Tok bronse i judo-NM

Tok bronse i judo-NM

 

Et skadeskutt NJJK Haugerud reiste til lag-NM i judo i Sandnes uten de beste forutsetningene, men laget kom hjem med bronsemedaljer.

Skrevet av:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

- At laget klarte å ta bronse er vi utrolig fornøyd med. Den siste uka før avreise fikk vi to skader og en ble syk, så vi måtte hente inn reserver for å kunne stille lag. Sånn sett var det en veldig sterk prestasjon, sier May Linn Hystad fra NJJK som var med som lagleder.

- Så dere hadde med andre ord tatt gull med fullt mannskap?

- Hehe, det er ikke godt å si. Konkurransen var tøff og det var flere gode lag med. Uansett er vi fornøyde med bronsen, sier Hystad.

Bra nivå

Hun mener at klubben hadde hatt bedre muligheter for gull i mix- og kvinneklassen, men denne gangen greide ikke NJJK å stille med mannskap i de klassene.

- En ting som er veldig positivt, er at vi jevnlig tar medaljer. Det forutsetter selvfølgelig at de beste utøverne er skadefrie og får en god oppladning, forklarer hun. 

Lars Moland var med på laget som tok bronse i Sandnes.

- Jeg er kjempefornøyd med medalje med tanke på uflaksen vi hadde i oppkjøringen til stevnet, sier 26-åringen.

Han måtte selv gå i en vektklasse over sin egen.

- Den forskjellen merkes godt. De er veldig mye sterkere, forteller han. 

Med det store frafallet hadde NJJK kun fire utøvere - noe som gjorde at de startet turneringen med et tap.

Moland forteller at nivået på judo i Norge har skutt i været det siste tiåret.

- De beste i Norge gjør det også veldig godt på internasjonale stevner. At vi klarer å slåss høyt oppe er derfor positivt. Det forteller noe om vårt nivå også, sier han.

Moland forteller at NJJK er en av klubbene som satser tungt på å ha tekniske utøvere.

- Der andre trener veldig mye styrke prioriterer vi teknikktrening. Det kommer vi langt med, forteller han.

I april går individuell-NM av stabelen, og skal vi tro May Linn Hystad har NJJK planer om å bite godt fra seg der.

- Vi skal mobilisere enda tidligere og planlegge godt slik at vi får med oss de beste utøverne. Der skal vi ha gode muligheter til å ta flere medaljer, sier hun.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!