Tok bronse i judo-NM

Tok bronse i judo-NM

 

Et skadeskutt NJJK Haugerud reiste til lag-NM i judo i Sandnes uten de beste forutsetningene, men laget kom hjem med bronsemedaljer.

Skrevet av:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

- At laget klarte å ta bronse er vi utrolig fornøyd med. Den siste uka før avreise fikk vi to skader og en ble syk, så vi måtte hente inn reserver for å kunne stille lag. Sånn sett var det en veldig sterk prestasjon, sier May Linn Hystad fra NJJK som var med som lagleder.

- Så dere hadde med andre ord tatt gull med fullt mannskap?

- Hehe, det er ikke godt å si. Konkurransen var tøff og det var flere gode lag med. Uansett er vi fornøyde med bronsen, sier Hystad.

Bra nivå

Hun mener at klubben hadde hatt bedre muligheter for gull i mix- og kvinneklassen, men denne gangen greide ikke NJJK å stille med mannskap i de klassene.

- En ting som er veldig positivt, er at vi jevnlig tar medaljer. Det forutsetter selvfølgelig at de beste utøverne er skadefrie og får en god oppladning, forklarer hun. 

Lars Moland var med på laget som tok bronse i Sandnes.

- Jeg er kjempefornøyd med medalje med tanke på uflaksen vi hadde i oppkjøringen til stevnet, sier 26-åringen.

Han måtte selv gå i en vektklasse over sin egen.

- Den forskjellen merkes godt. De er veldig mye sterkere, forteller han. 

Med det store frafallet hadde NJJK kun fire utøvere - noe som gjorde at de startet turneringen med et tap.

Moland forteller at nivået på judo i Norge har skutt i været det siste tiåret.

- De beste i Norge gjør det også veldig godt på internasjonale stevner. At vi klarer å slåss høyt oppe er derfor positivt. Det forteller noe om vårt nivå også, sier han.

Moland forteller at NJJK er en av klubbene som satser tungt på å ha tekniske utøvere.

- Der andre trener veldig mye styrke prioriterer vi teknikktrening. Det kommer vi langt med, forteller han.

I april går individuell-NM av stabelen, og skal vi tro May Linn Hystad har NJJK planer om å bite godt fra seg der.

- Vi skal mobilisere enda tidligere og planlegge godt slik at vi får med oss de beste utøverne. Der skal vi ha gode muligheter til å ta flere medaljer, sier hun.

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!