ANNONSE

Tok 160 kilo i benkpress

Tok 160 kilo i benkpress

 

Høybråten-gutt og Lørenskog-spiller Martin Laumann Ylven imponerte under de fysiske testene da Norges beste ishockeyspillere møttes på Olympiatoppen forrige helg.

Tekst:

Publisert:

Årlig møtes spillerne fra Getligaen i forkant av seriestart for å måle krefter. Dagen med testing har fått navnet Ironman. Fredrik Lystad Jacobsen fra Storhamar vant foran Stavangers fjorårsvinner, Petter Røste Fossen. Ross Ring-Jarvi fra Tønsberg tok tredjeplassen.

Utøverne må gjennom tester som sprint, 3000 meter, spenst, knebøy, benkpress, brutalbenk, chins og kassehopp. I styrkeøvelsene var ingen i nærheten av Lørenskogs Martin Ylven.

I benkpress dro Ylven til med 160 kilo - samtidig tok den storvokste løperen 27 chins til tross for at han veier over 100 kilo.  

VIF-spiller Magnus Hoff fra Risløkka ble nummer tre i brutalbenkkonkurransen da han tok 31 situps.

Vålerenga ble også det beste laget totalt i årets Ironman.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE