Trukket ti poeng

Trukket ti poeng

 

Furuset ishockey er en av tre klubber som får refs for dårlig økonomi, og blir dermed fratatt ti poeng på tabellen.

Skrevet av:

Tirsdag kom beskjeden fra styret i Norges ishockeyforbund. Furuset og Comet fratas ti poeng i årets GET-liga, mens Stjernen fratas 15 poeng. Klubbene får kraftig refs for den mangelfulle rapporteringen omkring økonomien, i tillegg til å ha vist generell mangel på økonomisk styring.

For Furusets del kom ikke dette som noen stor overraskelse.

- Nei, ikke i det hele tatt. Hockeyforbundet har valgt å bruke de sanksjonene som de kan i henhold til lovverket. Dette er bare å ta til etteretning, og lære av sine feil. Det går ikke an å holde på slik man gjorde her under Furuset Elite AS, sier Stein Myhren.

Han poengterer at hockeyfrobundet har fått med seg det arbeidet hockeygruppa i Furuset har nedlagt for å rette opp etter AS-et,

- De har lagt merke til at vi prøver å rydde opp, og de er glade for det. Det er surt at hockeygruppa må ta smellene til det gamle Furuset Elite, men sånn er det. De gutta som sitter i hockeystyre har gjort en kjempeinnsats for å rette opp i alle skjevheter som lå igjen, og det skal de ha honnør for, sier han.

- Vil poengreduksjonen ha noe å si for FIF rent praktisk?

- Nei, ti poeng fra eller til der vi ligger på tabellen betyr ingenting. Vi må ut i kvalikk uansett. For Stjernen har det derimot en betydning. De kunne vært med å kjempet om medaljer i serien. Jeg antar at de er ute av det bildet nå, sier Myhren.

Klubbene har mulighet for å anke avgjørelsen, men det ser ikke ut som Furuset ser noe poeng i det.

- Det har ikke vært diskutert i styret, og ikke tatt stilling til enda. Rent personlig mener jeg at det ikke har noe for seg.

- Forbundet har reagert på noe som Furuset Elite AS har satt i stand. Vi får bare ta lærdom av dette, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!