Tøffe tak for Vestli

Tøffe tak for Vestli

BLE STOPPET: Vestli og måldronning Veronika Ulvøy fikk det tøft hjemme mot Storhamar. Foto: Bjørn Moe

Vestlis håndballdamer fikk en tøff avslutning på håndballåret 2014 med ett poeng på sine to siste kamper. Likevel sier de seg godt fornøyd med høstsesongen.

– Ja, jeg mener vi burde være stolte over det vi har levert så langt. Det er over det man kunne forvente før serien startet. Tatt i betraktning at vårt nykomponerte lag hadde sin første trening 15. august, mener jeg vi ligger foran skjemaet.
– 11 kamper og ni poeng er da mer enn godkjent, sier Tommy Skjelstad.

Tror de blir bedre

Vi fikk en prat med Vestli-treneren etter at årets siste håndballkamp, borte mot Nordstrand 2, var unnagjort.
– Hadde vi hatt maks flyt hadde vi vært med oppe i toppen, men denne høstsesongen har gitt meg stor tro på at vi vil klare målet vårt om å holde plassen og komme rundt midten av tabellen.
– Det eneste laget vi har blitt pulverisert av er serielederne fra Sarpsborg. Resten har vi vært på nivå med.
– Jeg tror også vi blir enda bedre i vårsesongen. Vi burde ikke ha noe problem med å doble antall poeng vi har på de gjenværende ni kampene, sier Tommy Skjelstad.

Ble statister

Optimismen lever altså fremdeles i Stovnerhallen. Det på tross av det som ikke var en optimal avslutning før de tok juleferie. Søndag kveld tok de imot Storhamar Bredde og gikk på et femmålstap (26-31).
Det var jevnt fram til ti minutter da Storhamar tok over fullstendig og produserte en ledelse på åtte mål, mens Vestli ble stående og være statister.
Groruddølene jobbet seg imidlertid inn i kampen igjen med et effektiv forsvar, og sørget for at de lå under med «bare» tre til pause etter å ha scoret fem på rappen fra 6-13 til 11-13.

Manglet guts

Andre omgang startet imidlertid med en sterk offensiv fra Storhamar som gikk opp i en syvmålsledelse. Selv om Vestli kom så nær som fire mål bak, var de aldri like effektive i etablert angrep som gjestene. Vestli slet også med å finne ut av Storhamars solide forsvar. Dette ble avgjørende for kampen, selv om de siste 20 minuttene var relativt jevnspilte.
– VI var ikke helt på hugget, og da blir det vanskelig mot såpass gode lag. Vi manglet egentlig litt av alt. Selv om vi var greie framover, slapp vi inn alt for mange mål. Rett og slett litt for lite guts, oppsummerer trener Tommy Skjelstad.

Rotet på slutten

Tirsdag kveld fikk Vestli-damene en ny mulighet til å avslutte året med en topoenger, og de var nære på borte mot et forsterka Nordstrand 2 med tre A-lagsspillere i troppen på grunn av EM-pausen.
Vestli ledet med ett mål og hadde ballen da det gjensto 12 sekunder. Tommy Skjelstad tok timeout og ga klar beskjed om at de ikke skulle avslutte. Det ble imidlertid gjort, hjemmelaget fikk kloa i ballen og sendte den over hele banen til en motspiller som hadde tjuvstartet. Ballen gikk i mål i siste sekund, og poengene ble delt.
– Her burde vi hatt to poeng. Det siste målet var også et klart overtramp, men dommerne var dessverre for langt unna til å se det.
– Etter kampen irriterte jeg meg kraftig over dette, og lot dommerne få høre det så de blødde fra ørene. I ettertid vil jeg berømme dem for en god kamp. Vi ville ikke reagert hvis dette hadde skjedd i det første minuttet. Vi ble straffet fordi vi ikke holdt ut. Så enkelt er det, sier Tommy Skjelstad.

Rolig jul

Han ser nå fram til juleferie uten altfor mye mas.
– Vi skal hvile oss i form. Det er utopisk å tro at denne gruppa skal legge ned en tung treningsperiode i jula. Der er vi ikke. Jeg tipper de fleste holder formen ved like av seg selv på helsestudio, og så skal vi ha to håndballøkter i uka. Det er det vi gjør før det nye året, avslutter Tommy Skjelstad.

Håndball, 2. div., avd.1, kvinner:
Vestli - Storhamar 26-31 (12-15)
Stovnerhallen
Tilskuere: 20
Dommere: Marte Leveraas og Ane Duun Strømsborg
Vestlis lag (mål i parentes): Elisabeth Walker Moe, Maren Rogneby (4), Veronika Ulvøy (9), Karoline Hansen (4), Sara Jensen, Maria Homme (5), Renate Veie Eriksen, Renate Egge, Karina Aalmen (1), Renee Nilsen, Michelle Bakke Pedersen (3) og Michelle Offord.

Nordstrand 2 - Vestli 23-23
Nordstrandhallen
Tilskuere:
Dommere: Vidar Engen og Svein Tore Knudsmoen Pedersen
Vestlis lag (mål i parentes): Kamprapporten er dessverre ikke tilgjengelig da Nordstrand 2 ikke har lagt den ut ennå. På regionskontoret fikk vi heller ingen hjelp da de skulle ut på julelunsj resten av dagen.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!