Topp tre-plassering

Topp tre-plassering

 

Grorud fotball har som målsetting å komme blant topp tre i avdelingen. Da trenger de en bedre seriestart enn forrige sesong. Det kan bli tøft når den første kampen er mot opprykksfavoritten.

Skrevet av:

I fjor kom Grorud på en helt ålreit femteplass i serien. I år vil de bli bedre enn i fjor, men da er starten viktig. Starten i fjor var miserabel.

- Blir starten bedre i år?

- He he, vi satser jo på en bedre start denne sesongen, men det blir kanskje hardt mot KFUM som er det desidert beste laget i avdelingen. Vi tapte én og spilte uavgjort mot dem i fjor, og vi har jo ikke tapt på forhånd, men vi er innstilt på en knalltøff kamp, sier trener Rune Gjertsen.

- Topp tre, er det et riktig mål for Grorud i år?

- Det blir som hvert år dette. På det nivået vi spiller på vet vi egentlig for lite om motstanderlagene. Det varierer fra det ene året til det andre. Plutselig er det et lag som får med seg en kompisgjeng på en seks-syv stykker som hever laget. Det som er sikkert er at KFUM er soleklare favoritter. Alt fra andreplass til sjetteplass vil jeg si er et realistisk mål for oss. Vi skal uansett bli bedre enn i fjor, og havner vi under det blir jeg misfornøyd, sier han.

- Hva blir spesielt med fotballen på Grorud dette året?

- Det blir ikke noe spesielt i forhold til i fjor. Vi skal prøve å spille vårt eget spill slik vi har gjort i noen år nå. Spille langs bakken. Vi har stort sett det samme laget som i fjor også, sier han.

Grorud har mistet kanspilleren Farhad Abdulgani til GBK. Dette ser ikke ut til å bekymre Gjertsen.

- Vi sliter på samme måte som alle klubber i Norge med at vi ikke har noen utpregede kantspillertyper. Sånn sett ville vi hatt nytte av Farhad, men han var også veldig ustabil for oss. Det bekymrer meg ikke at han gikk fra oss, jeg tror vi skal klare å erstatte ham på laget, sier han.

- Er det noen nye unggutter som man skal være obs på?

- Foreløpig er det Simen Sørgaard Kongshaug og Zacaria Maazouzi som er nærmest førstelaget, sier han.

- Men er det duket for noen gjennombrudd i år?

- Ja, Zacaria Maazouzi  har tatt steget fra junior til A-laget på en veldig fin måte. Han er en dribler og en fyr vi kan bruke på kanten. Dessuten fortsetter Issam Bouiri der han slapp i fjor. Han er en kjempegod spiller. I tillegg har vi også andre spillere som kan utmerke seg, sier han.

Slagene mot Rommen

Grorud ser fram til lokaloppgjørene mot Rommen, selv om de innrømmer at de vet veldig lite om dem på forhånd.

- Vi vet jo at de slet veldig mye i fjor, og vi har et inntrykk om at det er et lag som er litt oppe i åra.

- Vi tror ikke Rommen kommer på øvre halvdel av tabellen i år, og sånn sett ble vi ikke lei oss for at vi fikk inn dem og ble kvitt St.Hansahaugen som har vært et veldig godt tredjedivisjonslag de siste årene.

- Vi er uansett glade for at vi møter et annet lokalt lag i serien. Det er alltid gøy. I fjor hadde vi Vestli og det blir vel noe av det samme i år.

- Det blir gjerne litt ekstra tenning når man skal vise seg fram foran lokale tilskuere, sier Gjertsen.

Grorud hadde en perfekt oppladning fram mot sesongen da de besøkte Barcelona på treningsleir.

- Det var helt fantastisk. Vi dro nedover med 21 mann, så det blir spennende å se om vi får noen resultater av det. Akkurat nå har vi et luksusproblem med at vi har så mange spillere som vi kan benytte oss av, avslutter Gjertsen.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!