Trukket ti poeng

Trukket ti poeng

 

Furuset ishockey er en av tre klubber som får refs for dårlig økonomi, og blir dermed fratatt ti poeng på tabellen.

Tirsdag kom beskjeden fra styret i Norges ishockeyforbund. Furuset og Comet fratas ti poeng i årets GET-liga, mens Stjernen fratas 15 poeng. Klubbene får kraftig refs for den mangelfulle rapporteringen omkring økonomien, i tillegg til å ha vist generell mangel på økonomisk styring.

For Furusets del kom ikke dette som noen stor overraskelse.

- Nei, ikke i det hele tatt. Hockeyforbundet har valgt å bruke de sanksjonene som de kan i henhold til lovverket. Dette er bare å ta til etteretning, og lære av sine feil. Det går ikke an å holde på slik man gjorde her under Furuset Elite AS, sier Stein Myhren.

Han poengterer at hockeyfrobundet har fått med seg det arbeidet hockeygruppa i Furuset har nedlagt for å rette opp etter AS-et,

- De har lagt merke til at vi prøver å rydde opp, og de er glade for det. Det er surt at hockeygruppa må ta smellene til det gamle Furuset Elite, men sånn er det. De gutta som sitter i hockeystyre har gjort en kjempeinnsats for å rette opp i alle skjevheter som lå igjen, og det skal de ha honnør for, sier han.

- Vil poengreduksjonen ha noe å si for FIF rent praktisk?

- Nei, ti poeng fra eller til der vi ligger på tabellen betyr ingenting. Vi må ut i kvalikk uansett. For Stjernen har det derimot en betydning. De kunne vært med å kjempet om medaljer i serien. Jeg antar at de er ute av det bildet nå, sier Myhren.

Klubbene har mulighet for å anke avgjørelsen, men det ser ikke ut som Furuset ser noe poeng i det.

- Det har ikke vært diskutert i styret, og ikke tatt stilling til enda. Rent personlig mener jeg at det ikke har noe for seg.

- Forbundet har reagert på noe som Furuset Elite AS har satt i stand. Vi får bare ta lærdom av dette, sier han.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!