra Get-ligaen i fjor og tar sikte på å rykke opp igjen i år. Jeg er veldig fornøyd, sier trener Tommy Lund, som har lagt noen tunge uker bak seg.

Tap mot Kongsvinger og Ringerike er uvant kost for seiersvante vikinger fra Løren. I helgen fikk de grundig juling og tapte 2-9 borte mot Comet.

-  Vi lå under 2-4 etter fire personlige feil i første periode og da ga vi opp. Det er utilgivelig, sier Lund.

Ofret seg

Mot Manglerud Star åpnet Hasle/Løren også dårlig. Få minutter var gått da gjestene tok ledelsen i overtall fem mot tre. I midtperioden økte de grønne igjen, før Joakim Tiller reduserte. Jonas Moen la på til 3-1 for Manglerud Star, før Hasle/Løren og Tiller igjen svarte. I siste periode utlignet Tiller som dermed fullførte sitt hat-trick. I straffekonkurransen var det kun tidligere Furuset-kaptein Martin Hansen som scoret.

-  Det er ikke så ofte jeg scorer mye mål, men i dag hadde jeg byttet bort alle scoringene med tre poeng. Det hadde vi fortjent, for vi ofret oss og sto på for hverandre, sier Tiller.

Det er Lund enig i.

-  Vi slutta ikke å spille selv om Manglerud Star kom foran. Innsatsnivået var veldig bra, skryter Lund.

God keeper

I tillegg til tremålsscorer Tiller må Hasle/Løren også takke målvakt Daniel Henriksen. Ifølge kampstatistikken stoppet han 55 skudd.

-  De spilte veldig mye overtall og fikk mange avslutninger på mål. Spillemessig synes jeg det var veldig likt, sier Lund.

Han mener poenget mot opprykksfavoritten beviser at laget endelig er på vei ut av bølgedalen de har befunnet seg i de siste ukene. 

-  Det er ikke så rart at prestasjonene våre varierer. Vi har mange nye spillere og vi trenger å bli kjent med hverandre. Nå virker det som vi er på vei oppover.

I helgen reiser Hasle/Løren til Runnirinken for å møte Nes - lag som ligger over dem på tabellen.

-  Vi må opp i ringen og slå hardt fra oss, sier han.

  • Den svenske backen Oscar Lundqvist (22) ble i går klar for Hasle/Løren. Moderklubben hans er Färjestad og Tommy Lund tror svensken kan komme med store bidrag.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Manglerud Star 3-4 (0-1, 2-2, 1-0, 0-0, 0-1 e.e.o.)

Lørenhallen

Tilskuere: 150

Dommer: Kjell-Fredrik Kristiansen

Mål for Hasle/Løren: Joakim Tiller (3)

Utvisninger:

HL 7x2 min.,

MS 3x2 min.,

Skudd: 24-59

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.