Tøffe tak for Vestli

Tøffe tak for Vestli

BLE STOPPET: Vestli og måldronning Veronika Ulvøy fikk det tøft hjemme mot Storhamar. Foto: Bjørn Moe

Vestlis håndballdamer fikk en tøff avslutning på håndballåret 2014 med ett poeng på sine to siste kamper. Likevel sier de seg godt fornøyd med høstsesongen.

Skrevet av:

– Ja, jeg mener vi burde være stolte over det vi har levert så langt. Det er over det man kunne forvente før serien startet. Tatt i betraktning at vårt nykomponerte lag hadde sin første trening 15. august, mener jeg vi ligger foran skjemaet.
– 11 kamper og ni poeng er da mer enn godkjent, sier Tommy Skjelstad.

Tror de blir bedre

Vi fikk en prat med Vestli-treneren etter at årets siste håndballkamp, borte mot Nordstrand 2, var unnagjort.
– Hadde vi hatt maks flyt hadde vi vært med oppe i toppen, men denne høstsesongen har gitt meg stor tro på at vi vil klare målet vårt om å holde plassen og komme rundt midten av tabellen.
– Det eneste laget vi har blitt pulverisert av er serielederne fra Sarpsborg. Resten har vi vært på nivå med.
– Jeg tror også vi blir enda bedre i vårsesongen. Vi burde ikke ha noe problem med å doble antall poeng vi har på de gjenværende ni kampene, sier Tommy Skjelstad.

Ble statister

Optimismen lever altså fremdeles i Stovnerhallen. Det på tross av det som ikke var en optimal avslutning før de tok juleferie. Søndag kveld tok de imot Storhamar Bredde og gikk på et femmålstap (26-31).
Det var jevnt fram til ti minutter da Storhamar tok over fullstendig og produserte en ledelse på åtte mål, mens Vestli ble stående og være statister.
Groruddølene jobbet seg imidlertid inn i kampen igjen med et effektiv forsvar, og sørget for at de lå under med «bare» tre til pause etter å ha scoret fem på rappen fra 6-13 til 11-13.

Manglet guts

Andre omgang startet imidlertid med en sterk offensiv fra Storhamar som gikk opp i en syvmålsledelse. Selv om Vestli kom så nær som fire mål bak, var de aldri like effektive i etablert angrep som gjestene. Vestli slet også med å finne ut av Storhamars solide forsvar. Dette ble avgjørende for kampen, selv om de siste 20 minuttene var relativt jevnspilte.
– VI var ikke helt på hugget, og da blir det vanskelig mot såpass gode lag. Vi manglet egentlig litt av alt. Selv om vi var greie framover, slapp vi inn alt for mange mål. Rett og slett litt for lite guts, oppsummerer trener Tommy Skjelstad.

Rotet på slutten

Tirsdag kveld fikk Vestli-damene en ny mulighet til å avslutte året med en topoenger, og de var nære på borte mot et forsterka Nordstrand 2 med tre A-lagsspillere i troppen på grunn av EM-pausen.
Vestli ledet med ett mål og hadde ballen da det gjensto 12 sekunder. Tommy Skjelstad tok timeout og ga klar beskjed om at de ikke skulle avslutte. Det ble imidlertid gjort, hjemmelaget fikk kloa i ballen og sendte den over hele banen til en motspiller som hadde tjuvstartet. Ballen gikk i mål i siste sekund, og poengene ble delt.
– Her burde vi hatt to poeng. Det siste målet var også et klart overtramp, men dommerne var dessverre for langt unna til å se det.
– Etter kampen irriterte jeg meg kraftig over dette, og lot dommerne få høre det så de blødde fra ørene. I ettertid vil jeg berømme dem for en god kamp. Vi ville ikke reagert hvis dette hadde skjedd i det første minuttet. Vi ble straffet fordi vi ikke holdt ut. Så enkelt er det, sier Tommy Skjelstad.

Rolig jul

Han ser nå fram til juleferie uten altfor mye mas.
– Vi skal hvile oss i form. Det er utopisk å tro at denne gruppa skal legge ned en tung treningsperiode i jula. Der er vi ikke. Jeg tipper de fleste holder formen ved like av seg selv på helsestudio, og så skal vi ha to håndballøkter i uka. Det er det vi gjør før det nye året, avslutter Tommy Skjelstad.

Håndball, 2. div., avd.1, kvinner:
Vestli - Storhamar 26-31 (12-15)
Stovnerhallen
Tilskuere: 20
Dommere: Marte Leveraas og Ane Duun Strømsborg
Vestlis lag (mål i parentes): Elisabeth Walker Moe, Maren Rogneby (4), Veronika Ulvøy (9), Karoline Hansen (4), Sara Jensen, Maria Homme (5), Renate Veie Eriksen, Renate Egge, Karina Aalmen (1), Renee Nilsen, Michelle Bakke Pedersen (3) og Michelle Offord.

Nordstrand 2 - Vestli 23-23
Nordstrandhallen
Tilskuere:
Dommere: Vidar Engen og Svein Tore Knudsmoen Pedersen
Vestlis lag (mål i parentes): Kamprapporten er dessverre ikke tilgjengelig da Nordstrand 2 ikke har lagt den ut ennå. På regionskontoret fikk vi heller ingen hjelp da de skulle ut på julelunsj resten av dagen.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!