Trukket ti poeng

Trukket ti poeng

 

Furuset ishockey er en av tre klubber som får refs for dårlig økonomi, og blir dermed fratatt ti poeng på tabellen.

Skrevet av:

Tirsdag kom beskjeden fra styret i Norges ishockeyforbund. Furuset og Comet fratas ti poeng i årets GET-liga, mens Stjernen fratas 15 poeng. Klubbene får kraftig refs for den mangelfulle rapporteringen omkring økonomien, i tillegg til å ha vist generell mangel på økonomisk styring.

For Furusets del kom ikke dette som noen stor overraskelse.

- Nei, ikke i det hele tatt. Hockeyforbundet har valgt å bruke de sanksjonene som de kan i henhold til lovverket. Dette er bare å ta til etteretning, og lære av sine feil. Det går ikke an å holde på slik man gjorde her under Furuset Elite AS, sier Stein Myhren.

Han poengterer at hockeyfrobundet har fått med seg det arbeidet hockeygruppa i Furuset har nedlagt for å rette opp etter AS-et,

- De har lagt merke til at vi prøver å rydde opp, og de er glade for det. Det er surt at hockeygruppa må ta smellene til det gamle Furuset Elite, men sånn er det. De gutta som sitter i hockeystyre har gjort en kjempeinnsats for å rette opp i alle skjevheter som lå igjen, og det skal de ha honnør for, sier han.

- Vil poengreduksjonen ha noe å si for FIF rent praktisk?

- Nei, ti poeng fra eller til der vi ligger på tabellen betyr ingenting. Vi må ut i kvalikk uansett. For Stjernen har det derimot en betydning. De kunne vært med å kjempet om medaljer i serien. Jeg antar at de er ute av det bildet nå, sier Myhren.

Klubbene har mulighet for å anke avgjørelsen, men det ser ikke ut som Furuset ser noe poeng i det.

- Det har ikke vært diskutert i styret, og ikke tatt stilling til enda. Rent personlig mener jeg at det ikke har noe for seg.

- Forbundet har reagert på noe som Furuset Elite AS har satt i stand. Vi får bare ta lærdom av dette, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!