Tok 160 kilo i benkpress

Tok 160 kilo i benkpress

 

Høybråten-gutt og Lørenskog-spiller Martin Laumann Ylven imponerte under de fysiske testene da Norges beste ishockeyspillere møttes på Olympiatoppen forrige helg.

Tekst:

Publisert:

Årlig møtes spillerne fra Getligaen i forkant av seriestart for å måle krefter. Dagen med testing har fått navnet Ironman. Fredrik Lystad Jacobsen fra Storhamar vant foran Stavangers fjorårsvinner, Petter Røste Fossen. Ross Ring-Jarvi fra Tønsberg tok tredjeplassen.

Utøverne må gjennom tester som sprint, 3000 meter, spenst, knebøy, benkpress, brutalbenk, chins og kassehopp. I styrkeøvelsene var ingen i nærheten av Lørenskogs Martin Ylven.

I benkpress dro Ylven til med 160 kilo - samtidig tok den storvokste løperen 27 chins til tross for at han veier over 100 kilo.  

VIF-spiller Magnus Hoff fra Risløkka ble nummer tre i brutalbenkkonkurransen da han tok 31 situps.

Vålerenga ble også det beste laget totalt i årets Ironman.

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.