Totti på laget

Totti på laget

 

Sainath Sritharan måtte spille i Totti-drakt da Ellingsrud startet sin uke i Norway Cup.

- Fargene våre og Bækkelagets var for like, men vi hadde ikke flere overtrekk å gi ut. Derfor måtte noen av gutta spille i andre farger, ler Ellingsrud G2000-trener Åge Barlie.

En av de som byttet ut de velkjente gulgrønne trøyene var Sainath Sritharan. Han trakk på seg Tottis velkjente 10-er drakt.

Ellingsrud ga alt de kunne, men selv med «Totti» på laget, klarte de ikke å stoppe Bækkelaget og gikk på et 0-6 tap.

- Vi er et lag som spiller for å ha det moro. Gutta er ivrige, men vi trener bare en gang i uka. Målet med Norway Cup er å ha det gøy og kose oss sammen. I tillegg har vi selvfølgelig lyst på en seier, sier Åge Barlie.

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.